Optimalan zrijeb za Sinnera a u prvom kolu Jarry!?

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
jeb.eno težak žrijeb, pretpostavljam da se sinner momentalno usrao od strahaNerminFatic je napisao/la: ↑09 jan 2025, 07:39Optimalan zrijeb za Sinnera a u prvom kolu Jarry!?Pa ne moze tezi igrac biti u prvom kolu. Fala, strucnjak.
Ja mislim da nece biti nikakve suspenzije.
moguce ali wada je rekla da se odluka ocekuje na proljece. sto ce reci pred sljaku.
Džumhur o dopingu najboljeg tenisera svijeta: Jako je čudno da nije suspendovan
Jako je čudno da nije dobio nikakvu suspenziju, iako je na dva različita testa bio pozitivan. Sve je to jako čudno. Ja iskreno nisam u medijima pričao o svemu tome, jer ne bih volio da ja budem taj koji će nešto da kaže, ali mislim da jednostavno pravila moraju da budu ista za sve. Jedan igrač ne može imati bolje uslove od drugog. Ako će jedan biti suspendovan na šest mjeseci, nebitno ko je, onda mora i drugi. Svima isto mora da se sudi, rekao je Džumhur.
A necu sad ne preuvelicavam zato sam rekao da je potencijal za top10, jer i Rublov ne igra ni blizu vise kao nekad i ubrzo leti van top10 . Lik je sam rekao da je skoro prestao piti antideoresivne tablete koje mu nisu ni pomagale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.