FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hawking
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hawking » 09 apr 2011, 22:18

nidi je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Kakva ba namještanja, šta ko zna o tome šta će se namještat, ovdje bi trebalo uvest zatvor za onog ko priča bezveze, pa eto recimo ako Sloboda pobjedi Borac da fino ideš u zatvor kad trabunjaš gluposti... jedan me je poslije prve utakmice sa Širokim ubjeđivao da je Širokom OBEĆAN Kup, a gdje je sad, nesto ko duh... najlakše je pričat bezveze, trabunjat o teorijama, idite malo prošetajte, uhvatite svježe have i prestanite se bavit glupostima... ako se sve tako najmešta zašto onda pratite sve, meni bi bilo glupo pratit Ligu u kojoj je sve namješteno... kakvi bezveznjaci...
ovo sa sudijom iz banjaluke u banovičima,te penal u 93 minuti za zrinjski protiv čelika sa istim ovim sudijom je malo prevelika slučajnost da nije sve u korist borca,tekma je na tv pa se sam uvjeri u cirkus.ne vjerujem da će im sloboda dati bodove jer sloboda sad može do 4.mjesta koje možda vodi u evropu.
O potkupljenim sudijama možemo pričati, ali o tome da neko nekom pušta, e to već ne ide...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 apr 2011, 22:20

nidi je napisao/la:ne vjerujem da će im sloboda dati bodove jer sloboda sad može do 4.mjesta koje možda vodi u evropu.
Ja mislim da više ne važi ono pravilo da poražene ekipe kroz kup idu u Evropu. Npr. ako Željo osvoji kup, Čelik neće ići u Evropu kao finalista. Mislim da to važi od naredne sezone, tako da će liga dobiti još jedno mjesto u Evropskim takmičenjima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 09 apr 2011, 22:27

BlueIsTheColor je napisao/la:Sta je pisao na onoj paroli kad se Suko poceo smijat? kakav je ono debil... kaze prava fudbalska publika, a tamo odjekuje od topole do topole... :o
Pisalo je "Srbi su uvijek bili Valteri,a vi samo svapski halteri"...Bio je i neki epitet kakvi halteri,ali zaboravio sam,gledao sam na teren.
Zadnja izmjena: Denis Ispušlić, dana/u 09 apr 2011, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 09 apr 2011, 22:27

Realno prije cemo mi do kraja negdje kiksati i prosut bodove sa silovanjem igre, i cekanjem nekog gola na srecu ili iz penala, nego borac. Ali eto treba igrat do kraja, realno do titule tesko pogotovo posle kiksa protiv slobode

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 09 apr 2011, 22:29

kiksat cete vi protiv Veleza :) prpa radi brato

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 09 apr 2011, 22:30

Admiral_TM87 je napisao/la:Realno prije cemo mi do kraja negdje kiksati i prosut bodove sa silovanjem igre, i cekanjem nekog gola na srecu ili iz penala, nego borac. Ali eto treba igrat do kraja, realno do titule tesko pogotovo posle kiksa protiv slobode
Gostuješ Drini koja je ispala, Budućnosti koja je ispala, Čeliku koji ti mora dati 3 boda ako hoće u Europu, Rudaru sa kojim imaš najbolje odnose u Premijer ligi i derbi na Koševu.

Ključ titule su sve domaće pobjede. Na strani ćemo svih 5 dobiti.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 apr 2011, 22:34

Begonja je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:Realno prije cemo mi do kraja negdje kiksati i prosut bodove sa silovanjem igre, i cekanjem nekog gola na srecu ili iz penala, nego borac. Ali eto treba igrat do kraja, realno do titule tesko pogotovo posle kiksa protiv slobode
Gostuješ Drini koja je ispala, Budućnosti koja je ispala, Čeliku koji ti mora dati 3 boda ako hoće u Europu, Rudaru sa kojim imaš najbolje odnose u Premijer ligi i derbi na Koševu.

Samo i dalje nastavite trabunjat o davanju bodova... nevjerovatno kakav nesportski duh i malodušnost... mene bi bilo stid
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 09 apr 2011, 22:36

Hawking je napisao/la:
Begonja je napisao/la:

Samo i dalje nastavite trabunjat o davanju bodova... nevjerovatno kakav nesportski duh i malodušnost... mene bi bilo stid
Eto misliš da smo prošle godine dobili u Prijedoru zato što smo kvalitetniji? Ili Veleža za 1. maj? Kako da ne. Samo dobri odnosi, ništa drugo ;)

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 09 apr 2011, 22:38

Hawking je napisao/la:
nidi je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Kakva ba namještanja, šta ko zna o tome šta će se namještat, ovdje bi trebalo uvest zatvor za onog ko priča bezveze, pa eto recimo ako Sloboda pobjedi Borac da fino ideš u zatvor kad trabunjaš gluposti... jedan me je poslije prve utakmice sa Širokim ubjeđivao da je Širokom OBEĆAN Kup, a gdje je sad, nesto ko duh... najlakše je pričat bezveze, trabunjat o teorijama, idite malo prošetajte, uhvatite svježe have i prestanite se bavit glupostima... ako se sve tako najmešta zašto onda pratite sve, meni bi bilo glupo pratit Ligu u kojoj je sve namješteno... kakvi bezveznjaci...
ovo sa sudijom iz banjaluke u banovičima,te penal u 93 minuti za zrinjski protiv čelika sa istim ovim sudijom je malo prevelika slučajnost da nije sve u korist borca,tekma je na tv pa se sam uvjeri u cirkus.ne vjerujem da će im sloboda dati bodove jer sloboda sad može do 4.mjesta koje možda vodi u evropu.
O potkupljenim sudijama možemo pričati, ali o tome da neko nekom pušta, e to već ne ide...
ti misliš da ovaj sudija iz banjaluke šilji za zrinjski zato što voli zrinjski,na kraju ni je nas uefa suspendovala bez veze

ajdin12358
Kontakt:

Post Postao/la ajdin12358 » 09 apr 2011, 22:41

Rodjeni_BRato je napisao/la:kiksat cete vi protiv Veleza :) prpa radi brato
samo sanjaj...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 09 apr 2011, 22:41

Begonja je napisao/la:

Nemora nam celik dati ako hoce u evropu, a i prije se govorilo uzmemo sve kuci i ove u gostima kod ova 2 otpisana i to je to, pa se desila sloboda pa sad odma na trebaju jos neke gostujuce pobjede. Ono sto ja hocu da kazem je da tesko dajemo golove sve nekako na silu, i ko ti garantuje da cemo kuci sve dobiti do kraja, ali realno sta ocekivati od onakvih napadaca

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 09 apr 2011, 22:42

Begonja je napisao/la:

izvini ali ne mogu da vjerujem da si tako naivan ne misliš valjda da rudar više voli želju nego borac

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 apr 2011, 22:42

Ti sve znaš, tu si odma do Amara i Žuje, ideš im po ćevape i čuješ njihove dogovore... ja da znam da se to tako dogovara košto ti tvrdiš ne bih uopšte ni pratio ovo, jer koja je svrha pratiti dogovoreno prvenstvo, zašto se onda uzimaju igrači, pa može i moja baba odigrat na namještenoj utakmici...

Nit ti znaš pta se dešava nit se išta namješta onako kako ti tvrdiš, ali evo kad si tako pametan ako Željo osvoji kup hoćeš li stavit u potpis "Ja sam mentol što trabunja gluposti"? Nećeš, nego ćeš brže-bolje "prognozirati" neku drugu utakmicu pozivajući se na "dobre veze"... sav ponosan reče kako ćemo naštimat 3-4 utakmice, nevjerovatno...

Glory glory Man United!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 09 apr 2011, 22:46

ajdin12358 je napisao/la:
Rodjeni_BRato je napisao/la:kiksat cete vi protiv Veleza :) prpa radi brato
samo sanjaj...
mi vam dajemo igrače i trenera i vi bi nas povalili ,nije u redu jel tako brate,da ti dokažem da ste nam dragi pozivam te da budeš moj gost na tekmi u sarajevu ,čeka te stroga gotiva

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 09 apr 2011, 22:50

nidi je napisao/la:
Begonja je napisao/la:

izvini ali ne mogu da vjerujem da si tako naivan ne misliš valjda da rudar više voli želju nego borac
Izvini, ali ne mogu da vjerujem da si tako neupućen da ne znaš rivalitet između Prijedora i Banja Luke. Raspitaj se malo, ne ispadaj glup.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 apr 2011, 22:53

pricali ste siroki osvaja kup, da je to vec unaprijed dogovoreno, pa smo izvukli dole 1 1 i prosli u finale kupa, sad pricate da cemo dobiti svih 5 u gostima, sto je nemoguce, kuci mozemo dobiti, al u gostima pretesko, prije svega derbi ima, zna se kako se igra zadnjih godina derbi, vecinom 0 0, onda vrlo tesko gostovanje celiku i plus gostovanje u prijedoru koji je u gornjem dijelu tabele i vi u ova tri gostovanja ocekujete lagane pobjede, pa vi stvarno niste normalni
Za zivot cijeli!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 09 apr 2011, 22:54

Hawking je napisao/la:Ti sve znaš, tu si odma do Amara i Žuje, ideš im po ćevape i čuješ njihove dogovore... ja da znam da se to tako dogovara košto ti tvrdiš ne bih uopšte ni pratio ovo, jer koja je svrha pratiti dogovoreno prvenstvo, zašto se onda uzimaju igrači, pa može i moja baba odigrat na namještenoj utakmici...

Nit ti znaš pta se dešava nit se išta namješta onako kako ti tvrdiš, ali evo kad si tako pametan ako Željo osvoji kup hoćeš li stavit u potpis "Ja sam mentol što trabunja gluposti"? Nećeš, nego ćeš brže-bolje "prognozirati" neku drugu utakmicu pozivajući se na "dobre veze"... sav ponosan reče kako ćemo naštimat 3-4 utakmice, nevjerovatno...
Za razliku od tebe ja sam sjedio sa Amarom 100 puta, a sa Žujom 10 puta. Sa Bulendom sam vikendicu napravio zajedno. I ti veze nemaš. Gdje sam ja rekao da će Čelik osvojiti kup? Normalno da ćemo mi osvojiti kup, a Čelik izaći u Europu ako mi budemo prvaci, a da mi budemo prvaci trebaju nam 3 boda iz Zenice.

Hajde sad kad si pročitao ovo, napravi pauzu 5 minuta i pokušaj skontati šta sam napisao.

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 09 apr 2011, 22:56

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pricali ste siroki osvaja kup, da je to vec unaprijed dogovoreno, pa smo izvukli dole 1 1 i prosli u finale kupa, sad pricate da cemo dobiti svih 5 u gostima, sto je nemoguce, kuci mozemo dobiti, al u gostima pretesko, prije svega derbi ima, zna se kako se igra zadnjih godina derbi, vecinom 0 0, onda vrlo tesko gostovanje celiku i plus gostovanje u prijedoru koji je u gornjem dijelu tabele i vi u ova tri gostovanja ocekujete lagane pobjede, pa vi stvarno niste normalni
Prijedoru gostuješ posljednje kolo kad sve bude riješeno. Sa pitarima nećemo imati problema, oni nam ne mogu stvoriti priliku, a Čelik će igrati za sebe,a kad Čelik igra za sebe igra i za nas.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 apr 2011, 23:00

Begonja je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pricali ste siroki osvaja kup, da je to vec unaprijed dogovoreno, pa smo izvukli dole 1 1 i prosli u finale kupa, sad pricate da cemo dobiti svih 5 u gostima, sto je nemoguce, kuci mozemo dobiti, al u gostima pretesko, prije svega derbi ima, zna se kako se igra zadnjih godina derbi, vecinom 0 0, onda vrlo tesko gostovanje celiku i plus gostovanje u prijedoru koji je u gornjem dijelu tabele i vi u ova tri gostovanja ocekujete lagane pobjede, pa vi stvarno niste normalni
Prijedoru gostuješ posljednje kolo kad sve bude riješeno. Sa pitarima nećemo imati problema, oni nam ne mogu stvoriti priliku, a Čelik će igrati za sebe,a kad Čelik igra za sebe igra i za nas.
prijatelju moj
Sa pitarima nećemo imati problema, oni nam ne mogu stvoriti priliku ; derbi je derbi, znas i sam da tu nema favorita, ne mogu stvoriti priliku, mozemo li mi njima, pitas li se, pricamo realno
a Čelik će igrati za sebe,a kad Čelik igra za sebe igra i za nas ; rivalitet izmedju zenice i sarajeva ti je nadam se dobro poznat i ako bi te iko pustio da osvojis titulu, vjeruj mi da oni ne bi
Prijedoru gostuješ posljednje kolo kad sve bude riješeno ; ne mislim da ce biti prvenstvo rijeseno prije Prijedora, u Prijedoru se samo moze odlucivati o tituli prvaka BiH
Za zivot cijeli!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 09 apr 2011, 23:02

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Begonja je napisao/la:
prijatelju moj
a Čelik će igrati za sebe,a kad Čelik igra za sebe igra i za nas ; rivalitet izmedju zenice i sarajeva ti je nadam se dobro poznat i ako bi te iko pustio da osvojis titulu, vjeruj mi da oni ne bi
Prijedoru gostuješ posljednje kolo kad sve bude riješeno ; ne mislim da ce biti prvenstvo rijeseno prije Prijedora, u Prijedoru se samo moze odlucivati o tituli prvaka BiH
Onda kakav je rivalitet između Prijedora i Banja Luke, hoće li oni pustiti Borca da bude prvak :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 42 gosta.