apsolutno, ali kad krene stranačko botovanje onda je to najmanje razmjena mišljenja.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Virtu4l je napisao/la: ↑10 jan 2025, 15:50Pored ove tri stavke, dodao bih i izdaju i veleizdaju interesa Bosne i Hercegovine i njenog najbrojnijeg naroda. To je ono što mene uvijek iznova i iznova šokira, kako je moguće da sve ove silne patriJote mogu oprostiti ono što su zeleni uradili Bošnjacima kao narodu, na stranu ekonomija i ostale teme.

Predstavnik sindikata na strani vlasti a predstavnik te iste vlasti protiv.
Kakva banana Država.

Kakva banana Država.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
kod mene u gradu crvena jabuka najavila otpustanje 10 radnika - haj sto su skupi kad odem uvijek se negativno iznenadim koliko mi para ode, ali ja bih trebao da vjerujem da im je mjesecno 6000 maraka veceg troska razlog za ovu najavu?
ja mislim da je njima vise krivo sto moraju placati radnika 1000 KM..i ja im vise necu ulaziti u trgovinu. pisam i njih i tropic
ja mislim da je njima vise krivo sto moraju placati radnika 1000 KM..i ja im vise necu ulaziti u trgovinu. pisam i njih i tropic
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Isto je to preduzećemuhamedhulk je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:44kod mene u gradu crvena jabuka najavila otpustanje 10 radnika - haj sto su skupi kad odem uvijek se negativno iznenadim koliko mi para ode, ali ja bih trebao da vjerujem da im je mjesecno 6000 maraka veceg troska razlog za ovu najavu?
kao i konzum i mercator
- muhamedhulk
- Kontakt:
zato i kazem...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Treba samo u Bingo ici.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:54Isto je to preduzećemuhamedhulk je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:44kod mene u gradu crvena jabuka najavila otpustanje 10 radnika - haj sto su skupi kad odem uvijek se negativno iznenadim koliko mi para ode, ali ja bih trebao da vjerujem da im je mjesecno 6000 maraka veceg troska razlog za ovu najavu?
kao i konzum i mercator

I Djurica ako dodje u Federaciju.

Bingo nastavio dijeliti svojim radnicima pored plate + još 200 km
- RollingPaper
- Kontakt:
Al sto se botuje na klixu u komentarima, to je postalo presmjesno. Mislim na SDA botove. Bas su dali gas.
Ma nece biti otkaza, plase vas poslodavci, svi trcimo puniti budzet Niksicu i odvojiti od nasih usta i usta nase djece, placati najvece doprinose u regiji.
Inace jos jedna firma u Sarajeva zaustavila milionska ulaganja i formiranje novih radnih mjesta, neki sportski centar je u pitanju procita jutros na brzinu.
Kad ce penzije gore? Hoce li nadolazeca inflacija sadasnju bijednu penziju sniziti jos vise?
Inace jos jedna firma u Sarajeva zaustavila milionska ulaganja i formiranje novih radnih mjesta, neki sportski centar je u pitanju procita jutros na brzinu.

Kad ce penzije gore? Hoce li nadolazeca inflacija sadasnju bijednu penziju sniziti jos vise?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije ni meni jasno sto se raspravlja toliko. Treba odustati od rasprave ako se pojavi neko ko stvarno misli da mininalac ne treba biti bar 1000 KM. Sta je toj osobi u glavi? Ko zna.
Najgore sto to dodje i kaze osoba koja prima recimo 4000 KM platu, a potrosi 1000 sto jednom ode do trznog ili za vikend na planini.
Najgore sto to dodje i kaze osoba koja prima recimo 4000 KM platu, a potrosi 1000 sto jednom ode do trznog ili za vikend na planini.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti imas firmu i ne kontas da ne placas ti doprinose vec radnik. Ako si uredan poslodavac i napravis radniku ugovor kakav treba biti sa naznacenim brutom, onda ce smanjenjem doprinosa dobiti samo radnik veca primanja, a ti nista. Ali ti varas ocito i radnika i drzavu.
Lupetas, nemam nijednog radnika, sam radim posao za 5 ljudi u firmi i dan kad sam se rijesio radnika je drugi rođendan.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 21:59Ti imas firmu i ne kontas da ne placas ti doprinose vec radnik. Ako si uredan poslodavac i napravis radniku ugovor kakav treba biti sa naznacenim brutom, onda ce smanjenjem doprinosa dobiti samo radnik veca primanja, a ti nista. Ali ti varas ocito i radnika i drzavu.
Pa sta je problem mrsko ti dignuti sebi platu na 1000, a radis za 5 ljudiWanderson je napisao/la: ↑10 jan 2025, 22:00Lupetas, nemam nijednog radnika, sam radim posao za 5 ljudi u firmi i dan kad sam se rijesio radnika je drugi rođendan.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 21:59Ti imas firmu i ne kontas da ne placas ti doprinose vec radnik. Ako si uredan poslodavac i napravis radniku ugovor kakav treba biti sa naznacenim brutom, onda ce smanjenjem doprinosa dobiti samo radnik veca primanja, a ti nista. Ali ti varas ocito i radnika i drzavu.

Mrsko mi je dat jos 304KM mjesecno nehljebaru i diletantu Nerminu Niksicu i ostalim bijednicima koji upravljaju javnim novcem.
Kad vidim da moram dati skoro duplo vise nego Hrvat u Zupanji 40 minuta od mene koji ima slobodno EU trziste i jos milion benefita dođe mi da se dobro zapitam zasto ne pokrenem likvidaciju firme i okrenem se Evropi.
Ali sta si onda ti toliko zapjenio ovdje, prijetis da ces dati sam sebi otkaz, i okrenuti se Evropi, pa idi, siroko ti polje.Wanderson je napisao/la: ↑10 jan 2025, 22:07Mrsko mi je dat jos 304KM mjesecno nehljebaru i diletantu Nerminu Niksicu i ostalim bijednicima koji upravljaju javnim novcem.
Kad vidim da moram dati skoro duplo vise nego Hrvat u Zupanji 40 minuta od mene koji ima slobodno EU trziste i jos milion benefita dođe mi da se dobro zapitam zasto ne pokrenem likvidaciju firme i okrenem se Evropi.
Nemoj tako u pravu je Wandersondenimb je napisao/la: ↑10 jan 2025, 22:13Ali sta si onda ti toliko zapjenio ovdje, prijetis da ces dati sam sebi otkaz, i okrenuti se Evropi, pa idi, siroko ti polje.Wanderson je napisao/la: ↑10 jan 2025, 22:07Mrsko mi je dat jos 304KM mjesecno nehljebaru i diletantu Nerminu Niksicu i ostalim bijednicima koji upravljaju javnim novcem.
Nije problem povecanje plate, problem su veliki doprinosi za uhljebe
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- feniksptica
- Kontakt:
Problem je i povećanje plate. Pusti njihove priče
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To jos nije rijeseno, kakvi ce tacno biti doprinosi vidjet cemo.NoDi80 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 22:16Nemoj tako u pravu je Wandersondenimb je napisao/la: ↑10 jan 2025, 22:13Ali sta si onda ti toliko zapjenio ovdje, prijetis da ces dati sam sebi otkaz, i okrenuti se Evropi, pa idi, siroko ti polje.Wanderson je napisao/la: ↑10 jan 2025, 22:07
Mrsko mi je dat jos 304KM mjesecno nehljebaru i diletantu Nerminu Niksicu i ostalim bijednicima koji upravljaju javnim novcem.
Nije problem povecanje plate, problem su veliki doprinosi za uhljebe
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Giuseppe1, VolimBiH96 i 13 gostiju.