Nek objave mediji iz VijetnamaNeSamSafetee je napisao/la: ↑10 jan 2025, 21:39Neće jer **** drže sve medije, ne smiju ovi ništa objavit. Radije bi ponovo objavili vijest o nekom igraču Sarajeva od prije 10 godina kako se*e po klubu ili kako je on "kriv" zbog neuspjeha.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2025, 21:36Da se ti i ja sad kladimo da će izaći uskoro vijest da niste platili doprinose ? Po 100 km evo nadam se da ti nije puno.NoDi80 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:37
Mi da smo duzni uzeli bi nam sve, a vi nista ni nemate, da vam ne bi mogli uzeti!
Imate klub na papiru, kamp i bankovne racune
Mi imamo stadion, pomocne terene, poslovne prostore i vec bi to bilo kaparisano da smo zajebali drzavu
Zeljeznicar je nesto sto ce samo siriti, novi jug, pa i kamp kad dodje vrijeme!
Dobijate i vi od drzave itekekako
Zemlju za kamo ste dobili za sicu, dobijate finansijsku podrsku redovno, stadion rentate za sicu, unistili su atletsku stazu da bi vama savez napravio novi teren
Kad se sve sabere i vise dobijate od Zeljeznicara
Znaci ljudi u gradu placaju kiriju za poslovni prostor ko i vi za cijeli stadion s kojeg radite sta hocete, a ni marke da ulozite
Usput ja konstanto pišem da nije problem sto vam država daje nego sto vi ne dajete državi . Vi spinujete pa spinujete. Ba reproframirali vam 16 puta dug vi opet dužni tekuće doprinose.
Imate valjda vise para od nas i kukate da su mediji protiv vas hahah
E moj Safetee…