FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Srdjane,daj nam reci sta je pisalo na paroli,da znam sta je uspjelo nasmijati onog retardiranog komentatora..
Vidi se momcino da se ne razumijes u fudbal i taktiku..... Nemam snage da pisem i objasnjavam... Malo cu da uzivam u pobijedi 
Ne znam sta je pisalo na paroli, bio sam na istoku pored Lesinara

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kralju razumijem se ja u taktiku, al jagodica i mourinha stavljat u istu recenicu, pa makar to bila i zayebancija je van svake pametiSrdjanBL je napisao/la:Vidi se momcino da se ne razumijes u fudbal i taktiku..... Nemam snage da pisem i objasnjavam... Malo cu da uzivam u pobijedi
Za zivot cijeli!
Nemam snage... 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
svrsio na hz, pa nemas snage jel ?SrdjanBL je napisao/la:Nemam snage...
Za zivot cijeli!
- Megamon
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:svrsio na hz, pa nemas snage jel ?SrdjanBL je napisao/la:Nemam snage...

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Šta osta od one fine Banja Luke, čuj od topole pa do "nake" gore. Stvarno mi je žao opterećenih paćenika koji ne vide dalje od osmanlija, čičica i sličnih planinskih stvorova. Pozdrav za ono malo normalnih ljudi u ovoj zemlji (ako ih ima). Pozdrav i za "objektivnog" Zorana Šuku.
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Pisalo je "Srbi su uvijek bili Valteri,a vi samo svapski halteri"...Bio je i neki epitet kakvi halteri,ali zaboravio sam,gledao sam na teren.
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
Da se ne lazemo, istina

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
e moj srdjane, ja nikad do para, ti do pametiSrdjanBL je napisao/la:Da se ne lazemo, istina![]()
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Ja ne kontam vas velike navijace,jesu li to igrali Sarajevo i borac ili Srbi i jos neko,ako moze neko da pojasni? I jos da dodam za ovu parolu,staviti Valtera i cetnicku pjesmu isto vece je u najmanju ruku uvredljivo za svakog normalnog.Odlucite se ljudi,politika ili fudbal,partizani ili cetnici.Malo ste konfuzni,a uzasno iritantni. A Zoran Suko je zalutao ne na tv ,nego na planetu zemlju,veliki pozdrav za njega i ne dao Bog nikom...
Pa dobro nisu vam losi navijaci,vidi se da vode porijeklo od ovih Besiktasovih i Fenerovih 

- zlaya_tm87
- Kontakt:
Niko je napisao/la:Pa dobro nisu vam losi navijaci,vidi se da vode porijeklo od ovih Besiktasovih i Fenerovih

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
Jesi mi smijesan dramaNiko je napisao/la:Pa dobro nisu vam losi navijaci,vidi se da vode porijeklo od ovih Besiktasovih i Fenerovih

zlaya_tm87 je napisao/la:Niko je napisao/la:Pa dobro nisu vam losi navijaci,vidi se da vode porijeklo od ovih Besiktasovih i Fenerovih
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 09 apr 2011, 23:01, ukupno mijenjano 5 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
mislio sam da je ovaj lik navijac sarajeva jer ima najvise postova na toj temi, i da ono govori za lesinare...mma_hz je napisao/la:slabo ti kontas ...zlaya_tm87 je napisao/la:Niko je napisao/la:Pa dobro nisu vam losi navijaci,vidi se da vode porijeklo od ovih Besiktasovih i Fenerovih
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
[youtube][/youtube]
Sta reci
[youtube][/youtube]
Sta reci

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Srdjan_BL, dana/u 09 apr 2011, 23:15, ukupno mijenjano 3 puta.
mislim da je ovo ipak ticicama upuceno,sad bi Čombe rekao: "logicno"Niko je napisao/la:Pa dobro nisu vam losi navijaci,vidi se da vode porijeklo od ovih Besiktasovih i Fenerovih

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Utakmica apsolutno niđe vezze, ja sam gledao samo što vjerujem u BH fudbal...Ali fakat katastrofa, pa akcije na utakmici nije bilo kako treba, izuzev Obuće i Maletića...
I za prvi gol Borca, nisu dobre makazice Nikolića koliko je katastrofalna greška golmana, pa ono je bio obični trening šut ali realno...
Sudija svoja priča, igrač Borca ako padne mora svirati faul, ne želim da umanjim pobjedu Borca, ali to iz perspektive neutralca tako izgleda, onaj bek Stupar pa većeg mesara u našoj ligi nisam vidio, gori je od Varupe, a neko mu nešto kaže odmah primitivno psuje mater, fakat ona mrtva seljačina, a kad se sjetim prije par sedmica da su pljuvali na Mirsada Bešliju, pa Bešlija je gospodin za njega...
I još nešto, stekao sam dojam da je kojim slučajem Sarajevo pobijedilo desio bi se isti scenario kao prije par dana na Pecari...
I za prvi gol Borca, nisu dobre makazice Nikolića koliko je katastrofalna greška golmana, pa ono je bio obični trening šut ali realno...
Sudija svoja priča, igrač Borca ako padne mora svirati faul, ne želim da umanjim pobjedu Borca, ali to iz perspektive neutralca tako izgleda, onaj bek Stupar pa većeg mesara u našoj ligi nisam vidio, gori je od Varupe, a neko mu nešto kaže odmah primitivno psuje mater, fakat ona mrtva seljačina, a kad se sjetim prije par sedmica da su pljuvali na Mirsada Bešliju, pa Bešlija je gospodin za njega...
I još nešto, stekao sam dojam da je kojim slučajem Sarajevo pobijedilo desio bi se isti scenario kao prije par dana na Pecari...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Razgovarao sam sa kontrolorom sudjenja,Sarajevo je trebalo dobiti crveni iz jednog navrata sigurno,a i drugi crveni "mozda",Crveni je ona situacija kada je nakon ostrog starta Borcevog igraca ovaj njega opalio nogom(dobili su po zuti),po pravilima FSBIHBianconeri1988 je napisao/la:Utakmica apsolutno niđe vezze, ja sam gledao samo što vjerujem u BH fudbal...Ali fakat katastrofa, pa akcije na utakmici nije bilo kako treba, izuzev Obuće i Maletića...

Zadnja izmjena: Srdjan_BL, dana/u 09 apr 2011, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.