AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2011, 19:01

Ma odigrajte nerijesno i svi zadovoljni :mrgreen: :lol:

Al eto,ako nista...pobjedite..nemojte da oni samo dobiju
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 apr 2011, 19:08

Skeptičan sam što se tiče ove utakmice, ne dajem nam velike šanse. Mada ako ne bude igrao Sanchez, šanse su nam blago povećane..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2011, 21:39

ocekivalo se vise od ove tekme..al skoro nista vrijedno paznje...Jedna dobra sansa za Romu,nakon prekida,neko je sutirao glavom a Handanovic odlicno odbranio...

Nista,nek tako bude i u drugom poluvremenu i ja prezadovoljan :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 apr 2011, 22:02

Čist penal.

Realizacija :o , svaka čast Tottiu, nije loš ovaj rezultat :D !
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 apr 2011, 22:20

Vucinic nijednu utakmicu ne odigra 90 minuta :roll:

jel ima neki razlog za to, povreda ili nesto, i protiv Juventusa je izasao ranije
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 09 apr 2011, 22:32

uvik ista prica..nevjeravtno

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 apr 2011, 22:41

BOZEEEE FUDBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kud vako ne moze protiv shugavog i sretnog juventusa u tri pi*ke materine vishe :evil:

Bozzeeee fudbalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 apr 2011, 22:43

Kakvo drugo poluvrijeme, pogotovo ova završnica :D, e ovo baš nije za ljude koji imaju belaja sa srcem :mrgreen: . Ja sam zadovoljan na kraju ishodom, ali moglo je biti i drugacije, prvo poluvrijeme i nije bila neka igra, drugo mnogo bolje, pogotovo nakon vodećeg gola Rome. Svaka čast Tottiu još jednom dva gola, kod njega i Del Piera godine nisu bitne :)

E sad ovo je moje mišljenje možda se neki neće složiti, ali se sudije gubio i možda u par navrata oštetio Udinese, ali to je sad manje bitno. ;)

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2011, 22:44

aaaaaa kakvo drugo poluvrijeme..ovo samo Calcio moze :)

Ma ludnica :lol:

Roma povele golom Tottija iz penala,kontrolisala tekmu,ali onda u finisu primaju gol...u 92. minuti udinese postize gol,koji sudije ispravno ponistava zbog igranja rukom...

I onda,u posljednjoj minuti,Totti nakon prodora Risea po lijevoj strani...zabija gol za ogromno slavlje igraca Rome...

tenzije prevelike,dosta zutih kartona i svega ostalog..jednostavno calcio :)

Cestitke i hvala Romi,na kraju nama ovaj rezultat mozda i vise odgovara nego remi :)

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 09 apr 2011, 22:44

Koji cigani, obicni ciganu su ovi iz Rome pa to je smijesno za reci. Kako im sudije namjestaju da se dokopaju cetvrtog mjesta pa to je gore nego ovdje sto Svinjskom namjestaju, 1029 penal za cige ove sezone, neke sumnjive situacije u kaznenom ciga sudija ne vidi. E karinu ce dobiti a ne cetvrto mjesto.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 apr 2011, 22:45

juventus 0244 je napisao/la:Kakvo drugo poluvrijeme, pogotovo ova završnica :D, e ovo baš nije za ljude koji imaju belaja sa srcem :mrgreen: . Ja sam zadovoljan na kraju ishodom, ali moglo je biti i drugacije, prvo poluvrijeme i nije bila neka igra, drugo mnogo bolje, pogotovo nakon vodećeg gola Rome. Svaka čast Tottiu još jednom dva gola, kod njega i Del Piera godine nisu bitne :)

E sad ovo je moje mišljenje možda se neki neće složiti, ali se sudije gubio i možda u par navrata oštetio Udinese, ali to je sad manje bitno. ;)
Onaj ponisteni gol je opravdano ponisten, jedino sto je malo vishe sitnih faulova svirao za Romu. Ostalo ne vidim da je nesh puno grijesio :roll:
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 apr 2011, 22:45

Admir_Sa je napisao/la:BOZEEEE FUDBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kud vako ne moze protiv shugavog i sretnog juventusa u tri pi*ke materine vishe :evil:

Bozzeeee fudbalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahahahahahaha. Pa nisi još pogledao prvu utakmicu protiv Juventusa i vidio koliko je tu sreće Roma imala da odnese bod iz Torina ;) .

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 apr 2011, 22:46

Iako mi kao navijaču Juventusa itekako odgovara ovaj rezultat, ali treba biti fer i priznati da je sudija bio na strani Rome i tačno mi je žao što je Udinese nekako izgubio na onaj način...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2011, 22:47

samadhi je napisao/la:Koji cigani, obicni ciganu su ovi iz Rome pa to je smijesno za reci. Kako im sudije namjestaju da se dokopaju cetvrtog mjesta pa to je gore nego ovdje sto Svinjskom namjestaju, 1029 penal za cige ove sezone, neke sumnjive situacije u kaznenom ciga sudija ne vidi. E karinu ce dobiti a ne cetvrto mjesto.
A nemoj zaebavat..cist penal i sve ostale odluke su korektne..Mozda malo previse sjeckannja igre,ali sudija nije utjeco na rezultat...

A na kraju,i vama Lazialima ovaj rezultat ide na ruku..nezz sto se bunis :lol:

a cekaj...cime je sudija ostetio Udinese..sve vas pitam,sto se "bunite"??

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 apr 2011, 22:47

samadhi je napisao/la:Koji cigani, obicni ciganu su ovi iz Rome pa to je smijesno za reci. Kako im sudije namjestaju da se dokopaju cetvrtog mjesta pa to je gore nego ovdje sto Svinjskom namjestaju, 1029 penal za cige ove sezone, neke sumnjive situacije u kaznenom ciga sudija ne vidi. E karinu ce dobiti a ne cetvrto mjesto.
Ko ti kavez drma :roll:

Sta ces kad smo dominantni pa nas moraju rusiti u 16 metara, dominacija jarane
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 apr 2011, 22:47

Admir_Sa je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Kakvo drugo poluvrijeme, pogotovo ova završnica :D, e ovo baš nije za ljude koji imaju belaja sa srcem :mrgreen: . Ja sam zadovoljan na kraju ishodom, ali moglo je biti i drugacije, prvo poluvrijeme i nije bila neka igra, drugo mnogo bolje, pogotovo nakon vodećeg gola Rome. Svaka čast Tottiu još jednom dva gola, kod njega i Del Piera godine nisu bitne :)

Onaj ponisteni gol je opravdano ponisten, jedino sto je malo vishe sitnih faulova svirao za Romu. Ostalo ne vidim da je nesh puno grijesio :roll:
Pa dobro bilo je par situacija u 16 (pogotovo ona kad je neko u hrvačkom stilu oborio Coradia) i na rubu 16 metara je bilo par.

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 apr 2011, 22:49

Najviše me nervira što Totti mora opsovati sudiji 10 puta da bi mu ovaj pokazao žuti karton...Da je ovo bila evro utakmica Totti bi davno dobio crveni karton...A i Cassetti je u prvom trebao dobiti drugi žuti karton...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2011, 22:51

Pa dobro bilo je par situacija u 16 (pogotovo ona kad je neko u hrvačkom stilu oborio Coradia) i na rubu 16 metara je bilo par.
Corradi je vukao Burdissa u toj situaciji,tako da je ispravno kontrafaul dosudjen..u najmanju ruku,obostrano povlacenje...

a to drugo..istina,Burdisso je Abdija odgurnuo rukama..to je jedina greska..na ivici 16-erca,nedosudjeni faul...

Ponavljam,sudija nije utjecao na rezultat...dosta je sjecako igru i dopustio igracima da budu nervozni na terenu..ali nije utjecao na rezultat

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 apr 2011, 22:53

Zbog cega je ponisten gol Udineseu ?

ja pratio jel bilo faula, duel Perotte i onog beka Udinesea, i dobi zuti Asamoah jer je sastavio svog igraca :lol:

ludilo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2011, 22:54

Rukom igro..i zuti dobio...

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: J1897 i 2 gosta.