InatSilniBosanski je napisao/la: ↑10 jan 2025, 09:47
Slazem se tu nema price, nije trebalo da niko uskoci, ali sa strane Jokera je sve jasno Bosna mora pojesti ovu grupu to ne treba vise dovoditi u obzir, ovo je sezona u kojoj se sve poklopilo neces je docekati jos deset godina.
Cedevita Junior ce sigurno pokusati uci i tek se pokusati pojacati.
Sezona u kojoj se sve poklopilo, osim rostera kojeg su sastavili.

Ja iskreno nemam dobar osjecaj. Ne mislim da je iko jaci od Bosne, ali ne mislim ni da ce Bosna ikog lahko dobiti (ni u ovoj grupi, a ni eventualno poslije). Jednostavno je roster takav, moze se desiti da samelju protivnika, ali i da sutiraju 15% za 3 i 45% slobodna bacanja i da ih dobije bilo ko. Uvjeren sam da su Lutete, Vrabac i Marinkovic bas masno placeni, a ne garantuju ni 10 poena u paketu. Imas 5-6 igraca u rosteru (Vrabac, Zubac, Underwood, Marinkovic, Salic, pa i Delalic), koji ce u rezultatskom egalu stati na liniju penala i promasiti minimalno jedno bacanje. Rosteri popunjeni takvim igracima su poput tempirane bombe. Steta je i sto s Podgoricom igraju tek treci mec, jer se oni dotad mogu pojacati i uigrati. Trenutno su sigurno najslabija karika u grupi.