Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Tužno je ovo gledati, nemaš kome ubaciti loptu nigdje napadača
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Problem je čitava zadnja linija! Gati i Savona igraci za Seriu b!! Nicko
Zbog njega izgledamo ovako fino naprijed i kad smo trebali povesti 2-0 mi primamo glupe golove! Idemo dobiti ovo !

Max Allegri
Gatti i Savona

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Burberry46
- Kontakt:
I opet ko zna koliko puta ne znas zavrsiti poluvrijeme kad imas prednost.
Kenan sjajan gol. Ova kontra Kopp i Mbangula se mora zavrsiti golom i onda kazna
Hajde imas citavo drugo poluvrijeme da pobjedis
Kenan sjajan gol. Ova kontra Kopp i Mbangula se mora zavrsiti golom i onda kazna
Hajde imas citavo drugo poluvrijeme da pobjedis
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma znam Ali Mora i nas nekad sreca pogledati. Vrijeme je da se sad dokazemo i dobijemo ove 1-3
Ma da, mozda i dobijemo, ali nikoga ne drzimo na konopcima. Uzorak utakmica je vec sada dovoljan. Losi smo.J1897 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:01Ma znam Ali Mora i nas nekad sreca pogledati. Vrijeme je da se sad dokazemo i dobijemo ove 1-3
Govorili smo da nam treba da se otvori protivnik, eto otvorio se i milan i viole i ovi i nista nismo napravili, cak su svi bili bolji.
Bitno je da sad igramo otvoreno i lijepo...
Dobija Torino ovo.
Ekipa indolentna i pasivna, kao da gledam Allegria. Identično ponasanje pri vodstvu, potpuno bizarno. Ovi haman svjesno ciljaju na takve trenere i igrače, nema drugog objašnjenja. Skup igrača dovoljno dobar, ali trener za sad underachiever.
Savona je jad i cemer. To govorim cijelu sezonu. Desni bek, stoper i napadac su pod moranje u januaru.
Ekipa indolentna i pasivna, kao da gledam Allegria. Identično ponasanje pri vodstvu, potpuno bizarno. Ovi haman svjesno ciljaju na takve trenere i igrače, nema drugog objašnjenja. Skup igrača dovoljno dobar, ali trener za sad underachiever.
Savona je jad i cemer. To govorim cijelu sezonu. Desni bek, stoper i napadac su pod moranje u januaru.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 jan 2025, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:14Dobija Torino ovo.
Pa druže, ovo je 10 puta gore od prošle sezone.
Ovi ne znaju ni koju taktiku igraju...
Strasno kakve nebuloze priča srbijanski komentator arene. Nestvarno.
Jos je ono bio faul u napadu, a oni hoce penal.
Pa valjda je on napadnut od ovog firauna koji je u prvoj minuti već cirkus pravio.
Jos je ono bio faul u napadu, a oni hoce penal.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakvi sutevi hljebe mili.
A ovi floating centarsutevi....nemam rijeci, dok mi bacimo centarsut, mzoes na balkon po pivo otici, vratit se sjest i nista i dalje
A ovi floating centarsutevi....nemam rijeci, dok mi bacimo centarsut, mzoes na balkon po pivo otici, vratit se sjest i nista i dalje
Dobar pritisak i pristup od 65 minute, ali jednostavno ne ide ništa.
Ne razumijem zasto je fiksirao Kenana sad desno, ok dao je 2 gola zaredom s ovog mjesta, ali trebalo je sad on da ide lijevo, a Weah desno. Neshvatljivo, pogotovo kad je Cambiaso usao na desnu.
Ne razumijem zasto je fiksirao Kenana sad desno, ok dao je 2 gola zaredom s ovog mjesta, ali trebalo je sad on da ide lijevo, a Weah desno. Neshvatljivo, pogotovo kad je Cambiaso usao na desnu.
#MaxOUT
#MaxOUT
Promijenite ime u FC TERMIN
Svakako svaku utakmicu tako i igrate
Yebem vas bezobrazna
Cambiaso za 15 minuta posalje vise vertikalni lopti nego svi invalidi n terenu zajedno
Fuj
Svakako svaku utakmicu tako i igrate
Yebem vas bezobrazna
Cambiaso za 15 minuta posalje vise vertikalni lopti nego svi invalidi n terenu zajedno
Fuj
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Katastrofa !!!
Iskreno Ali nevjerujem u ovaj Juve- Motta . Sta ce sad dalje biti ne znam . Ali ovo je previse.
Nebi me iznenadilo da vec bude bivsi
Iskreno Ali nevjerujem u ovaj Juve- Motta . Sta ce sad dalje biti ne znam . Ali ovo je previse.
Nebi me iznenadilo da vec bude bivsi
Zadnja izmjena: J1897, dana/u 11 jan 2025, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pola sezone odigrano, 11 bodova zaostatka, igra užas, Mota pogubljen većinu utakmica. Izmjene koje pravi nelogične, izmišljanje pozicija igračima strašno...Ekipa nema ni glavu ni rep, što bi se reklo.
Apsolutno zaslužuje otkaz još večeras!
Apsolutno zaslužuje otkaz još večeras!
- Burberry46
- Kontakt:
Ovi igraci nemaju mentalitet pobjednika sa strucnjakom na klupi. Ne znaju pobjediti. Muka mi je od remija vise.
Zadnjih 10 minuta bez ikakve ideje sta uraditi i kako doci do gola.
Zadnjih 10 minuta bez ikakve ideje sta uraditi i kako doci do gola.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.