Kad klikneš na sliku dole desno imaš opcije da dobiješ ton i proširiš sliku, možda ćeš se prvo morati izboriti sa dosadnim reklamama, ali šta je tu je.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jan 2025, 02:13Ako si jos budan, mozes li mi pomoci kako da prosirim sliku i da dobijem ton. Sad za Fernandez i nebitno, ali Damir![]()
Imam i drugu soluciju, ali vjv. prijatelj spava i isti problem imam.![]()
No vjv. si otisao na spavanje, dok se Celik kali.![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Evo ovaj prvi meč na Kia Areni neće početi prije 04:00h.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala, jeste zeznuto ,pokušavao sam, ali vrijedi se potruditiConvicts je napisao/la: ↑12 jan 2025, 02:18Kad klikneš na sliku dole desno imaš opcije da dobiješ ton i proširiš sliku, možda ćeš se prvo morati izboriti sa dosadnim reklamama, ali šta je tu je.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jan 2025, 02:13Ako si jos budan, mozes li mi pomoci kako da prosirim sliku i da dobijem ton. Sad za Fernandez i nebitno, ali Damir![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ništa, Fernandez neće prije 05:00h.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jan 2025, 02:43Hvala, jeste zeznuto ,pokušavao sam, ali vrijedi se potruditiConvicts je napisao/la: ↑12 jan 2025, 02:18Kad klikneš na sliku dole desno imaš opcije da dobiješ ton i proširiš sliku, možda ćeš se prvo morati izboriti sa dosadnim reklamama, ali šta je tu je.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jan 2025, 02:13
Ako si jos budan, mozes li mi pomoci kako da prosirim sliku i da dobijem ton. Sad za Fernandez i nebitno, ali Damir![]()
![]()
![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Neće prije 16 po ( 06:00), dakle Damir oko 20 h po njihovom vremenu (10 h- po nasem).
Pitanje: Arena KIA ima li "farove"
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nema ni forumasa 
Ima farove, generacijoSamozdravlje je napisao/la: ↑12 jan 2025, 05:08Neće prije 16 po ( 06:00), dakle Damir oko 20 h po njihovom vremenu (10 h- po nasem).
Pitanje: Arena KIA ima li "farove"Bez reflektora nema meča , odnosno vjerojatno nema pobjednika večeras??
Zvanično: Džumhur večeras ne prije 04:30 na terenu broj 13.
Naš brat Habib u drugom kolu
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kadsi ovo pisao ja zaspao, zuji mi u glavi,malo je rec. Dobro kahva ce nesto popraviti, ali ko ce Damiru u oci pogledati, stohm59 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 07:07Ima farove, generacijoSamozdravlje je napisao/la: ↑12 jan 2025, 05:08Neće prije 16 po ( 06:00), dakle Damir oko 20 h po njihovom vremenu (10 h- po nasem).
Pitanje: Arena KIA ima li "farove"Bez reflektora nema meča , odnosno vjerojatno nema pobjednika večeras??
Samo da hoce poceti zene, pa onda Opelka... Jos uvijek pada, ocekuje se razvedravanje za nekih sat i po
![]()
sam zaspao.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pratio sam Carabelli-a finale(bio konkurent Damiru u to vrijeme) i primjetio Habiba. Linijski mu sudio aut na mec lopti, ali ipak dobio u TB i dosao do kvala . Drag mi je i sto je izgubio od Damira
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovako sam pisao pred mec, kad je Libanonac Habib trebao igrati protiv Damira (umjesto Bellucci-a).Samozdravlje je napisao/la: ↑30 dec 2024, 10:48Habib. Libanonac, rodjen u USA. Zadnjih 7 meceva izgubio jedan set, a i taj u TB. Osvoio CH100 u Chileu, dobio Carabelli-a, gledao sam finale i mislim da je favorit protiv Damira. Cini mi se tek poceo ozbiljnije igrati (26g.).Koliko ce rizikovati pred kvale AO ?
Zna li neko kakve su sanse da Damir udje u kvale Adelaide ? Trenutno 3-4 Alt.![]()
Edit: Vozdra raja, necu vise peglati, do 04:30.
-
CrazySouth1987
- Kontakt:
Momci imamo li gdje gledati Damira na terenu 13? Hoće li biti neki link nešto da znam da li da ustajem
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Vrati se stranicu nazad imas napisano gdje se moze gledatiCrazySouth1987 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 01:07Momci imamo li gdje gledati Damira na terenu 13? Hoće li biti neki link nešto da znam da li da ustajem
-
CrazySouth1987
- Kontakt:
Uglavnom ništa jelde od Eurosporta jer neće igrati na Kia?
Hoće, na stranici Utakmica.rs će biti par linkova za DamiraCrazySouth1987 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 01:07Momci imamo li gdje gledati Damira na terenu 13? Hoće li biti neki link nešto da znam da li da ustajem
-
CrazySouth1987
- Kontakt:
Hvala momci. Ja nešto ubijeđen u četvrto kolo sa Alcarazom. Pratim ga još od Dodiga i onog AO. Znam sve, al nešto kontam što kažu splićani vrime je hahaha
Idemo Damke. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.