Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Uvijek je lijepo kad bvb izgubi, narocito u situaciji kad mogu eintracht preskociti. Sutra uzeti fejk ekipu iz hamburga inace odose leipzig i mainz gore. Marmoush 2x za dizanje cijene na 100 milki i prekid negativnog niza 
1946-1987
Boga mi Mainz se ne šali 
Odvratna ekipa, svake sezone kontam ispast ce, oni se izmigolje nekako, vidi sad evo ih u mjestu za LP
1946-1987
Da su imali lagane protivnike pa usli u seriju pobjeda i da ih je prosralo, da sami ne znaju kako - nije. Imaju pobjede protiv BVB, Bayerna i Frankfurta u vrlo kratkom periodu i vidim da im godi da igraju kao underdogovi. Sljedece hefte protiv Leverkusena pa cemo propratiti sta kako. Generalno ove anomalije poput Mainza, Hoffenheima i Hedienheima u mjestima koja vode u Evropu nikako nisu dobra stvar.
- JayCatwright
- Kontakt:
Upalio Bayern malo u drugom poluvremenu. Sudija je poklonio penal Bayernu, cist nije svirao Gladbachu i oprostio je crveni Kimu. Dan te j3bo 
Sane, Muller, Coman...ovo je trebalo bit 0-4
Ne zovu se bezveze drzavni projekat na ovoj temi.JayCatwright je napisao/la: ↑11 jan 2025, 20:17Upalio Bayern malo u drugom poluvremenu. Sudija je poklonio penal Bayernu, cist nije svirao Gladbachu i oprostio je crveni Kimu. Dan te j3bo![]()
Prema broju šansi trebalo je biti 0:5.Penal čist ko suza idemo dalje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
De udji i na treći acc pa repliciraj. Bolest.Mogli je napisao/la: ↑11 jan 2025, 20:27Ne zovu se bezveze drzavni projekat na ovoj temi.JayCatwright je napisao/la: ↑11 jan 2025, 20:17Upalio Bayern malo u drugom poluvremenu. Sudija je poklonio penal Bayernu, cist nije svirao Gladbachu i oprostio je crveni Kimu. Dan te j3bo![]()
![]()
Objektivno penal je smijeh i Zwayer je bayi dao pobjedu. Tako se lani sudilo za kusen.
Sudija je svakako morao kompenzirati za cisti penal koji nije svirao u 1. poluvremenu za Bayern tako da je potpuno nebitno je li bio penal na Oliseu ili ne.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Raja hoceli uskoro Moja Tv tj SK prenositi bundes ligu znali ko od vas ? 
Posto sam vidio da ih je BHT kupio Telemah…
Posto sam vidio da ih je BHT kupio Telemah…
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mene bi na terminu bilo sramota tražiti penal za onakav faul
Bajernliga
Bajernliga
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Plaći, moli..to pomoći nema.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:26Mene bi na terminu bilo sramota tražiti penal za onakav faul![]()
Bajernliga![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Plači, moli, tu pomoći nema.Dilah je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:38Plaći, moli..to pomoći nema.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:26Mene bi na terminu bilo sramota tražiti penal za onakav faul![]()
Bajernliga![]()
![]()
Kad već pišeš, piši ispravno, da to lici na nešto.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Za mekušce koji plaću, mehko ć…kraljttbvb je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:40Plači, moli, tu pomoći nema.Dilah je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:38Plaći, moli..to pomoći nema.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:26Mene bi na terminu bilo sramota tražiti penal za onakav faul![]()
Bajernliga![]()
![]()
Kad već pišeš, piši ispravno, da to lici na nešto.
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.