Bar za 250 hiljada, ipak dolazi u slabiju ligi iz hnl-a

A mozda cak i za 400 hiljada, zavisi kakvog raspolozenja bude mag za cijene na TM...
Bar za 250 hiljada, ipak dolazi u slabiju ligi iz hnl-a
Ništa, ako ne da do maja 10 golova i jedno 15 asistencija, uz postojeći interes npr Leipziga i Seville, pada mu cijena na jedno 400k.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 18:23Bar za 250 hiljada, ipak dolazi u slabiju ligi iz hnl-a![]()
A mozda cak i za 400 hiljada, zavisi kakvog raspolozenja bude mag za cijene na TM...
Igra za Fks, to ti je jaci argument od poziva u repku CGLevin je napisao/la: ↑12 jan 2025, 13:07Nešto gledam reprezentaciju Crne Gore.
Samo osam igrača ima vrijednost preko milion eura. Ostatak tima ispod. Zanimljivo je da recimo Ilija Vukotić koji standardno igra u Boavisti u Portugalu ima vrijednost od 600 hiljada eura.
Kako je moguće da Vladan Bubanja sa samo jednom utakmicom za reprezentaciju (I to u junu 2023) ima 1.2 miliona eura vrijednost? Možda bi neko Crnogorcima trebao reći da malo više obrate pažnju na TM.
Ja zaista ne vidim drugo objašnjenje.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 13:11Igra za Fks, to ti je jaci argument od poziva u repku CGLevin je napisao/la: ↑12 jan 2025, 13:07Nešto gledam reprezentaciju Crne Gore.
Samo osam igrača ima vrijednost preko milion eura. Ostatak tima ispod. Zanimljivo je da recimo Ilija Vukotić koji standardno igra u Boavisti u Portugalu ima vrijednost od 600 hiljada eura.
Kako je moguće da Vladan Bubanja sa samo jednom utakmicom za reprezentaciju (I to u junu 2023) ima 1.2 miliona eura vrijednost? Možda bi neko Crnogorcima trebao reći da malo više obrate pažnju na TM.
I jos ako se zuki djasvi to je to.![]()
Pa i ovu temu su otvorili smrdljivi crnogorci. Isti oni koji su privatizovali i unistili Zeljin podforum. Niko od njih ne moze do reci da dodje. Zato su normalni navijaci prestali da pisu kod nas. A ova dvojica crnogorskih magaraca pisu i na vasoj temi, samo pod drugim nikovima.
Koji to nick ja koristim na temi pitara? Samo da mi je znati koji ti je ovo profil po redu, tipujem da si ti ex @dondon forumasVicinaplavusa je napisao/la: ↑13 jan 2025, 19:19Pa i ovu temu su otvorili smrdljivi crnogorci. Isti oni koji su privatizovali i unistili Zeljin podforum. Niko od njih ne moze do reci da dodje. Zato su normalni navijaci prestali da pisu kod nas. A ova dvojica crnogorskih magaraca pisu i na vasoj temi, samo pod drugim nikovima.
Nemas pravo da me citiras crnogorce!19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 19:33Koji to nick ja koristim na temi pitara? Samo da mi je znati koji ti je ovo profil po redu, tipujem da si ti ex @dondon forumasVicinaplavusa je napisao/la: ↑13 jan 2025, 19:19Pa i ovu temu su otvorili smrdljivi crnogorci. Isti oni koji su privatizovali i unistili Zeljin podforum. Niko od njih ne moze do reci da dodje. Zato su normalni navijaci prestali da pisu kod nas. A ova dvojica crnogorskih magaraca pisu i na vasoj temi, samo pod drugim nikovima.
Vicinaplavusa je napisao/la: ↑13 jan 2025, 19:19Pa i ovu temu su otvorili smrdljivi crnogorci. Isti oni koji su privatizovali i unistili Zeljin podforum. Niko od njih ne moze do reci da dodje. Zato su normalni navijaci prestali da pisu kod nas. A ova dvojica crnogorskih magaraca pisu i na vasoj temi, samo pod drugim nikovima.
Tu je cijenu imao dok je igrao za Lokomotivu pogledaj malo bolje. Realno je Bubanja imao dobru polusezonu i nema razloga da mu se smanji cijena. Ne branim ni koga fkt, al se grijesite opasno za neke stvari.Levin je napisao/la: ↑12 jan 2025, 13:07Nešto gledam reprezentaciju Crne Gore.
Znači oboriti i Šošića za 50%, ili još više jer je Bubanja ipak igrao u HNL za razliku od njega.
Za minimalno 50%.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Resolute i 20 gostiju.