Jel vam to prvi put da imate prenos pripremnih na MyTv pa to toliko bitno ?
Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Citirat ćemo se NoDi, samo lakapo.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 16:03Vec je na treningu abrakadabraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2025, 16:01Šta bi bilo, kad bi bilo.
Realnost je da pola godine skoro nikakve minutaže nije imao, i da je samo trenirao. Što ne umanjuje činjenicu da je dobar potencijal koji bi mogao da se odlično snađe kod vas, ali isto tako veoma lako može biti i flop.
U punoj formi spreman ko da je igrao cijelu polusezonu
Zabice vam na derbiju
Doce i jedan bivsi mladi reprezetativac Brazila i on je tu Sosicevih godina do 23
Ja npr neću ništa najaviti sa naše strane, možda da Borna Barišić dođe, ali sve je to bezveze..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cucemo seGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2025, 16:46Citirat ćemo se NoDi, samo lakapo.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 16:03Vec je na treningu abrakadabraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2025, 16:01
Šta bi bilo, kad bi bilo.
Realnost je da pola godine skoro nikakve minutaže nije imao, i da je samo trenirao. Što ne umanjuje činjenicu da je dobar potencijal koji bi mogao da se odlično snađe kod vas, ali isto tako veoma lako može biti i flop.
U punoj formi spreman ko da je igrao cijelu polusezonu
Zabice vam na derbiju
Doce i jedan bivsi mladi reprezetativac Brazila i on je tu Sosicevih godina do 23
Ja npr neću ništa najaviti sa naše strane, možda da Borna Barišić dođe, ali sve je to bezveze..![]()
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jest se Nodi nalozio
rekao bi covjek igrat ce ligu sampiona, kako je se naostrio.
Ove godine zelji domet 4 mjesto, i to da budu zadovoljni i prezadovoljni
Ove godine zelji domet 4 mjesto, i to da budu zadovoljni i prezadovoljni
Čitam i ne vjerujem.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Hiroš g.vno bio i ostao.
- Combattente87
- Kontakt:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kad smo kod Brazilaca što trebaju u želju, evo nodi reče da su bivši mladi reprezentativci, ja garantujem da im ne zna ni ime.
PS umri Amere ako je istina
PS umri Amere ako je istina
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Daj buraz nemoj vrijedjati...MocMahale444 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 15:38Ljudski otpad, šejtan, čafireli, muflon, tockonja i **** si ti konju komunalni.
Zlo jedno neotesano.
Za takvim stvarima nema potrebe i nije to tvoj nivo...
Ako ne podnosis covjeka onda budi dinGospo i preskoci njegove postove
Ja ni braci Galijasevic nikad ovakve stvari ne bih napisao, cak sam i svoje napadao kad krenu sa vrijedjanjem...
Mislim, nije u redu, hebi ga
Pa naravno NoDi, tebi izgleda nije jos jasno da cim igrac potpise za Sarajevo njegova cijena na trzistu drasticno raste...
Jer Sarajevo je jedini klub koji prodaje i kupuje...
Vi zadnji transfer imali sa prodajom Sehica za 25 milja eura...
ljudi smo nismo pitari da psujemo hirosu temelje bolnice u kojoj je rodjen
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma ja šta fali. Taman nek istetovira gradski pored Grbavice na leđima.
Idu jedni uz druge, žive od države.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:08Ma ja šta fali. Taman nek istetovira gradski pored Grbavice na leđima.
- jurisicduska
- Kontakt:
Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.fks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:12Idu jedni uz druge, žive od države.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:08Ma ja šta fali. Taman nek istetovira gradski pored Grbavice na leđima.
Ko kaze da je Hiros losjurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.fks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:12Idu jedni uz druge, žive od države.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:08Ma ja šta fali. Taman nek istetovira gradski pored Grbavice na leđima.
Hiros je i vise nego dobar za nase lige, medjutim u glavi mora rascistiti neke stvari, dribla,gubi najvise lopte, pravi faulove kad ne treba…
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Htio je produziti, ali za vecu platu, sto je klub odbiojurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.fks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:12Idu jedni uz druge, žive od države.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:08Ma ja šta fali. Taman nek istetovira gradski pored Grbavice na leđima.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Kretenčino na mitovima živite,a više ste vi od partija hajrovali nego mi.Kao što i dan danas radite,na sisi partija od 1921.Paromlinac je napisao/la: ↑12 jan 2025, 00:11Ako ti nisi rekao, evo, ja cu reci. Da, oni su udbasi, mada nisu krivi zbog toga. S druge strane, mi nismo borci protiv sistema i rezima jer nismo revolucionarna organizacija, nego sportski klub. Mi smo samo JACI od sistema, partija, rezima i ratova. Gdje je sada ta partija koja ih je osnovala, unistavajuci dva fudbalska kluba, na cijim posmrtnim ostatcima je nastao FK Torpedo ? Gdje je ta partija koja je prekomandovala skoro citav nas prvi tim da bi neko imao igrati i za taj produkt iz epruvete, dovodeci i nas u situaciju da se ugasimo i postanemo jos jedna kolateralna zrtva politicke ideje ? Gdje je sada ta partija ciji Centralni komitet je na svojim sjednicama raspravljao o Domorockom i njegovom istorijskom NE, pa nam slala fermane sa svilenim gajtanima u smislu sublimiranih poruka ? Nema je, a mi smo jos uvijek tu gdje smo bili i 1921. Dakle, jaci smo...Argentina je napisao/la: ↑11 jan 2025, 22:46Ja to nisam rekao, sto pokusavas izmisliti stvari. Dozovi se, popij casu vode i pojedi kocku seceraSamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:56
Pa mi smo udbaši,a vi ste borci protiv sistema i režima zar ne ?![]()
Karinaši![]()
Čitav vaš tim je dobrovoljno prešao J**+ vas taj Joško kojeg ukivate u zvijeze,a čovjek najnormalnije nastavio igrati za uskoprugaše.
Sila Joško rekao udbi ne
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma u Borcu ce biti rahat,nece imat problema sa faulovima,moze da udara do zore.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:28Ko kaze da je Hiros losjurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.
Hiros je i vise nego dobar za nase lige, medjutim u glavi mora rascistiti neke stvari, dribla,gubi najvise lopte, pravi faulove kad ne treba…
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Paromlinac, primussucks i 19 gostiju.