La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ovo je razbijačina malo žešća. U onom ligaškom clasicu je imala Barca i malo sreće sa onim milimetarskim ofsajdima, ali Real je pravio sanse. Veceras potpuna dominacija, Real nije akcije odigrao da valja.
⚽FK Garaže⚽
Mirisem brutalno drugo poluvrijeme i 9-10 golova na kraju tekme.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Carlo "Nafakas" Ancelotti.
Daleko najveći nafakas u trenerskoj historiji.
Daleko najveći nafakas u trenerskoj historiji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta se desava sa Barcelonom kada sa druge strane dodju Leganes i ostale nisko-rangirane ekipe pa tako lako prosipaju bodove a protiv ekipa koje su sama krema fudbala održavaju casove i pune mrezu do vrha?
Rafinha izgleda zaista mocno.
Rafinha izgleda zaista mocno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovaj Real je krš ekipa Rudiger,Vasquez,Camavinga panj do panja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A ne mogu u odbrani jedan do drugog stajat vaskez i cuameni jedan do drugog, pogotovo ne protiv barse.
Koje odluke ccc. I za ovaj 4 gol odbit platu bar i rodrigu i camavingi, yebo ih korner.
Kreteni od rafinje i kundea prave dobre igrace.
Uzivajte navijaci barse, da nije ovog zadnjeg gola i moglo bi se ganjat.
Koje odluke ccc. I za ovaj 4 gol odbit platu bar i rodrigu i camavingi, yebo ih korner.
Kreteni od rafinje i kundea prave dobre igrace.
Uzivajte navijaci barse, da nije ovog zadnjeg gola i moglo bi se ganjat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Svaka cast , cestitka na osvajanju super cupa , kontre kao iz udzbenika , a kod Reala obrana kao da se nije ni pojavila na tekmu.
Ovo je tačno. Real mora prevazići ove ‘ziheraš’ trenere. Najveći klub na svijetu ne smije ovisiti o tome hoće li Vini ili Mbappe istrčati kontru i dobiti veliku utakmicu. Znam da će Carlo na kraju osvojiti nešto i da se to samo broji, ali Real mora bolje od ovoga. Dovesti Xabia i uigrati ovu ekipu sa presingom i visokom linijom. Da uživamo u majstorijama igrača koji će igrati ofanzivno i poletno. Ovo je realno uglavnom odron pa se na kraju vade svojim mentalitetom i kvalitetom.
- RollingPaper
- Kontakt:
Jos Camavingi halalio cist drugi zuti odnosno crveni. Sve zbog silovitog pritiska Reala na sudiju prije utakmice.
Ovo je stvarno sramota, sta im sa djecom uradise.
Ovo je stvarno sramota, sta im sa djecom uradise.
Ma ne moze se igrati protiv 14 igraca,jel RMTV vidio kako je Gil Manzano istrcao kontru u 55oj minuti 

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 12 jan 2025, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ova liga je baš grohnula kad je ovakav Real na vrhu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
8 golova primit u zadnjih 90 min protiv Barce, qurcine raspale.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije sramota izgubiti od bolje ekipe.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Messi, Neymar pa Yamal. Za sad ovako mislim da je taj “pure” talenat poredan. Hajde Messia bih svakako izdvojio, ali Yamal je blizu da mi dokaže da je bolji i od Neymara, iako je Ney bio strašan, vjerovatno i strašniji od ovog u svom početku.
-
- Kontakt:
Sa 17 godina Messi i Neymar skupa nisu bili blizu....
I ja kontam Neymar ali je u njegovim godinama igrao po Brazilu, a i ona prva sezona u Barceloni kada je već imao 21 nije na nivou ovog Yamala od 16-17 godina.
Koliko god bio tehnički moćan gubio je lopte kao na traci i često donosio loše odluke. Kod Yamala je to smanjeno na minimum i po tome je daleko ispred već danas kao tinejdžer.
Bojan KrkicRajaz je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:13I ja kontam Neymar ali je u njegovim godinama igrao po Brazilu, a i ona prva sezona u Barceloni kada je već imao 21 nije na nivou ovog Yamala od 16-17 godina.
Koliko god bio tehnički moćan gubio je lopte kao na traci i često donosio loše odluke. Kod Yamala je to smanjeno na minimum i po tome je daleko ispred već danas kao tinejdžer.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.