Htio je produziti, ali za vecu platu, sto je klub odbiojurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.fks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:12Idu jedni uz druge, žive od države.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:08Ma ja šta fali. Taman nek istetovira gradski pored Grbavice na leđima.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Kretenčino na mitovima živite,a više ste vi od partija hajrovali nego mi.Kao što i dan danas radite,na sisi partija od 1921.Paromlinac je napisao/la: ↑12 jan 2025, 00:11Ako ti nisi rekao, evo, ja cu reci. Da, oni su udbasi, mada nisu krivi zbog toga. S druge strane, mi nismo borci protiv sistema i rezima jer nismo revolucionarna organizacija, nego sportski klub. Mi smo samo JACI od sistema, partija, rezima i ratova. Gdje je sada ta partija koja ih je osnovala, unistavajuci dva fudbalska kluba, na cijim posmrtnim ostatcima je nastao FK Torpedo ? Gdje je ta partija koja je prekomandovala skoro citav nas prvi tim da bi neko imao igrati i za taj produkt iz epruvete, dovodeci i nas u situaciju da se ugasimo i postanemo jos jedna kolateralna zrtva politicke ideje ? Gdje je sada ta partija ciji Centralni komitet je na svojim sjednicama raspravljao o Domorockom i njegovom istorijskom NE, pa nam slala fermane sa svilenim gajtanima u smislu sublimiranih poruka ? Nema je, a mi smo jos uvijek tu gdje smo bili i 1921. Dakle, jaci smo...Argentina je napisao/la: ↑11 jan 2025, 22:46Ja to nisam rekao, sto pokusavas izmisliti stvari. Dozovi se, popij casu vode i pojedi kocku seceraSamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:56
Pa mi smo udbaši,a vi ste borci protiv sistema i režima zar ne ?![]()
Karinaši![]()
Čitav vaš tim je dobrovoljno prešao **** vas taj Joško kojeg ukivate u zvijeze,a čovjek najnormalnije nastavio igrati za uskoprugaše.
Sila Joško rekao udbi ne

-
- Kontakt:
Ma u Borcu ce biti rahat,nece imat problema sa faulovima,moze da udara do zore.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:28Ko kaze da je Hiros losjurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.
Hiros je i vise nego dobar za nase lige, medjutim u glavi mora rascistiti neke stvari, dribla,gubi najvise lopte, pravi faulove kad ne treba…
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nema on šta umirati, nije on poderao u Želji pa da je mogao birati između Celtica i Borca..Mnogo manja imena od Borca su bila u opticaju. Ovo mu je premija nažalost..Jbg,mogao je puno više od ove lige.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
FKZ aktivni clanovi od 1.1.25 > 4614
FKS aktivni clanovi od 23.12.24 > 2611
I nije neka razlika u nasu korist, mora ovo puno bolje
I nije neka razlika u nasu korist, mora ovo puno bolje

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mnogo je Vasinih u gradu.
Nije pitanje je li poderao ili ne, pitanje je mjesta na koje ide.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:04Nema on šta umirati, nije on poderao u Želji pa da je mogao birati između Celtica i Borca..Mnogo manja imena od Borca su bila u opticaju. Ovo mu je premija nažalost..Jbg,mogao je puno više od ove lige.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Neistina.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:32Htio je produziti, ali za vecu platu, sto je klub odbiojurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.
Kad je potpisivao ugovor zbog vašeg materijalnog stanja izasao je u susret i pristao igrati za male pare. Kad je došlo na red da date koliko fkt treba niste mogli ispoštovati iako je takav dogovor bio i frajer otišao. Kad kažem male ne mislim 200 km nego 8000 km , sto je on dobio prvi put a tražio je duplo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Cekaju da Mirvic malo pojaca nagrade pa ce krenut masovno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:16FKZ aktivni clanovi od 1.1.25 > 4614
I nije neka razlika u nasu korist, mora ovo puno bolje![]()
-
- Kontakt:
Radi se o ljudima koji vjerovatno zastupaju necije interese.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.fks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:12Idu jedni uz druge, žive od države.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:08Ma ja šta fali. Taman nek istetovira gradski pored Grbavice na leđima.
Slicni bi trpili Basica, Turanjanina, Rustemovica, Kcmarevica dok sa druge strane bi nogom nabili Hirosa, Mekica, Adzema, Edisa..
Kad ti tako pisu Radovanovi potomci nema daljeNoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:28Ko kaze da je Hiros losjurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.
Hiros je i vise nego dobar za nase lige, medjutim u glavi mora rascistiti neke stvari, dribla,gubi najvise lopte, pravi faulove kad ne treba…
-
- Kontakt:
Ma ne znam samo čemu spinovi da će u Radnik ili negdje frajer je imao ponudu iz Grčke lige, nego je Borac zategao pare, a Hirke bi ostao u Željezničaru da se ispoštovalo sto ste dogovorili. Slabije partije je i počeo pružati kad je bio izrađen sto bi i svako od nas uradio. Bio je jedan od najboljih igrača lige kad je došao ali moraš frajera ispoštovati , jest da nije imao na papiru ali svejedno i usmeno obećanje je nešto ako si principijelan. To sto nije izasao u javnost s tom pričom je jer je to njegov matični klub i jer je vezan za Grbavicu. Napravi se od njeg nekakav poluigrač.zeljovolimte je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:55Radi se o ljudima koji vjerovatno zastupaju necije interese.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.
Slicni bi trpili Basica, Turanjanina, Rustemovica, Kcmarevica dok sa druge strane bi nogom nabili Hirosa, Mekica, Adzema, Edisa..
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pitari jos 20 hiljada clanova i ide izvlacenje za Smart TV
-
- Kontakt:
Hiroš će biti najbolji igrač lige ako ode u Borac. Isto kao što bi u bilo kojem drugom klubu Herrera bio nestabilni krkan koji svako drugu dobije crveni karton, a u Borcu je najbolji bek lige. Hiroš je bar 2x poganiji od Herrere i ako mu se bude tolerisalo, a hoće, to će biti ludilo.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Kažem ti, nema drugog izbora..Jbg tu je i dijete i žena, ne može otići gdje god hoće.mnon46 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:32Nije pitanje je li poderao ili ne, pitanje je mjesta na koje ide.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:04Nema on šta umirati, nije on poderao u Želji pa da je mogao birati između Celtica i Borca..Mnogo manja imena od Borca su bila u opticaju. Ovo mu je premija nažalost..Jbg,mogao je puno više od ove lige.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Upravu si,najblize istini je ovo sto si naveo. Imao je neki nacelan dogovor o povecanju naknadno,posto su se izdogadjale neke stvari,predsjednik mu je posteno rekao da mu ne moze trenutno ispostovati to sto je prije dogovorio.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:35Neistina.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:32Htio je produziti, ali za vecu platu, sto je klub odbiojurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16
Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.
Kad je potpisivao ugovor zbog vašeg materijalnog stanja izasao je u susret i pristao igrati za male pare. Kad je došlo na red da date koliko fkt treba niste mogli ispoštovati iako je takav dogovor bio i frajer otišao. Kad kažem male ne mislim 200 km nego 8000 km , sto je on dobio prvi put a tražio je duplo.
Iskreno po meni nije opravdao ocekivanja. Mislim da je to dobra odluka kluba.
Mogao je u Velež, neće ni u Borcu više dobiti love.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 22:08Kažem ti, nema drugog izbora..Jbg tu je i dijete i žena, ne može otići gdje god hoće.mnon46 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:32Nije pitanje je li poderao ili ne, pitanje je mjesta na koje ide.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:04
Nema on šta umirati, nije on poderao u Želji pa da je mogao birati između Celtica i Borca..Mnogo manja imena od Borca su bila u opticaju. Ovo mu je premija nažalost..Jbg,mogao je puno više od ove lige.
- Combattente87
- Kontakt:
Teška priča da bi u Veležu imao bolje uslove....fks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 22:22Mogao je u Velež, neće ni u Borcu više dobiti love.Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 22:08Kažem ti, nema drugog izbora..Jbg tu je i dijete i žena, ne može otići gdje god hoće.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Kad vidim kakve su poluigrace preplacivali place mi se.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 22:00Ma ne znam samo čemu spinovi da će u Radnik ili negdje frajer je imao ponudu iz Grčke lige, nego je Borac zategao pare, a Hirke bi ostao u Željezničaru da se ispoštovalo sto ste dogovorili. Slabije partije je i počeo pružati kad je bio izrađen sto bi i svako od nas uradio. Bio je jedan od najboljih igrača lige kad je došao ali moraš frajera ispoštovati , jest da nije imao na papiru ali svejedno i usmeno obećanje je nešto ako si principijelan. To sto nije izasao u javnost s tom pričom je jer je to njegov matični klub i jer je vezan za Grbavicu. Napravi se od njeg nekakav poluigrač.zeljovolimte je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:55Radi se o ljudima koji vjerovatno zastupaju necije interese.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:16
Najjace kako je krenula kampanja na forumima da je Hiros los fudbaler, da ne valja, da ovo da ono , a frajer ustvari nije htio produžiti ugovor. Ali tu su najveći majstori, ispade nisu oni htjeli.
Igrao je Hiros sasvim solidno, u top 5 nasih igraca sigurno.
Ali treba izmisliti pricu i sad sute jer ce u Borac. Cudno ima kvalitet za Borac, a za nas nema ali zato Trograncic ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.