ovo sto hulahopka degenerik kmeci nema veze za zivotom, on to samo jer voli da sere. yebem ti pomrle hulahokpka cisto onako
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
cime nas je to hiros zaduzio? sto bi zalili za njim? skoro nista nije pokazao. neka mu je sa srecom i nek ide gdje hoce.
ovo sto hulahopka degenerik kmeci nema veze za zivotom, on to samo jer voli da sere. yebem ti pomrle hulahokpka cisto onako
-
- Kontakt:
Prvo je bio spin od brigade da ide u Radnik..
Prelako je pusten Hiros, on kvalitet itekako ima. Kakav god bio bolji je od Mircevskog npr.
Prelako je pusten Hiros, on kvalitet itekako ima. Kakav god bio bolji je od Mircevskog npr.
Hiros je majstor za pola ekipe. Al dobro, ima Gosk, Tuzla City, Igman naci cemo neke igrace i onda se pitati kako ne mozemo u evropu otici.
Rekoh nedavno balijska posla. Kad dolazi najbolji, kad ode jer neces da ga platis nema pojma, levat itd.
Rekoh nedavno balijska posla. Kad dolazi najbolji, kad ode jer neces da ga platis nema pojma, levat itd.
olako vako,olako nako.. Hvala mu i nek se ne vraca...
Ljudi nismo mi Sarajevo,Borac i Zrinjski da imamo pare..Sta vam je..Oce ljudi neke uslove nenormalne...
Ljudi nismo mi Sarajevo,Borac i Zrinjski da imamo pare..Sta vam je..Oce ljudi neke uslove nenormalne...
Igraci su sportasi, ne zanima ih nista sta se desava na tribinama i okolo..igraju i druze se i postuju i na terenu i izvan svi medjusobno, sta njega briga sta neki klosari skandiraju, ako ga postuju igraci i treneri u svlacionici..i generalno je tako kod svih klubova kod nas gdje god ima nacionalne netrepeljivosti, u svlacionici je suprotno. Na kraju krajeva, igracima je to obicni posao, ne treba im zamjerati. Nek mu je sretno, mozda dole proigra jer nema pritiska, al kod nas nije nicim zasluzio novi ugovor koji je trazio.Hrasno15 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:12Meni nije problem što će Hiroš možda otići u neki drugi klub, očigledno se nije mogao dogovoriti sa nama, meni je problem ako i on kao mali Kulašin može slušati skandiranje ratnim zločincima, igrati za takav klub. Onda oni imaju neki drugi problem. Kolike pare su potrebne da se toliko poniziš.
Azzuri je napisao/la: ↑12 jan 2025, 22:22Igraci su sportasi, ne zanima ih nista sta se desava na tribinama i okolo..igraju i druze se i postuju i na terenu i izvan svi medjusobno, sta njega briga sta neki klosari skandiraju, ako ga postuju igraci i treneri u svlacionici..i generalno je tako kod svih klubova kod nas gdje god ima nacionalne netrepeljivosti, u svlacionici je suprotno. Na kraju krajeva, igracima je to obicni posao, ne treba im zamjerati. Nek mu je sretno, mozda dole proigra jer nema pritiska, al kod nas nije nicim zasluzio novi ugovor koji je trazio.Hrasno15 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:12Meni nije problem što će Hiroš možda otići u neki drugi klub, očigledno se nije mogao dogovoriti sa nama, meni je problem ako i on kao mali Kulašin može slušati skandiranje ratnim zločincima, igrati za takav klub. Onda oni imaju neki drugi problem. Kolike pare su potrebne da se toliko poniziš.
Slažem se, profesionalci igraju za pare i idu tamo gdje ih više plate, ali znaš kada će biti pravi igrači, kada na takvo skandiranje zatraže od sudije prekid utakmice i da se tribine upozore, sve ostalo je pišanje po samom sebi.
- MocMahale444
Znaci profesionalaci nemaju emocija?
Ima zeludac da slusa pjesme ljudi koji siju mrznju i glavni su neprijatelji.
Vala haram im bila svaka marka.
Ima zeludac da slusa pjesme ljudi koji siju mrznju i glavni su neprijatelji.
Vala haram im bila svaka marka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Istog sam misljenja da je bolja opcija od Mircevskog,a trebao bi biti i jeftinija opcija obzirom da je Mircevski stranac.zeljovolimte je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:52Prvo je bio spin od brigade da ide u Radnik..
Jarane potpisujem svaku tvoju rijec u vezi Hirosa. Iskreno sam ocekivao da ce produziti al ako vec nije ostao u Zelji sto nije trazio neki inostrani angazman.Hrasno15 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:12Meni nije problem što će Hiroš možda otići u neki drugi klub, očigledno se nije mogao dogovoriti sa nama, meni je problem ako i on kao mali Kulašin može slušati skandiranje ratnim zločincima, igrati za takav klub. Onda oni imaju neki drugi problem. Kolike pare su potrebne da se toliko poniziš.
Ako ce igrati za dobru lovu, igra Evropu, blizu kice, sto bi trazio van Bosne?Mana je napisao/la: ↑12 jan 2025, 23:38Jarane potpisujem svaku tvoju rijec u vezi Hirosa. Iskreno sam ocekivao da ce produziti al ako vec nije ostao u Zelji sto nije trazio neki inostrani angazman.Hrasno15 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:12Meni nije problem što će Hiroš možda otići u neki drugi klub, očigledno se nije mogao dogovoriti sa nama, meni je problem ako i on kao mali Kulašin može slušati skandiranje ratnim zločincima, igrati za takav klub. Onda oni imaju neki drugi problem. Kolike pare su potrebne da se toliko poniziš.
Mi ga nismo mogli ispostovati, bolje da je da gledamo sta mi kao klub mozemo uraditi da imamo bolje usloce, nego pricati kako eto on ne treba ici taj i taj klib jer su oni ovskvi. Zavrsena prica, izvuci pouku kako unaprijediti sebe, a ne gledati druge.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Sam je kriv za uslove, nije nista pokazao da mu se vise ponudi.Argentina je napisao/la: ↑13 jan 2025, 00:13Ako ce igrati za dobru lovu, igra Evropu, blizu kice, sto bi trazio van Bosne?Mana je napisao/la: ↑12 jan 2025, 23:38Jarane potpisujem svaku tvoju rijec u vezi Hirosa. Iskreno sam ocekivao da ce produziti al ako vec nije ostao u Zelji sto nije trazio neki inostrani angazman.Hrasno15 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:12Meni nije problem što će Hiroš možda otići u neki drugi klub, očigledno se nije mogao dogovoriti sa nama, meni je problem ako i on kao mali Kulašin može slušati skandiranje ratnim zločincima, igrati za takav klub. Onda oni imaju neki drugi problem. Kolike pare su potrebne da se toliko poniziš.
Mi ga nismo mogli ispostovati, bolje da je da gledamo sta mi kao klub mozemo uraditi da imamo bolje usloce, nego pricati kako eto on ne treba ici taj i taj klib jer su oni ovskvi. Zavrsena prica, izvuci pouku kako unaprijediti sebe, a ne gledati druge.
Fk Željezničar.
Iskreno, sa sportske strane, meni je ok da igrač ode bilo gdje osim u Sarajevo.
Sa ljudske strane, ja nikad ne bi mogao igrati ili raditi gore. Pogotovo raditi/igrati u sredini gdje se svaki dan veličaju rani zločinci.
što se tiče Hiroša konkretno, siguran sam da će valjati Borcu. Dobar je on igrač. Sa druge strane, nije ni blizu opravdao svoju platu, a kamo li neko povećanje, tako da mislim da nama neće biti velik gubitak.
Nama je bitno da što prije dovedemo planirana pojačanja, da zadržimo što više igrača i da to uigramo.
Sa ljudske strane, ja nikad ne bi mogao igrati ili raditi gore. Pogotovo raditi/igrati u sredini gdje se svaki dan veličaju rani zločinci.
što se tiče Hiroša konkretno, siguran sam da će valjati Borcu. Dobar je on igrač. Sa druge strane, nije ni blizu opravdao svoju platu, a kamo li neko povećanje, tako da mislim da nama neće biti velik gubitak.
Nama je bitno da što prije dovedemo planirana pojačanja, da zadržimo što više igrača i da to uigramo.
Baš velika, velika očekivanja smo svi imali od tog Hiroša. Mislili smo da će biti prevaga u skoro svim utakmicama.
Nažalost, ničim nije opravdao ta naša očekivanja, pogotovo kada se uzme u obzir koliku je imao platu i koliko se dugo cjenjkao prije nego što je potpisao za nas. Ukratko, pravo razočarenje. Bez žara, bez borbe, bez trčanja... Apsolutno nam ništa nije vratio.
Odlazak u Borac ne podržavam. Ali, na njegovu dušu...
Nažalost, ničim nije opravdao ta naša očekivanja, pogotovo kada se uzme u obzir koliku je imao platu i koliko se dugo cjenjkao prije nego što je potpisao za nas. Ukratko, pravo razočarenje. Bez žara, bez borbe, bez trčanja... Apsolutno nam ništa nije vratio.
Odlazak u Borac ne podržavam. Ali, na njegovu dušu...
Koliku je platu kod nas imao to ne znam i ona nije problem jer nije je on mogao sam sebi odrediti. Nadao sam se da će se dogovoriti i produžiti jer je nama navijačima ostao dužan. Što se tiče prelaska u drugi klub nadam se da će imati samopoštovanja prema samom sebi. Neke stvari ipak novac ne može kupiti.
Naravno da mu je neko drugi dao te pare.Hrasno15 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 07:59Koliku je platu kod nas imao to ne znam i ona nije problem jer nije je on mogao sam sebi odrediti. Nadao sam se da će se dogovoriti i produžiti jer je nama navijačima ostao dužan. Što se tiče prelaska u drugi klub nadam se da će imati samopoštovanja prema samom sebi. Neke stvari ipak novac ne može kupiti.
Ali odnos uloženog i pruženog mu nikako ne ide u prilog. Baš nimalo....
Zbog toga mu i nije produžen ugovor.
-
- Kontakt:
Dosta jeftinija..Mana je napisao/la: ↑12 jan 2025, 23:38Jarane potpisujem svaku tvoju rijec u vezi Hirosa. Iskreno sam ocekivao da ce produziti al ako vec nije ostao u Zelji sto nije trazio neki inostrani angazman.Hrasno15 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:12Meni nije problem što će Hiroš možda otići u neki drugi klub, očigledno se nije mogao dogovoriti sa nama, meni je problem ako i on kao mali Kulašin može slušati skandiranje ratnim zločincima, igrati za takav klub. Onda oni imaju neki drugi problem. Kolike pare su potrebne da se toliko poniziš.
Ali to niko i ne spominje, pogotovo potrcke uprave, koji su zapoceli spinom da ce u Radnik. Bitno je da nije opravdao ocekivanja, a kod Akrapovica dmfa igrao. Zeljo bas stabilan i drzi kontinuitet sa igracima..
Nas najveci problem je sto volimo igrace, dizemo ih u nebesa, branimo ih zivotom, a vecina zaboravlja Zelju u ovom svemu.
Zeljo nema koristi od njega. Ako ces igrati za manje para, bujrum ostani i pokazi se. Ako neces, hvala i dovidjenja.
Nemam nista protiv Amera, neka ide gdje mu je bolje i to je to, ali on je jos jedan dokaz da nas “zeljovci” uvijek razocaraju. Tako cemo popljuvati Radovca, a plakati za Amerom i to dovoljno govori o nama.
Zeljo nema koristi od njega. Ako ces igrati za manje para, bujrum ostani i pokazi se. Ako neces, hvala i dovidjenja.
Nemam nista protiv Amera, neka ide gdje mu je bolje i to je to, ali on je jos jedan dokaz da nas “zeljovci” uvijek razocaraju. Tako cemo popljuvati Radovca, a plakati za Amerom i to dovoljno govori o nama.
Ne treba sada generalizovati stvari, pa govoriti da nas uvijek željovci razočaraju. Mislim da je to malo deplasirana priča. Ne treba Radovca nakon par dobrih partija uzdizati na nivo božanstva. Za mene je on ipak pitar.MrkiMedo je napisao/la: ↑13 jan 2025, 08:22Nas najveci problem je sto volimo igrace, dizemo ih u nebesa, branimo ih zivotom, a vecina zaboravlja Zelju u ovom svemu.
Muharemović, Biščević, Adžem, Mulalić, Bajić, Amir, Gušo, Kružik, Zolotić, Džeko..
Ne samo da nas nisu razočarali, nego su nam samo naša djeca i samo naši treneri poslije rata donosili trofeje i titule.
A, Boga mi i pare...
mavi je napisao/la: ↑13 jan 2025, 08:07Naravno da mu je neko drugi dao te pare.Hrasno15 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 07:59Koliku je platu kod nas imao to ne znam i ona nije problem jer nije je on mogao sam sebi odrediti. Nadao sam se da će se dogovoriti i produžiti jer je nama navijačima ostao dužan. Što se tiče prelaska u drugi klub nadam se da će imati samopoštovanja prema samom sebi. Neke stvari ipak novac ne može kupiti.
Ali odnos uloženog i pruženog mu nikako ne ide u prilog. Baš nimalo....
Zbog toga mu i nije produžen ugovor.
Sležem se, zato sam i rekao da nam je ostao dužan. Nadam se da će se Lagumdžija i Šošić mnogo bolje pokazati i dokazati
Da se tako gleda za kompletnu ekipu odnos ulozenog i pruzenog trenutno bi imali 0 igraca. Ne treba napominjati koliko se ne borimo za trofej, i koliko nam treba da odemo samo u evropu. Mi nemamo prostora tek tako lako dovesti dobrog igraca, a Hiros je upravo to. Danas svako ima internet, pa moze bulaziti sta hoce, zato dok dovodemo nekog igraca koji ima kvalitet to traje kratko. Strucnjaka u klubu i oko kluba mali milion. Dok drugi klubovi zaradjuju u evropi po 5-6 miliona, igraju grupne faze, kod nas sw pljuju igraci.
Hiros ne valja, ali zato Lagumdzija je igracina. Smijesno da smijesnije ne moze biti.
Hiros ne valja, ali zato Lagumdzija je igracina. Smijesno da smijesnije ne moze biti.