La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: La Liga
U dva El Clasica 9-2... Nemoj ih Rile,imaju i oni mater.
Cestitam navijacima koji navijaju za Barsu, zasluzeno nema sta.
Ipak za ligu se treba nabrijat i protiv leganesea a ne samo protiv najbolje ekipe Evrope.
Ipak za ligu se treba nabrijat i protiv leganesea a ne samo protiv najbolje ekipe Evrope.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
[Sofascore] There have only been four ElClasico matches in the 21st century in which a side has scored 5+ goals: Barcelona (6–2 on 2 May 2009) Barcelona (5–0 on 29 Nov 2010) Barcelona (5–0 on 28 Oct 2018) Barcelona (5–2 on 12 Jan 2025)

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jedina koliko toliko ozbiljna ekipa koju je ove sezone Real dobio je Dortmund (a i tu su ozbiljno visili).
Opasno nesto smrdi u Karlovoj prciji
Opasno nesto smrdi u Karlovoj prciji

Rafinja u dosadasnjem dijelu sezone, 19 golova i 11 asistencija.
Talentom to svakao nije, ali po igri iz ove sezone, uz Salaha definitivno kandidat broj 1 za zlatnu loptu.
Nevjerovatan preobrazaj jednog igraca, za kojeg sam ja prvi kao i velika vecina, govorili da mora otici iz ekipe.
Talentom to svakao nije, ali po igri iz ove sezone, uz Salaha definitivno kandidat broj 1 za zlatnu loptu.
Nevjerovatan preobrazaj jednog igraca, za kojeg sam ja prvi kao i velika vecina, govorili da mora otici iz ekipe.
Bilo je i 5-1 ako me sjećanje dobro sluzi kad je Suarez mescini hettrik utrpao i Vidal ono glavom zadnji minutBoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 22:51[Sofascore] There have only been four ElClasico matches in the 21st century in which a side has scored 5+ goals: Barcelona (6–2 on 2 May 2009) Barcelona (5–0 on 29 Nov 2010) Barcelona (5–0 on 28 Oct 2018) Barcelona (5–2 on 12 Jan 2025)![]()
Po čemu je to Real najbolja ekipa Europe

Nisu najbolji ni u svom gradu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ovdje izgleda mnogi od jucer prate Real. Pojacat ce kad bude najpotrebnije i opet uzet na kraju 2 trofeja.
Ovaj sto pita po cemu je to Real najbolja ekipa Evrope kad nisu najbolji ni u Madridu mi je ipak pobjednik.

Ovaj sto pita po cemu je to Real najbolja ekipa Evrope kad nisu najbolji ni u Madridu mi je ipak pobjednik.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ovo sto L.Yamal radi s 17 godina je nestvarno. Ako se nastavi razvijati jednakim tempom,da ga zaobidju ozljede i pehovi u iducih 15ak godina moguce lako da imamo igraca koji ce oboriti sve individualne rekorde golovi/asistencije i postati jedan od najboljih ikada,ako ne i najbolji...Messi u najavi.
- Gumistucna
- Kontakt:
a postalo je mučno gledat utakmice koje on prenosi ,
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Po utakmici riječ jedanput iskoristi 102 puta
Messi sigurno nece postati.Ultra giga je talentovan,odavno se talentovaniji nije rodio,ali Messi se jedan.Neponovljiv talentom i djelom.Mocvara1991 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 08:27Ovo sto L.Yamal radi s 17 godina je nestvarno. Ako se nastavi razvijati jednakim tempom,da ga zaobidju ozljede i pehovi u iducih 15ak godina moguce lako da imamo igraca koji ce oboriti sve individualne rekorde golovi/asistencije i postati jedan od najboljih ikada,ako ne i najbolji...Messi u najavi.
Ako nista drugo onda zbog toga sto su trenutni prvaci UCL. Najbolja ekipa Spanije i Evrope.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
A ti juče na forumu Barcelone crče od smijeha?realmbappe9 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:57Barca da igra sa pola tima , Real nece dati gola , nafakas Ancelotti vrijeme je da odes.
- Shategabri
- Kontakt:
Malo će ovo sve značiti ako na kraju sezone jedini trofej bude ova utješna kanta.
Koševo Zapad
Da golman nije dobio crveni 8 komada bi primili lagano, steta.
Na stranu sve, bilo proslo, al da jedan Real pun ko brod spadne na Vasqueza na desnom beku
I sasvim je logicno da ce Raphinha i Balde navaljivati tamo gdje imaju otvoren autoput. Ne treba za to neka posebna pamet.
Valverde se mora vracati i krpiti taj dio
bruka Cace Pereza.

I sasvim je logicno da ce Raphinha i Balde navaljivati tamo gdje imaju otvoren autoput. Ne treba za to neka posebna pamet.
Valverde se mora vracati i krpiti taj dio

- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.