Naime, Ibraković je imao jednu viziju, sportski direktor Matijas Leterme (Matthisa Leterme) drugu, a Ismir Mirvić potpuno treću. Dok se spominje da bivša direktorica Ajla Alimanović još uvijek ima svoje prste u vođenju nekih stvari. Što, naravno, ostavlja i sadašnjeg generalnog direktora Tarika Trbića u velikom problemu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako nezvanično saznajemo, do rastanka sa Ibrakovićem dolazi zbog razlaza mišljenja.
Naime, Ibraković je imao jednu viziju, sportski direktor Matijas Leterme (Matthisa Leterme) drugu, a Ismir Mirvić potpuno treću. Dok se spominje da bivša direktorica Ajla Alimanović još uvijek ima svoje prste u vođenju nekih stvari. Što, naravno, ostavlja i sadašnjeg generalnog direktora Tarika Trbića u velikom problemu.

Samba onaj napadac?dlakavijazavac je napisao/la: ↑13 jan 2025, 12:41Mateo Barac 90% završen i bit će predstavljen ove sedmice
Ovih 90% znaci da se uvijek može desiti kao sa Vukoticem iznenadna ponuda koja se ne odbija.
btw.
SAMBA NA KOSEVU.
- relativizam
- Kontakt:
izgleda ibrakovic pogresan avion juce cekaoLucas je napisao/la: ↑13 jan 2025, 12:56Kako nezvanično saznajemo, do rastanka sa Ibrakovićem dolazi zbog razlaza mišljenja.
![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svakako mi je suvišno bilo da imaš savjetnika koji ti se miješa u transfer politiku, a imaš sportskog direktora. Doduše, on je više savjetnik Ismiru. A evo stigao je i demant, meni se čini da će se mediji pojesti od muke što ne cure info 
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 13 jan 2025, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Davno sam napisao, da imamo ogromnu administraciju i puno bespotrebnih uposlenika, koji uzimaju pare, a apsolutno ništa ne rade. Još ako mi neko kaže, da je Azra Numanović u toj administraciju, tačno cu se raniti.
- feniksptica
- Kontakt:
Provjereno....LAŽ!!!!MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2025, 12:54https://a.vaz.ba/sport/nogomet/950442/a ... a-sarajevo
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovo smece od Avaza nam se bas naklatilo na kosti. U roku od 2 sata su izbacili 2 idiotska clanka o nama,naravno nikad nisu pisali ovako nesto za druge klubove.ado-hz je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:27Provjereno....LAŽ!!!!MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2025, 12:54https://a.vaz.ba/sport/nogomet/950442/a ... a-sarajevo
Normalno da je laž, ne tako davno su proglasili Husrefa trenerom a ne treba zaboraviti na čijoj su strani bili a i sada su u ovom procesu promjnea u FS KS.
Još jedna njihova vijest za klikove i naslove po društvenim mrežama, za koju nažalost niko neće odgovarati a sa druge strane i zašto bi kad su odavno izgubili sav kredibilitet.
Čitav tekst napisan da bi se spomenula Ajla Alimanović, pametnom dosta.
Još jedna njihova vijest za klikove i naslove po društvenim mrežama, za koju nažalost niko neće odgovarati a sa druge strane i zašto bi kad su odavno izgubili sav kredibilitet.
Čitav tekst napisan da bi se spomenula Ajla Alimanović, pametnom dosta.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Au jest avaz nakomio od jutros. Šta li im se to Mirva zamjerio pa dušmanišu ovako... Garant neko nije dobio džabane kol'ko je očekivao. 
Tacno se osjeti razlika izmedju objektivnog clanka i clanka punog pakosti. Ovdje je ocigledno ovo drugo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:40https://ava.z.ba/sport/nogomet/950388/j ... u-sta-rade
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Naravno,ovo pakost izbija iz svake napisane recenice,vjerovatno Colpa i ostali njegovi puleni,treba sad izglasat promjenu statuta da Vico moze tu biti na neodredjeno.keli je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:44Tacno se osjeti razlika izmedju objektivnog clanka i clanka punog pakosti. Ovdje je ocigledno ovo drugo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:40https://ava.z.ba/sport/nogomet/950388/j ... u-sta-rade
Sta ovo pisu na ** da nas i Frencis napusta ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
On ima samo jos do kraja sezone ugovor.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 13 jan 2025, 14:55, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Eh sta sve nece uraditi da nas destabilizira mala plava kurava zajedno sada sa kriminalistickom organizacijom zvanom NSBiH?!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Evo rješenja za štopersku poziciju. Renato Gojković slobodan.
“Vi sto dizete medijske hajke j.ebemo vam svima majke”
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Cuj sad ovoga kaze Kanga jedna od opcija?

„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: badboy, dime, ErosViverosViv, misstianopenaldo, ronaldo99, Rule_hz, Vanja8, ŠTA_JE i 70 gostiju.