Glavni insajder forumaNoProfit je napisao/la: ↑13 jan 2025, 15:45Admir možda rijetko uđe na ovu temu (u odnosu na prije), ali tu naviku lupanja prije kvalitetnog informisanja još uvijek nije izbacio iz navike. Piši češće AdmireAdmir74 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:26Mirva, Mirva...
Dok se spominje da bivša direktorica Ajla Alimanović još uvijek ima svoje prste u vođenju nekih stvari. Što, naravno, ostavlja i sadašnjeg generalnog direktora Tarika Trbića u velikom problemu.
https://****/sport/nogomet/950442/abdulah-ibrakovic-ponovo-napusta-sarajevo@Hansestadt je malkice gori jer se prima na svima znanog glupana.
Iznenađenje je da se Virtual primio na ovu glupost.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nema vece ublehe od @mosarajovse
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne bi fakat da ulazim u ovu raspravu Mostar-BL, ali brate živiš u Gabeli, kako ti nekog prozivaš da je sa sela a živiš na graničnom prijelazu?GoskGabela je napisao/la: ↑13 jan 2025, 15:32Ti si iz Semetovca, a nisi iz Mostara, nemoj lagati narod.
Nemate vodovoda, nemate kanalizacije, nemate bome ni fasade na kućama. Izbjeglice 90%.
Banja Luka je Las Vegas za Mostar, slagao se netko ili ne.
Pa samo pogledajte Vrapcici, Semetovac, Opine, Kocine, Gornji Zalik, Brankovac, Sehovina ili novokomponirane Gornje Mazoljice.. pa to su malo je rec selendre, niti asfalta, ili vode, niti kanalizacije, niti rasvjete fuj. TO je za izučavanja kakve vrste tu žive i u kakvim uvjetima.
Čapljina je sama od sebe selo a Gabela je selo u selu jbt
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
StrikeWarzone je napisao/la: ↑13 jan 2025, 14:19Cim se duska juce upalio oko Hiroša, tačno sam znao da se kod njih nešto mucka. Uvijek je tako.Admir74 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 13:26Mirva, Mirva...
Dok se spominje da bivša direktorica Ajla Alimanović još uvijek ima svoje prste u vođenju nekih stvari. Što, naravno, ostavlja i sadašnjeg generalnog direktora Tarika Trbića u velikom problemu.
https://****/sport/nogomet/950442/abdulah-ibrakovic-ponovo-napusta-sarajevo
Skretanje s teme, guranje pod tepih.

Prenosimo pozdrave od Ibrakovića
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E prosjaci, prosjaci, dajte im još koje milionče od nas koji uplaćujemo porez.

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Koliko sretna ti je bila porodica poslije remija Sarajeva i Posusja?
Pravi Sloga jaku ekipu. Pogotovo ako dodje Boakye.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Tebi sam nabio komplekse bubuljice nasa, blage ti veze nemas niti mozes da se raspravljas o fudbalu sa mnom, isti pratis par godina. Tvoj domet je da otvoris neku temu za djecu, to je tvoj maksimum ovdje. Nego reci ti nama kako ti je admir,njega sam bio ugasio al evo opet se javio,gle cuda,bas kad je losa vinest o Sarajevu haha
Nemaš ti kapacitet svijeću da ugasiš, a kamoli nešto drugo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 18:31Tebi sam nabio komplekse bubuljice nasa, blage ti veze nemas niti mozes da se raspravljas o fudbalu sa mnom, isti pratis par godina. Tvoj domet je da otvoris neku temu za djecu, to je tvoj maksimum ovdje. Nego reci ti nama kako ti je admir,njega sam bio ugasio al evo opet se javio,gle cuda,bas kad je losa vinest o Sarajevu haha
Malo je bilo takvih kao ti na ovom forumu za skoro 20 godina. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati.
Jasno je da ti ne možeš shvatiti ovo o čemu pišem, jer da možeš vjerovatno ne bi o tome ni pisali, ali neka ti je dragi Bog na pomoći sa tom pameću.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije ovo u Sarajevu nego na Grbavici.Combattente87 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 23:00Nadam se da troluješ, iskreno se nadamevo ti jedna za laku noć
- Vicinaplavusa
- Kontakt:
Ovo je davno bilo i u pitanju jemala grupica budala koje smo fala bogu rasterali.fks74 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 19:02Nije ovo u Sarajevu nego na Grbavici.Combattente87 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 23:00Nadam se da troluješ, iskreno se nadamevo ti jedna za laku noć
![]()
Danas je odnos izmedju nas i brace Srba vise nego dobar. To pokazuje i cinjenica da nam cesto dolaze braca iz Zemuna i navijaju sa nama protiv poganih Sarajlija. A i mi smo kod njih uvek dobro dosli.
Napred Zeljo napred Borac napred Zemun
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kone bacile oko na Pihlera.
Jel on u Borcu bio ? Saradnja na svim nivoima.
Nemoj brate, nema potrebe za tim. Dovoljno mu je što sam sebe mora trpiti.FKSDoGroba je napisao/la: ↑13 jan 2025, 17:29Koliko sretna ti je bila porodica poslije remija Sarajeva i Posusja?
Nikad poraz, samo lekcija.
-
jurisicduska
- Kontakt:
- Vicinaplavusa
- Kontakt:
Nemamo mi sta bacati oko na Pihlera kada nam iz Borca dolaze dva pojacanja na posudbu. Neko ti je slagao. Uskoro ce se obelodaniti.
Pitari jos 2228 clanova i neko ce Ajfon 16 dobit. Samo gurajte
-
jurisicduska
- Kontakt:
Predsjednik Goska je preuzeo platu Lagumdžije za 50% transfera u budućnosti, tj on ga placa.
Vicinaplavusa > pitar glupi
Lesinari i HZ nikad sukob nisu imali u historiji
Dvije bratske grupe i samo navijaci fks mogu u Bl na gostovanje, dok je manijacima 3,4 puta zaredom zabranjeno
Mirva Grli Vicu, a vamo ova sirotinja se lozi o nekim ratovima
Lesinari i HZ nikad sukob nisu imali u historiji
Dvije bratske grupe i samo navijaci fks mogu u Bl na gostovanje, dok je manijacima 3,4 puta zaredom zabranjeno
Mirva Grli Vicu, a vamo ova sirotinja se lozi o nekim ratovima
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Na 3000, ulaznice za prvu domacu idu gratisnastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:41Cekaju da Mirvic malo pojaca nagrade pa ce krenut masovno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:16FKZ aktivni clanovi od 1.1.25 > 4614
FKS aktivni clanovi od 23.12.24 > 2611
I nije neka razlika u nasu korist, mora ovo puno bolje![]()
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 13 jan 2025, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA