Ja sto sam vidio,jedan od ta dva penala je bio.Onaj protiv Čelika.Sad ako ne mislis na ta dva,oprosti!!!iggy_tm87 je napisao/la:Ako ima neki objektivan UM (Zrinjevac) spreman na rezmjenu misljenja i pisanja o fudbalu i stvarima koje se ticu istog bio bih zahvalan. Komplexaskih citanja kako je Zrinjski nekome trn u oku mi je puna ona stvar, bas kao i idiota tipa mma_hz. Dakle, evidentno je da se nesto desava iza kulisa, da li s tim ima veze (samo) Zrinjski ili (jos) neko drugi, nepoznato je. 2 penala koja ne lice na penal su odsvirana u prosla 2 kola, cekamo snimku treceg...Simpatizeri Zrinjskog bi mogli ARGUMENTIMA branit svoj tim i klub (jer traze argumente od drugih), a ne naslađivat se jos jednom farsom u BiH fudbalu, ovaj put direktno vezanom za njih
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
pa snimka penala bi se dosad pojavila da je bionostradamus je napisao/la:Ma ima li igdje snimak toga penala bas nas sviju zivo zanima kako je to izgledalo i sta je bilo kasnije...
ali je zato bio prekršaj za penal no isfrustrirani domaćini kojima gori pod nogama
jer lete iz lige nisu dopustili da se izvede i napali su suca
sad neće ispasti nego će malo skočiti dole

-
- Kontakt:
Ono HOP !Ćale_za_vas_miševi je napisao/la: sad neće ispasti nego će malo skočiti dole![]()
![]()

HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
moras bit strasno glup pa napisat ovo, njima je prestalo gorit pod nogama proslu polusezonu... kome gori pod nogama zapitaj sebe... ali posto nemas smislenog posta, ne ocekujem od tebe nista normalno, hajd sad opali jednu provalu sa velikog odmora i odvali se sebi smijat...Ćale_za_vas_miševi je napisao/la:pa snimka penala bi se dosad pojavila da je bionostradamus je napisao/la:Ma ima li igdje snimak toga penala bas nas sviju zivo zanima kako je to izgledalo i sta je bilo kasnije...
ali je zato bio prekršaj za penal no isfrustrirani domaćini kojima gori pod nogama
jer lete iz lige nisu dopustili da se izvede i napali su suca
sad neće ispasti nego će malo skočiti dole![]()
![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
upravo smo se vratili iz one selendre od banovica...
e sad , je li bio penal?! iskreno boli me spolni organ je li bio ili nije...ako sudija kaze da jeste onda jeste...toliko o penaltiku....
i ovo da znate...treba biti veliki klub da ti se svira penal u gostima protiv jedne izrazio"domacinske" slobode i takodjer istih takvih banovica,tj,buducnosti.....a mi smo upravo to...VELIKI KLUB-HŠK ZRINJSKI MOSTAR
SRETAN NAM RODJENDAN I CESTITKE NAM NA POBJEDI A ZA VAS SVE OSTALE...JEDNA VELIKA PUSA OD ULTRASA...
GOSPODARI M-17........
e sad , je li bio penal?! iskreno boli me spolni organ je li bio ili nije...ako sudija kaze da jeste onda jeste...toliko o penaltiku....
i ovo da znate...treba biti veliki klub da ti se svira penal u gostima protiv jedne izrazio"domacinske" slobode i takodjer istih takvih banovica,tj,buducnosti.....a mi smo upravo to...VELIKI KLUB-HŠK ZRINJSKI MOSTAR
SRETAN NAM RODJENDAN I CESTITKE NAM NA POBJEDI A ZA VAS SVE OSTALE...JEDNA VELIKA PUSA OD ULTRASA...
GOSPODARI M-17........
A jeste i veliki klub u pm.
Svi znamo da vi morate ostati u ligi, jer tu mora biti i "hrvatskih" klubova.
Svi znamo da vi morate ostati u ligi, jer tu mora biti i "hrvatskih" klubova.
-
- Kontakt:
Kad će službeno NSBiH odlučivati o ishodu ove utakmice? Kad će biti organiziran "zeleni stol" ???
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
-
- Kontakt:
zeleni stol a bodovi ZrinjskomChelsea_CBH je napisao/la:Kad će službeno NSBiH odlučivati o ishodu ove utakmice? Kad će biti organiziran "zeleni stol" ???

-
- Kontakt:
i za sudiju....ali vama to ne vrijedi ali ni nas posebno ne tangira vas odnos prema nasem klubu...i da vam iskreno kazem,vasa zavist i ljubomora nas hrani....sportski pozdravaleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam samo kakve kosristi i kad se potkrijepi video materijalom. Pa cijela drzava je vidjela smijuriju iz Tuzle, no za trenera Plemica je to penal. Jbt, bio si sportista, pa reci brate, nije bio penal, ali sta mi imamo sa tim.komrad je napisao/la:Molim doticnog autora teksta da svoje rijeci potkrijepi "video materijalom"!Unaprijed hvala!
Danas je u glavnoj ulozi bio Ognjen Valjić, koji je, koje li slučajnosti, dosudio penal za Zrinjski, koji je bio veoma diskutabilan, što je izazvalo reakciju domaćih igrača, koji su se krenuli obračunati sa sudijom. Na kraju je morala intervenisati policija.
Žalosno je da po bh. fudbalskim terenima igrači i često navijači ganjaju sudije, baš kao što je žalosno kako pojedine sudije previše očigledno "navijaju" za pojedine klubove.
-
- Kontakt:
realan-cojek je napisao/la:i za sudiju....ali vama to ne vrijedi ali ni nas posebno ne tangira vas odnos prema nasem klubu...i da vam iskreno kazem,vasa zavist i ljubomora nas hrani....sportski pozdravaleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam samo kakve kosristi i kad se potkrijepi video materijalom. Pa cijela drzava je vidjela smijuriju iz Tuzle, no za trenera Plemica je to penal. Jbt, bio si sportista, pa reci brate, nije bio penal, ali sta mi imamo sa tim.komrad je napisao/la:Molim doticnog autora teksta da svoje rijeci potkrijepi "video materijalom"!Unaprijed hvala!
Danas je u glavnoj ulozi bio Ognjen Valjić, koji je, koje li slučajnosti, dosudio penal za Zrinjski, koji je bio veoma diskutabilan, što je izazvalo reakciju domaćih igrača, koji su se krenuli obračunati sa sudijom. Na kraju je morala intervenisati policija.
Žalosno je da po bh. fudbalskim terenima igrači i često navijači ganjaju sudije, baš kao što je žalosno kako pojedine sudije previše očigledno "navijaju" za pojedine klubove.

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
Toliko ste jadni da vas ne vrijedi komentarisati u mojim okvirima vi ste klub koji vise ne postoji jer ovo je dno dna jednu dvije utakmice kupiti ali polusezonu fuj
-
- Kontakt:
jesmo mocni...zamislite koliko smo mocni kad vam ovo radimo....i crkajite....
HŠK ZRINJSKI MOSTAR( gospodar lige)-ULTRAS MOSTAR(gospodar M-17)
HŠK ZRINJSKI MOSTAR( gospodar lige)-ULTRAS MOSTAR(gospodar M-17)
- slani grad
- Kontakt:
djecko..na stranu sto baljezgas o penalu u TZ... al pogledaj sta pises o nekakvoj ljubomori...kontradiktoran si...realan-cojek je napisao/la:i za sudiju....ali vama to ne vrijedi ali ni nas posebno ne tangira vas odnos prema nasem klubu...i da vam iskreno kazem,vasa zavist i ljubomora nas hrani....sportski pozdravaleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam samo kakve kosristi i kad se potkrijepi video materijalom. Pa cijela drzava je vidjela smijuriju iz Tuzle, no za trenera Plemica je to penal. Jbt, bio si sportista, pa reci brate, nije bio penal, ali sta mi imamo sa tim.komrad je napisao/la:Molim doticnog autora teksta da svoje rijeci potkrijepi "video materijalom"!Unaprijed hvala!
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
Deremo guzove, Borac neka dobro čuva vrh jer dolazi zahuktala mašinerija iz zapadnog Mostara 

HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
- Titova-Juga
- Kontakt:
xxxiggy_tm87 je napisao/la:Ako ima neki objektivan UM (Zrinjevac) spreman na rezmjenu misljenja i pisanja o fudbalu i stvarima koje se ticu istog bio bih zahvalan. Komplexaskih citanja kako je Zrinjski nekome trn u oku mi je puna ona stvar, bas kao i idiota tipa mma_hz. Dakle, evidentno je da se nesto desava iza kulisa, da li s tim ima veze (samo) Zrinjski ili (jos) neko drugi, nepoznato je. 2 penala koja ne lice na penal su odsvirana u prosla 2 kola, cekamo snimku treceg...Simpatizeri Zrinjskog bi mogli ARGUMENTIMA branit svoj tim i klub (jer traze argumente od drugih), a ne naslađivat se jos jednom farsom u BiH fudbalu, ovaj put direktno vezanom za njih
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- slani grad
- Kontakt:
drhti borce,drhti banjaluko....sve pred sobom melje masinerija iz west penalcity-anapravljenje je napisao/la:Deremo guzove, Borac neka dobro čuva vrh jer dolazi zahuktala mašinerija iz zapadnog Mostara

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Mislio je momak reći Cim i Ilići a ustvari ne zna da to baš i nije Mostar ali eto, nek se tješe momci. Šta ćeš, moraš nešto imati da bi se rčioku. 

Who dares, wins !
Snimka ima, moramo čekati ponedjeljak i BHT Sport.
Tako je se lajalo kako je za Zrinjski nategao protiv Čelika samo zato što ga je dosudio u kasnoj fazi utakmice. poslije snimke se nitko nije ispričao navijačima i klubu. Čak što više vidjelo se da za Zrinjski nije dosudio još jedan penal.
Protiv Slobode smo vidjeli snimku na kojoj se ništa ne vidi.
za sada je dakle samo ovaj potencijalno sumnjiv. Ali pričekajmo ponedjeljak. Ja ću prvi priznati da nije penal ako to snimka pokaže. Ali da li će te se vi ispričati ako bude suprotno?
Tako je se lajalo kako je za Zrinjski nategao protiv Čelika samo zato što ga je dosudio u kasnoj fazi utakmice. poslije snimke se nitko nije ispričao navijačima i klubu. Čak što više vidjelo se da za Zrinjski nije dosudio još jedan penal.
Protiv Slobode smo vidjeli snimku na kojoj se ništa ne vidi.
za sada je dakle samo ovaj potencijalno sumnjiv. Ali pričekajmo ponedjeljak. Ja ću prvi priznati da nije penal ako to snimka pokaže. Ali da li će te se vi ispričati ako bude suprotno?
Momče Hercegovče
Uglavnom urbani dio Zapadnog Mostar je 5-6 puta veći od urbanog dijela Istočnog Mostara.slani grad je napisao/la:ko nije bio i ne konta o kakvom se i kolkom prostoru radi mogo bi pomislit da u london dolazinapravljenje je napisao/la:Deremo guzove, Borac neka dobro čuva vrh jer dolazi zahuktala mašinerija iz zapadnog Mostara
A Cim i Ilići su uz Bunu najljepši periferni dijelovi Mostara, daleko najljepši, najzeleniji, pitomiji, ...
Momče Hercegovče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.