Bujrum kad god pozelis. Povedi i crnogorce da vam objasnim neke stvari.Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 02:30Volio bih ja da dođem ako vrijedi poziv za mene..bujrum prvu utakmicu ako si za da se nađemoVicinaplavusa je napisao/la: ↑14 jan 2025, 01:45Odskakuci crnogorac. Dodji na Grbavicu da ti ja pokazem ko su TM19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 01:33
A Crveni Đavoli? Zasto njih zaboravljas, i oni su nam braća?![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Vicinaplavusa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Au noDi.... Jesi dobro...NoDi80 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 20:41Vicinaplavusa > pitar glupi
Lesinari i HZ nikad sukob nisu imali u historiji
Dvije bratske grupe i samo navijaci fks mogu u Bl na gostovanje, dok je manijacima 3,4 puta zaredom zabranjeno
Mirva Grli Vicu, a vamo ova sirotinja se lozi o nekim ratovima
Politicari je li to imate pristup poreznoj
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Haha kad sam vas branio od virte dobar sam vam bio, a vi pustate te spinere da pljuju Zeljeznicar i kad kontriram “ou nodi sta se desava” hahah
Zato nema vise neutralnosti samo Zeljo, a vas ko ****
Zato nema vise neutralnosti samo Zeljo, a vas ko ****
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma neću uopšte da ulazim u raspravu sa RAjom, možda i ja griješim.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 02:37Uglavnom ni jedan nije iz Veleza,ljudi vole da dovedu nase bivse igrace i oni ih cesto ispisaju,cim su nama interesantni ili konama pobjegnu odma, mada Guli zivi Velez,nece u Sarajevo kad bi ga puskom tjerali,tako rekose mostarci. Pojma nemam zasto su agresivni kad neko nema pozitivno misljenje o Pidri? Reko bi covjek da ovi iz Veleza imaju dobru transfer politiku,nama se smijali nesto a oni vagon promasenih pojacanja,mi barem debelo unovcimo mnoge igrace a njima je rodjendan kad prodaju nekog za 100k.Pendulum je napisao/la: ↑13 jan 2025, 21:25Ja samo iznosim svoje mišljenje da Pidro nije za ozbiljnog fudbala. Možda kod vas do(po)kaže suprotno.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 jan 2025, 21:20
Treba li da nabrojim 20 igrača koji su se direktno popišali po vama nakon odlaska iz FKS ili ih sve znaš![]()
Edit: Nisam siguran da ih ima 20.
Ono kol'ko se sjećam Pidre dok je bio kod nas - bio je katastrofa. Onog trenutka kad smo ga "tušnuli" u USA slavilo se danima.
Opet, možda je u USA sazrio (a negdje sam pročitao da nije ni gore nešto puno igrao, više je bio na posudbama) - kako god, sretno Pidri (ako dođe) i sretno Veležu osim protiv nas!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jel ovo filozofija počela da ciganiše i po tržnim centrima. 

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- feniksptica
- Kontakt:
Nista sljedeću znaci u BL lagano doc s dresom Sarajeva i medju domaće...da se ne ide vise inkognito.AvantiBL je napisao/la: ↑14 jan 2025, 07:10Au noDi.... Jesi dobro...NoDi80 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 20:41Vicinaplavusa > pitar glupi
Dvije bratske grupe i samo navijaci fks mogu u Bl na gostovanje, dok je manijacima 3,4 puta zaredom zabranjeno
Nisam ja znao do sad da smo bratski
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Combattente87
- Kontakt:
90% da ti na zapadu nebi niko ništa rekao, na istoku bi već imao problemfeniksptica je napisao/la: ↑14 jan 2025, 11:01Nista sljedeću znaci u BL lagano doc s dresom Sarajeva i medju domaće...da se ne ide vise inkognito.AvantiBL je napisao/la: ↑14 jan 2025, 07:10Au noDi.... Jesi dobro...NoDi80 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 20:41Vicinaplavusa > pitar glupi
Nisam ja znao do sad da smo bratski

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Hoces da kazes da ste igrača kojeg ste se htjeli riješiti poslali u reprezentaciju?Pendulum je napisao/la: ↑14 jan 2025, 09:55
Ma neću uopšte da ulazim u raspravu sa RAjom, možda i ja griješim.
Ono kol'ko se sjećam Pidre dok je bio kod nas - bio je katastrofa. Onog trenutka kad smo ga "tušnuli" u USA slavilo se danima.
Opet, možda je u USA sazrio (a negdje sam pročitao da nije ni gore nešto puno igrao, više je bio na posudbama) - kako god, sretno Pidri (ako dođe) i sretno Veležu osim protiv nas!![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Sta je tu cudno?killafrommanilla je napisao/la: ↑14 jan 2025, 11:59
Hoces da kazes da ste igrača kojeg ste se htjeli riješiti poslali u reprezentaciju?![]()

Pa sutra bi dali Celika i jos 300k za Milicevica ili Benkovica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- svrakino1921
- Kontakt:
Prijateljstvo Hordi Zla i Lesinara
29 Marta, 2019
Verovatno jedno od najkontraverznijih prijateljstava koje u danasnje vreme ni u snovima ne bi moglo da se zamisli ali pre nekih 30-ak godina to nije bilo nista neobicno.
Banja Luka i Sarajevo bili su mesoviti gradovi ciji su se stanovnici izjasnjavali kao ponosni Jugosloveni sve do momenata kada je poceo sad vec onaj cuveni nesrecni rat koji je pored velikog razaranje i unistenja zivota mnogih zitelja tadasnje SFRJ unistio i prijateljsto izmedju sarajevskih Hordi Zla i Lesinara iz Banja Luke.
Prijateljstvo ove dve grupe zapoceto je u Sarajevu 1989. godine kada je Borac gostovao na Kosevu, a Lesinari su uspeli da na stadion prosvercuju pirotehniku koju su u toku utakmice upalili. Ubrzo nakon “piro” predstava narodna milicija odlucuje da izbaci Lesinare sa tribine, medjutim u tom trenutku Horde Zla pozivaju Lesinare na njihovu tribinu sto banjalucani prihvataju i nastavak utakmice dve ekipe navijaju zajedno. Kasnije Lesinari pozivaju Hordase na utakmicu sa Proleterom i sto oni prihvataju.
Ja volim TM
Sami protiv svih
29 Marta, 2019
Verovatno jedno od najkontraverznijih prijateljstava koje u danasnje vreme ni u snovima ne bi moglo da se zamisli ali pre nekih 30-ak godina to nije bilo nista neobicno.
Banja Luka i Sarajevo bili su mesoviti gradovi ciji su se stanovnici izjasnjavali kao ponosni Jugosloveni sve do momenata kada je poceo sad vec onaj cuveni nesrecni rat koji je pored velikog razaranje i unistenja zivota mnogih zitelja tadasnje SFRJ unistio i prijateljsto izmedju sarajevskih Hordi Zla i Lesinara iz Banja Luke.
Prijateljstvo ove dve grupe zapoceto je u Sarajevu 1989. godine kada je Borac gostovao na Kosevu, a Lesinari su uspeli da na stadion prosvercuju pirotehniku koju su u toku utakmice upalili. Ubrzo nakon “piro” predstava narodna milicija odlucuje da izbaci Lesinare sa tribine, medjutim u tom trenutku Horde Zla pozivaju Lesinare na njihovu tribinu sto banjalucani prihvataju i nastavak utakmice dve ekipe navijaju zajedno. Kasnije Lesinari pozivaju Hordase na utakmicu sa Proleterom i sto oni prihvataju.
Ja volim TM
Sami protiv svih
Da, on je zaista izvanredan talent. Rijedak, koji se rađa u nekoliko desetljeća. Kostajnica nije imala takvog. Armando Bobaj, i izgledom, i igrom, podsjeća na velikog Cristiana Ronalda. Čak i igra njegovu poziciju. Brz je kao vjetar, s urođenim instinktom za gol, ima izvanredan skok, nepredvidiv dribling, snažno i precizno šutira, i lijevom, i desnom nogom... Za njega su već sada zainteresirani mnogi premijerligaški Klubovi, a konkretne ponude uputili su mostarski Velež, banjalučki Borac i širokobriješki Zrinjski. Nezvanično saznajemo da je i madridski Real spreman konkretizirati njegov slučaj u svoju korist. Inače, Armando je prve fudbalske korake napravio u kostajničkom „Partizanu“. Odmah je bio zapažen, ne samo od stručnjaka, nego i od publike. Počela je utrka da ga u svoje sredine dovedu mnogi. Prvo je to uspjelo „Borcu“ iz Kozarske/Bosanske Dubice. Potom se u igru ubacila „Sloboda“ iz Novog Grada/Bosanski Novi, najstariji bosanskohercegovački Klub. Prošle godine Armando je prešao u Kozaru iz Gradiške. Dar-mar pravio na terenu, postao najbolji strijelac i najbolji juniorski igrač. A onda je uslijedio poziv selektora Igora Jankovića. Iole upućeni u njegovu igru na zelenom tepihu nisu iznenađeni.
Mladi i šarmantni Kostajničanin, sa stilom i stavom, rođen je u Prijedoru, 30. jula 2005. godine. Njegov otac, Ahmed, iako u poznim fudbalskim godinama, još uvijek je aktivan igrač domaćeg Partizana, a mati mu je Mirela Zulić. Armando ima sestru Elu, te trojicu braće: Arijana, Viktora i Anela, koji također vole loptu, posebno onu fudbalsku. Ima diplomu mašinske tehničke škole za kompjutersko konstruisanje, a od fudbalske karijere zavisi da li će na studije ili potpuno se posvetiti fudbalu.
Kostajničkom Ronaldu želimo da „dogura“ barem do seniorske Reprezentacije BiH i kraljevskog kluba „Real“!? Sretno!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hiros potpisao za Borac
Cudno mi sto nisu Hasukica zadrzali ipak mlad je
Nadam se da moze kako u Zeljeznicar naletit, dobar bi bio za rotacije
Cudno mi sto nisu Hasukica zadrzali ipak mlad je
Nadam se da moze kako u Zeljeznicar naletit, dobar bi bio za rotacije
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- feniksptica
- Kontakt:
Zato sto je Hiros dobar kad mu se pusti da bude prgav i da udara, a to ce u Borcu moć
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ta'će Banja Luka !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Gledao sam ga na treningu par puta obzirom da je bilo jasno kako neće dobiti priliku na utakmicama i da je klasičan menadžerski potpis... Ne zna primit loptu, kad mu se omakne pa je primi kako treba veliki izazov mu je podignut glavu i povuć loptu 5-10m, ne zna se kretati, lopta u njegovim nogama je isto kao da u štiklama igraš sa teniskom lopticom. Ma ukratko, igrač koji bi zabio par golova za cijelu sezonu u kantonalnoj ligi, možda sam ga i sa tim precijenio. Doslovno fulio profesiju, ima takvu motoriku da je mogao postat iznadprosječan atletičar. Ali yebiga, da mi je nać kakvog menadžera mogao bi se i ja probat u profesionalnom fudbalu, nije mi kasno još uvijekNirton je napisao/la: ↑14 jan 2025, 12:03Da, on je zaista izvanredan talent. Rijedak, koji se rađa u nekoliko desetljeća. Kostajnica nije imala takvog. Armando Bobaj, i izgledom, i igrom, podsjeća na velikog Cristiana Ronalda. Čak i igra njegovu poziciju. Brz je kao vjetar, s urođenim instinktom za gol, ima izvanredan skok, nepredvidiv dribling, snažno i precizno šutira, i lijevom, i desnom nogom... Za njega su već sada zainteresirani mnogi premijerligaški Klubovi, a konkretne ponude uputili su mostarski Velež, banjalučki Borac i širokobriješki Zrinjski. Nezvanično saznajemo da je i madridski Real spreman konkretizirati njegov slučaj u svoju korist. Inače, Armando je prve fudbalske korake napravio u kostajničkom „Partizanu“. Odmah je bio zapažen, ne samo od stručnjaka, nego i od publike. Počela je utrka da ga u svoje sredine dovedu mnogi. Prvo je to uspjelo „Borcu“ iz Kozarske/Bosanske Dubice. Potom se u igru ubacila „Sloboda“ iz Novog Grada/Bosanski Novi, najstariji bosanskohercegovački Klub. Prošle godine Armando je prešao u Kozaru iz Gradiške. Dar-mar pravio na terenu, postao najbolji strijelac i najbolji juniorski igrač. A onda je uslijedio poziv selektora Igora Jankovića. Iole upućeni u njegovu igru na zelenom tepihu nisu iznenađeni.
Mladi i šarmantni Kostajničanin, sa stilom i stavom, rođen je u Prijedoru, 30. jula 2005. godine. Njegov otac, Ahmed, iako u poznim fudbalskim godinama, još uvijek je aktivan igrač domaćeg Partizana, a mati mu je Mirela Zulić. Armando ima sestru Elu, te trojicu braće: Arijana, Viktora i Anela, koji također vole loptu, posebno onu fudbalsku. Ima diplomu mašinske tehničke škole za kompjutersko konstruisanje, a od fudbalske karijere zavisi da li će na studije ili potpuno se posvetiti fudbalu.
Kostajničkom Ronaldu želimo da „dogura“ barem do seniorske Reprezentacije BiH i kraljevskog kluba „Real“!? Sretno!![]()

Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 14 jan 2025, 12:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Arena sport i my tv potpisali saradnju
Utakmice u drugom dijelu prvestva bice u prijenosu i na my tv
Utakmice u drugom dijelu prvestva bice u prijenosu i na my tv
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- svrakino1921
- Kontakt:
Najelitnije nogometno takmičenje u Bosni i Hercegovini, koje od ove sezone nosi naziv Wwin liga BiH, vraća se i u program MY TV, saznaje Klix.ba.
Uskoro se očekuje da se TV kuće MY TV i Arena Sport, koja je nosilac TV prava za domaći nogomet, oglase saopćenjem za javnost i pobliže pojasne ovu veliku promjenu za narednu polusezonu.
Također, u saopćenju se očekuje da će pojasniti koje i koliko utakmica će se prenositi po kolu u programu MY TV, te kako će sve funkcionisati.
Prijenosi utakmica domaćeg nogometnog prvenstva na MY TV kanalu očekuju se već od prvog kola proljetnog dijela šampionata, nakon što se okonča dvomjesečna zimska pauza.
Nogometne Wwin lige BiH nema još od sredine decembra, a nastavit će se u sredinom februara, kada su na rasporedu utakmice 18. kola.
Tom prilikom imat ćemo dva velika derbija jer se međusobno sastaju četiri prvoplasirane ekipe, koje su se bodovno odmakle od svih ostalih ekipa. Tako će Sarajevo dočekati Borac, a Zrinjski je domaćin Željezničaru. Vidjet ćemo hoće li neki od ova dva susreta biti u direktnom prijenosu baš u programu MY TV.
Tako će se utakmice najboljeg domaćeg nogometa vratiti u program MY TV-a nakon dvije godine pauze. Podsjetimo, od ove sezone podignut je i nivo TV prijenosa jer se sve utakmice direktno prenose u svakom kolu.
Uskoro se očekuje da se TV kuće MY TV i Arena Sport, koja je nosilac TV prava za domaći nogomet, oglase saopćenjem za javnost i pobliže pojasne ovu veliku promjenu za narednu polusezonu.
Također, u saopćenju se očekuje da će pojasniti koje i koliko utakmica će se prenositi po kolu u programu MY TV, te kako će sve funkcionisati.
Prijenosi utakmica domaćeg nogometnog prvenstva na MY TV kanalu očekuju se već od prvog kola proljetnog dijela šampionata, nakon što se okonča dvomjesečna zimska pauza.
Nogometne Wwin lige BiH nema još od sredine decembra, a nastavit će se u sredinom februara, kada su na rasporedu utakmice 18. kola.
Tom prilikom imat ćemo dva velika derbija jer se međusobno sastaju četiri prvoplasirane ekipe, koje su se bodovno odmakle od svih ostalih ekipa. Tako će Sarajevo dočekati Borac, a Zrinjski je domaćin Željezničaru. Vidjet ćemo hoće li neki od ova dva susreta biti u direktnom prijenosu baš u programu MY TV.
Tako će se utakmice najboljeg domaćeg nogometa vratiti u program MY TV-a nakon dvije godine pauze. Podsjetimo, od ove sezone podignut je i nivo TV prijenosa jer se sve utakmice direktno prenose u svakom kolu.
- svrakino1921
- Kontakt:
"Stojim na uglu prosjaku sličan..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.