Ma neću uopšte da ulazim u raspravu sa RAjom, možda i ja griješim.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 02:37Uglavnom ni jedan nije iz Veleza,ljudi vole da dovedu nase bivse igrace i oni ih cesto ispisaju,cim su nama interesantni ili konama pobjegnu odma, mada Guli zivi Velez,nece u Sarajevo kad bi ga puskom tjerali,tako rekose mostarci. Pojma nemam zasto su agresivni kad neko nema pozitivno misljenje o Pidri? Reko bi covjek da ovi iz Veleza imaju dobru transfer politiku,nama se smijali nesto a oni vagon promasenih pojacanja,mi barem debelo unovcimo mnoge igrace a njima je rodjendan kad prodaju nekog za 100k.Pendulum je napisao/la: ↑13 jan 2025, 21:25Ja samo iznosim svoje mišljenje da Pidro nije za ozbiljnog fudbala. Možda kod vas do(po)kaže suprotno.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 jan 2025, 21:20
Treba li da nabrojim 20 igrača koji su se direktno popišali po vama nakon odlaska iz FKS ili ih sve znaš![]()
Edit: Nisam siguran da ih ima 20.
Ono kol'ko se sjećam Pidre dok je bio kod nas - bio je katastrofa. Onog trenutka kad smo ga "tušnuli" u USA slavilo se danima.
Opet, možda je u USA sazrio (a negdje sam pročitao da nije ni gore nešto puno igrao, više je bio na posudbama) - kako god, sretno Pidri (ako dođe) i sretno Veležu osim protiv nas!