Zivio i ti brate moj, kao i svi dobri i normalni ljudi

Zivio i ti brate moj, kao i svi dobri i normalni ljudi
Zato nam je sve ovako nakaradno.MocMahale444 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 15:53MashAllah naravno ko kaze da nije ?NoDi80 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 15:48Ne namecem nikom nistaMocMahale444 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 15:45Nodi ako mislis tako ok postujem ali nemoj da nameces svoje misljenje drugima.
Bilo je Srba i u Armiji BiH
Druze ako si ti zaboravio sehide, nevine mališne, nevine dede, nane, zene itd ok. To je tvoje i imas pravo lizi se s anamo onima.
Trebao si temu kakvu otvoriti.
Ne bi rekao bas na pragu, bio je na pocetku opcija jer je jeftin, ali nista od toga. Radovac ce isto potpisati.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2025, 16:39E jesi privatizovao temu Nodi , milijardu ti nekakvih stvari ispisa.
Još jedna info : Boljević će produžiti ugovor, nego kreće spin da neće, da bi to bio nadnaravni napor uprave, kao potpisali ga. A nema nikakvih problema da produži. Imate zaista mnogo struja u klubu, raskućit će vas opet.
Faruk Gogić bio na pragu potpisa za kone, izjalovilo se.
Feđa nudi Radovcu 3 godine ugovor. Jest došao levat u dobru poziciju za pregovore.![]()
Direktno znam ali presudio je poziv predsjednika Goska gdje je napravio dogovor sa Rahimicem o karijeri Lagumdzije i obezbjedio procente za Gosk, čak i finansira njegov ugovor.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 17:53Ne bi rekao bas na pragu, bio je na pocetku opcija jer je jeftin, ali nista od toga. Radovac ce isto potpisati.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2025, 16:39E jesi privatizovao temu Nodi , milijardu ti nekakvih stvari ispisa.
Još jedna info : Boljević će produžiti ugovor, nego kreće spin da neće, da bi to bio nadnaravni napor uprave, kao potpisali ga. A nema nikakvih problema da produži. Imate zaista mnogo struja u klubu, raskućit će vas opet.
Feđa nudi Radovcu 3 godine ugovor. Jest došao levat u dobru poziciju za pregovore.![]()
Kako ti se da i zasto pratis i komentarises Zelju toliko? Znas detelje (istina ili ne), mozda samo iznosis, ali ide u detalje. Kao da si najveci fan i dio struktura Zelje.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2025, 18:27Direktno znam ali presudio je poziv predsjednika Goska gdje je napravio dogovor sa Rahimicem o karijeri Lagumdzije i obezbjedio procente za Gosk, čak i finansira njegov ugovor.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 17:53Ne bi rekao bas na pragu, bio je na pocetku opcija jer je jeftin, ali nista od toga. Radovac ce isto potpisati.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2025, 16:39E jesi privatizovao temu Nodi , milijardu ti nekakvih stvari ispisa.
Sta solidno, top. Vrhunski. Nisam ironičan.
Sve dok je galijasevica i ovih “pravednih” levata ovako i cak gore ce biti.
Grupa vec preko 1000 clanova u cetiri dana i oni ce rekord oboritisvrakino1921 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 19:30Plavi obaraju rekorde! Za samo 14 dana stigli smo do 5.000 aktivnih članova.
Željezničar je do 5.000 članova u 2024. godini došao 3. februara. Idemo dalje!
500010 000
Radno vrijeme Odjela za članstvo u Shopu je radnim danima od 9:30 do 17:30 sati, a subotom od 10:00 do 16:00 sati.
Online - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Više informacija - https://****/FKZClanstvo2025
Željezničar - Stvar filozofije!
8K mjesečno? U Želji imao 7K?
Nema zaborava ako indiciras na mene i nisam ja takav ccMocMahale444 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 19:40Sve dok je galijasevica i ovih “pravednih” levata ovako i cak gore ce biti.
Nemas pravo napisati sta je bilo, hitno zaboravi sva desavanja ranije. Nije bitno sto ih cijeli dunjaluk tako naziva i ograđuje se od istih.
Najjace je kad vidim kako pisu eto zao im palestinaca a srbija poslije amera je druga koja prodaje oruzije çifama.
Trenutno korisnika/ca: ASD, AvantiBL, DinGospo21, TefalTava, TylerBurey, worchester i 57 gostiju.