FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da hoce Duska pogoditi da ce sutra srijeda, ostalo cemo lagano
Šta ćeš kad nam ke predsjednik slab na latinose 

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
+100
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- belosevic23
- Kontakt:
Daj i tog neka se zaviori Kolumbijska zastava.. kad propadamo nek propadamo sa stilom..nije nas yebo samo ko je zurio na bus
Porediti ovog lika i penarandu je smijesno. 300 utakmica 150 golova i 50 asistencija. Dobar igrac i ako Zekic aminuje onda sto bi mi srali.
Zar nije bolje novac uložiti u mlađe koje možemo kasnije prodati.
- egocentrik
- Kontakt:
Jel dosta vise finansija dajte tu titulu pa makar sve metuzalemi igrali
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Naravno, potrebni su i iskusni igrači.Samo ne vidim zašto bi rizikovao za igrača kada niko ne zna kako će se ponašati u Evropi.Više bih volio igrača iz Evrope gdje možete barem nešto procijeniti. Tako da su vanjski igrači uvijek rizik.Osim naravno mladih talenti koji se mogu razvijati u miru.
Ne trebaju nama metuzalemi, nama trebaju kapitalci i normalna formacija, tacnije 4-2-3-1 i da svi igraju na svojim pozicijama.egocentrik je napisao/la: ↑14 jan 2025, 21:56Jel dosta vise finansija dajte tu titulu pa makar sve metuzalemi igrali
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Idemo u Rovinj 19.
Do tad trebaš finalizirati 99% odlazaka, eventualno da se desi još jedan odlazak naknadno.
Što se pojačanja tiče, više se ni ne sjećam šta nam sve treba po pozicijama. Znam samo da ovoliko čekanje ili znači da će prelazni rok biti flop, ili top. Nema šanse da završi kao neka srednja žalost.
Do tad trebaš finalizirati 99% odlazaka, eventualno da se desi još jedan odlazak naknadno.
Što se pojačanja tiče, više se ni ne sjećam šta nam sve treba po pozicijama. Znam samo da ovoliko čekanje ili znači da će prelazni rok biti flop, ili top. Nema šanse da završi kao neka srednja žalost.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dva stopera, napadač eventualno LB.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2025, 22:11Idemo u Rovinj 19.
P.S. da su poslušali pretprošlo ljeto sad bi imali napadača koji je sad u CSKA Moskva.

Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 14 jan 2025, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Treba ga prvo testirati da znamo jel sta smrkao pa onda pregovarati...jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2025, 21:07Pregovaramo sa Hárold Preciadom , ne znaci da će doći. Ponuda je na stolu.

- egocentrik
- Kontakt:
Raja gleda klub ko da igraju menadjera i to nekog kluba s kojim nikakve poveznice nemaju pa je glavni cilj sto vise transfera napraviti. Lijepo je napraviti transfer ali mi nismo fabrika vec najveci klub u drzavi a da bi ostali najveci nama trebaju primarni biti trofeji a ne prodaja igraca.tabba77 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 22:08Ne trebaju nama metuzalemi, nama trebaju kapitalci i normalna formacija, tacnije 4-2-3-1 i da svi igraju na svojim pozicijama.egocentrik je napisao/la: ↑14 jan 2025, 21:56Jel dosta vise finansija dajte tu titulu pa makar sve metuzalemi igrali
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ne možeš ti to objasniti mnogima. Prva stvar kad hoćeš trofej je da imaš sistem, da gradiš ekipu i nadograđuješ. Može i ona ho-ruk titula pa se narednih godina oporavljaš i imaš ovo što imamo mi nakon zadnje titule.egocentrik je napisao/la: ↑14 jan 2025, 22:23Raja gleda klub ko da igraju menadjera i to nekog kluba s kojim nikakve poveznice nemaju pa je glavni cilj sto vise transfera napraviti. Lijepo je napraviti transfer ali mi nismo fabrika vec najveci klub u drzavi a da bi ostali najveci nama trebaju primarni biti trofeji a ne prodaja igraca.tabba77 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 22:08Ne trebaju nama metuzalemi, nama trebaju kapitalci i normalna formacija, tacnije 4-2-3-1 i da svi igraju na svojim pozicijama.egocentrik je napisao/la: ↑14 jan 2025, 21:56Jel dosta vise finansija dajte tu titulu pa makar sve metuzalemi igrali
Nemamo strpljenja, ne znamo kad treba pružiti podršku kako na tribini/utakmici tako i van terena. Sramotan je broj članskih, dobro smo podbacili po tom pitanju. Zato kad dođe do “lošeg” rezultata, svi skoče i tu počinju gnusne psovke i tjeranja.
Žalimo igrače koje je ovaj stručni štab otpisao a statistički, ništa nisu donijeli ekipi. Ništa bolji na terenu nismo bili sa Đuričkovićem i Anđušićem. Ko misli da jesmo, nek se preispita. Ako neko misli da će Šerbečić donijeti nešto novo u našoj odbrani, neće. Nek mu je sretno. Ne trebaju nam povratnici. Svaki povratnik je usrrao prethodni mandat na Koševu.
Pojačajte podršku klubu, prošetajte do Fan shopa, kupite bilo šta a manje serrite online.
-
- Kontakt:
Lijevo imamo Mujkica koji je skroz okej,Kapetanovica koji se vraca iz povrede uostalom u21,od ranije Kupresak i Jovic koji je dosta igrao tu poziciju kod nas.
Bojim se da je nama desna strana veci problem.Beganovica vadi samo sto trci a sto se fudbala tice on apsolutno nista ne doprinosi nasoj igri.Nit ima dobar centsrsut nit overlap nit stvara prostor nit dribling ma nista.Da se razumijemo on nije los igrac ali nama treba dominantniji bek stvarno
U narednih 7 dana moramo dovesti ta 3 igraca ako nesto hocemo.Sigurno duze cekamo jer hoce ozbiljna imena,pozdravljam to ali pripreme prolaze
Sto se tice igraca koji ce ostati u Sarajevu vidjet cemo kakvu zamisao ima Zekic,pretpostavljam Alisah,Jatta,Mehmedovic i jedan golman
Ne mora svaki igrac koji dodje bit za prodaje jer tako osvojit titulu ne mozes.Tako je ne bi uzeli ni 2015 da nismo doveli Benku ni 2019 da nam napad nije imao zajedno 90 godina.Okosnica tima moraju biti iskusniji igraci uz 2-3 u izlogu.Niko nista sa 11 igraca do 25 godina nije osvojio pa necemo ni mi bit prvi.Svako ko moze doprinjeti i unaprijediti nas u ovom momentu bujrum,imao 16 ili 36
Bojim se da je nama desna strana veci problem.Beganovica vadi samo sto trci a sto se fudbala tice on apsolutno nista ne doprinosi nasoj igri.Nit ima dobar centsrsut nit overlap nit stvara prostor nit dribling ma nista.Da se razumijemo on nije los igrac ali nama treba dominantniji bek stvarno
U narednih 7 dana moramo dovesti ta 3 igraca ako nesto hocemo.Sigurno duze cekamo jer hoce ozbiljna imena,pozdravljam to ali pripreme prolaze
Sto se tice igraca koji ce ostati u Sarajevu vidjet cemo kakvu zamisao ima Zekic,pretpostavljam Alisah,Jatta,Mehmedovic i jedan golman
Ne mora svaki igrac koji dodje bit za prodaje jer tako osvojit titulu ne mozes.Tako je ne bi uzeli ni 2015 da nismo doveli Benku ni 2019 da nam napad nije imao zajedno 90 godina.Okosnica tima moraju biti iskusniji igraci uz 2-3 u izlogu.Niko nista sa 11 igraca do 25 godina nije osvojio pa necemo ni mi bit prvi.Svako ko moze doprinjeti i unaprijediti nas u ovom momentu bujrum,imao 16 ili 36
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel Mehmedović ide na posudbu u Velež ili je prodaja ?
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma to je cijela poenta,tesko je nasem narodu objasniti,hocemo nesto vise sa Serbecicem,Djurickovicem koji mi je izuzetno drag,Andjusicem koji nije igrac za ozbiljnih ekipa, trebamo teziti vecem kvalitetu.tabba77 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 22:38Ne možeš ti to objasniti mnogima. Prva stvar kad hoćeš trofej je da imaš sistem, da gradiš ekipu i nadograđuješ. Može i ona ho-ruk titula pa se narednih godina oporavljaš i imaš ovo što imamo mi nakon zadnje titule.egocentrik je napisao/la: ↑14 jan 2025, 22:23Raja gleda klub ko da igraju menadjera i to nekog kluba s kojim nikakve poveznice nemaju pa je glavni cilj sto vise transfera napraviti. Lijepo je napraviti transfer ali mi nismo fabrika vec najveci klub u drzavi a da bi ostali najveci nama trebaju primarni biti trofeji a ne prodaja igraca.
Nemamo strpljenja, ne znamo kad treba pružiti podršku kako na tribini/utakmici tako i van terena. Sramotan je broj članskih, dobro smo podbacili po tom pitanju. Zato kad dođe do “lošeg” rezultata, svi skoče i tu počinju gnusne psovke i tjeranja.
Žalimo igrače koje je ovaj stručni štab otpisao a statistički, ništa nisu donijeli ekipi. Ništa bolji na terenu nismo bili sa Đuričkovićem i Anđušićem. Ko misli da jesmo, nek se preispita. Ako neko misli da će Šerbečić donijeti nešto novo u našoj odbrani, neće. Nek mu je sretno. Ne trebaju nam povratnici. Svaki povratnik je usrrao prethodni mandat na Koševu.
Pojačajte podršku klubu, prošetajte do Fan shopa, kupite bilo šta a manje serrite online.
Imena Klubova u koji odu ovi otpisani igrači i njihov učinak će nam reći koliko je bio ispravan ovaj potez rukovodstva i sš.
Isto tako dužina ugovora a prije svega pozicije na kojima igraju će nam reći kojim putem idemo i čemu težimo sa novim igračima koji dođu.
Isto tako dužina ugovora a prije svega pozicije na kojima igraju će nam reći kojim putem idemo i čemu težimo sa novim igračima koji dođu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, BungaBum, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, perodeformero, Rule_hz i 94 gosta.