FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma to rekla - kazala s ulice mi baš i ne pije vode. kakogod, nek mu je sretno dalje a i nama s novim i nadam se akoBogda boljim igračima.
- relativizam
- Kontakt:
Kapic,mulahusejnovic,bilbija,... ovako na prvumosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:36Pa uglavnom igraci moji nas napuste mi budemo vrh karijere, to ti samo pokazuje kakav su kvalitet. Inace,nije moguce da se svaki igrac uklopi u trenerov sistem,taktiku, sve su ovo najnormalnije stvari u svijetu fudbala.AVNOJ je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:30Imena Klubova u koji odu ovi otpisani igrači i njihov učinak će nam reći koliko je bio ispravan ovaj potez rukovodstva i sš.
Isto tako dužina ugovora a prije svega pozicije na kojima igraju će nam reći kojim putem idemo i čemu težimo sa novim igračima koji dođu.
Imal gdje statisktika matanovica,julardzije od kako su nas napustili
relativizam je napisao/la: ↑15 jan 2025, 09:47Kapic,mulahusejnovic,bilbija,... ovako na prvumosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:36Pa uglavnom igraci moji nas napuste mi budemo vrh karijere, to ti samo pokazuje kakav su kvalitet. Inace,nije moguce da se svaki igrac uklopi u trenerov sistem,taktiku, sve su ovo najnormalnije stvari u svijetu fudbala.AVNOJ je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:30Imena Klubova u koji odu ovi otpisani igrači i njihov učinak će nam reći koliko je bio ispravan ovaj potez rukovodstva i sš.
Isto tako dužina ugovora a prije svega pozicije na kojima igraju će nam reći kojim putem idemo i čemu težimo sa novim igračima koji dođu.
Imal gdje statisktika matanovica,julardzije od kako su nas napustili

SARAJEVO SIAMO NOI <3
E da mi je ovo opet doživjeti.jurisicduska je napisao/la: ↑15 jan 2025, 08:00Kako god bilo u Maju , podrazumijevam da lošije od 3 mjesta ne može, Zekic treba ostati i slijedece godine. Sve smo probali osim tog, ustvari probali smo i to jednom i osvojili duplu krunu.
Kol'ko se sjećam, jedino je Husref (od svih trenera od 2003 do danas) imao mandat na našoj klupi 3,5 godine?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Nije jedini,igraci neki su potonuli i jedva cekaju da idu,igraju bez motiva. Ovo je i bio jedan od glavnih ciljeva Vice sto se i vidi nakon sto se objavilo koji klub su najvise ostetili. Vazno je da ce gnjida promijeniti statut,biti predsjednik narednih 20 godina a da se sve to mirno gleda i prolazi ispod radara. Dokle nam je Darija?Noke995 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 09:17Miomir je odličan momak, istina je da nije odigrao kod nas ništa spektakularno i zasluženo je prekrižen ali isključivo zbog igre, ni zbog kakvog psovanja ili slično.
Lično sam iz njegovih usta čuo u više navrata **** ovo, nema motiva gledat ću da odem što prije isključivo zbog lakrdija koje ne može da trpi.
Znam da ga je baš pogađalo sve što su nam sudije radile, tako da sad ga pljuvati ne ide.
Sretno mu gdje god da ode.
-
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
A i zrinjski dobro kotirapjankesarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2025, 10:58Evo za vicine kujice koji prate ovaj pdf malo historije
![]()
Opa Vojvodina ispred nas
-
- Kontakt:
Prica se da postoje od 1905…Trenbolon je napisao/la: ↑15 jan 2025, 11:01A i zrinjski dobro kotirapjankesarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2025, 10:58Evo za vicine kujice koji prate ovaj pdf malo historije
![]()
![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jestel' realni ljudi 2025 je godina, zrinjskog sto tu nema i sami znamo zbog cega je.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Matanovic nema mjesta u ovoj ekipi, prespor je.
Julardziju treba vratiti i dati mu sansu u ovom sistemu. Kad je poceo kod Rozmana majstor je bio, kad se ekipa pocela raspadati i on je opao s formom, ali treba priznati i da su oko njega bili uzasni igraci. Sjecam se jedno 5 utakmica u kojim bi on imao par bo jednu asistenciju u nekim i po vise da je imao kvalitetne igrace ispred sebe. Pasovima kroz linije je mene kupio. Plus ima frajer dva seta pluća, a i putovnica kod Zekica je veliki plus
Julardziju treba vratiti i dati mu sansu u ovom sistemu. Kad je poceo kod Rozmana majstor je bio, kad se ekipa pocela raspadati i on je opao s formom, ali treba priznati i da su oko njega bili uzasni igraci. Sjecam se jedno 5 utakmica u kojim bi on imao par bo jednu asistenciju u nekim i po vise da je imao kvalitetne igrace ispred sebe. Pasovima kroz linije je mene kupio. Plus ima frajer dva seta pluća, a i putovnica kod Zekica je veliki plus
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Glupo je reci igra bez motiva. Placen je da igra i to treba da bude motiv. Ako smatra da nije dovoljno placen, onda se moze reci da je mozda igrao bez motiva i suprotnom to nije profesionalac! Zamisli kad bi svi na poslu radili bez motiva a placeni smo da radimo. Miomir je jednostavno opao sa formom ili mu ne lezi formacija, uglavnom nije bio isti kao kad je dosao. To je presudilo i to je to!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 10:34Noke995 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 09:17Miomir je odličan momak, istina je da nije odigrao kod nas ništa spektakularno i zasluženo je prekrižen ali isključivo zbog igre, ni zbog kakvog psovanja ili slično.
Lično sam iz njegovih usta čuo u više navrata **** ovo, nema motiva gledat ću da odem što prije isključivo zbog lakrdija koje ne može da trpi.
Znam da ga je baš pogađalo sve što su nam sudije radile, tako da sad ga pljuvati ne ide.
Sretno mu gdje god da ode.
Nije jedini,igraci neki su potonuli i jedva cekaju da idu,igraju bez motiva. Ovo je i bio jedan od glavnih ciljeva Vice sto se i vidi nakon sto se objavilo koji klub su najvise ostetili. Vazno je da ce gnjida promijeniti statut,biti predsjednik narednih 20 godina a da se sve to mirno gleda i prolazi ispod radara. Dokle nam je Darija?
U novi boj ...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Stae ovo yeboti obitelj, dje buđet dje su Kapitalci ala kapitalci,,
Navodno da pregovaramo sa napadacem iz Kolumbije Hárold Preciado i lijevim bekom Čileancem Marcelo Morales 
Radije Ristića i još jednog juniora gurnut nego ove što prvi put slijeću na kontinent. Nit možemo prvi bit nit peti, isti nam qrac dođe ovo između. Pena i Viveros ze zaboravili preko noći haman.
Da se ispravim, razlika je 30tak hiljada maraka od nagrade na kraju i povrijeđen ponos.
Pa dobro ovaj Morales bi bio bas bomba
-
- Kontakt:
Prvi je igrao u premu i seria a tako da njemu je Sarajevo doslo ko zayebancija od pocetka,drugi je placipicka mentalno u osnovnoj skoli.Ne znaci da je svaki igrac sa tog podrucja takav.Imas momak kojima je stvarno cilj doci na Balkan da se pokazu i zarade npr Herera,Mierez
Valjda nesto zavrsimo brzo,obzirom da su obojica free agent to ide mnogo lakse ne mora se 100 osoba uplitati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovaj Marcelo (21) ne djeluje loše.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, bordobijeli, Dave, juka55, skoJaa, Vanja8 i 56 gostiju.