Ma kakvih druze 150k? To ti je sve milja dvije. Pa ovi svi sonzorcici sto izdvajaju pare to je sve 1 2 hiljade. Znam licno jednu fkrmu koja daje 2k godisnje. Da je Bogdom 150k ja bi presretan bioVivaLaStella je napisao/la: ↑14 jan 2025, 17:27sta ba 30k, nemoj lupatiSarayo je napisao/la: ↑14 jan 2025, 09:23Hhaahhahaha de ba druze haman nisi tacan. Ja bolji vic nisam cuo dugo vremenaa. Cuj pola milionafender13 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 08:26
Momcima koji su u klubu treba napraviti veliki naklon budzet za ovu sezonu je pola miliona km a znamo da od grada ide 240.000km znači pola sredstava obezbjede oni nekom čarolijom kako samo oni znaju...
ps koji dio krova je oštećen novi što je postavljen ili![]()
Moze samo bit 300K a pola miliona to tesko
Najveci sponzor "kockara ona" potpisan ugovor na 30k i sad to podijeli na 2 godine i eto tiPisao je savjetnik za to, nesto 150 hiljada ako ovo prođe. Mislim ipak su prodali ime stadiona, najveci sponzorski ugovor, znači nije sprdnja.
Mada kratkog je to daha ako mene pitaš. Dok tu ima "ako"
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
U kojem svijetu ti živiš kakva pl
Premier liga sa pola miliona drug sigurno si zastao u vremenu ,ovo su ti cifre realne 100% malo se raspitaj evo ljudi iz Tešnja pišu isto prva liga bez budzeta 450-500 hiljada je veoma teško igrati
Realne cifre, evo ja iz Bihaca isto kazem. Ljudi ne znaju koliko kosta organizacija domaceg meca, pa onda recimo koliko para ide na OP... Svi misle samo na prvu ekipu, jedini troskovi daj njima plate i to je to.zvijezda1 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 18:33Za sve one pametnjakovice i ne upućene da bi klub igrao prvu ligu federacije na godišnjem nivou trebaju ova sredstva
260.000 km plate (Igrači, treneri, radna zajednica sekretar, doktor, fizio, Ekonom)
70.000 km prevoz (uračunat i omladinski pogon)
25.000 kirije godišnje
45.000 15 domaćih utakmica
15.000 večere i gostovanja spavanja (organizacija)
10.000 Kotizacije
10.000 Kazne na nivou godine žuti crveni kazne navijača
10.000 službena lica omladinski pogoni.
45.000 Plate omladinskih trenera na godišnjem nivou.
50.000 dugova koji nas progone u toku godine
To vam je iznos ukupan od 540.000 km od toga 240.000 km obezbjedi Grad Gradacac kroz budžet ostalih 300.000 obezbjedi klupska uprava kroz reklame Sponzorstva, Donacije, prodaja karata, dresova i ostalog.Evo koliko treba za sezonu. Odeš u klub i ljudi ti sve pokazu a ne lupat tu neke gluposti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I ja iz Bihaća pratim ovu vašu raspravu, klub mora biti na zdravim nogama i imati budžet od 700.000 KM da bi ušao u Premijer ligu, a Premijer liga se ne može u ovome trenutku igrati bez 2.000.0000 KM budžeta.
Budžet od 500.000 KM u Prvoj ligi FBiH je za životarenje i ništa drugo.
Budžet od 500.000 KM u Prvoj ligi FBiH je za životarenje i ništa drugo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Kakva crna PL, mi u ovom momentu imamo stadion koji je na granici igranja 1.lige FBiH.
Hoće li se završiti tribina napokon i da se jednom zauvijek izbaci vlaga iz svlačionica?
Stadion nam se raspada ljudi dragi, šuma narasla iza pomoćnih igrališta, a mi pričamo o ljudima oko kluba. Treba ove izJP Parkinzi otjerat sa stadiona i održavanje dati nekom ozbiljnijem.
I pitanje, postoji li šansa da vratimo Talisona, barem ovu polusezonu? Prekrižen je u Slobodi
Hoće li se završiti tribina napokon i da se jednom zauvijek izbaci vlaga iz svlačionica?
Stadion nam se raspada ljudi dragi, šuma narasla iza pomoćnih igrališta, a mi pričamo o ljudima oko kluba. Treba ove izJP Parkinzi otjerat sa stadiona i održavanje dati nekom ozbiljnijem.
I pitanje, postoji li šansa da vratimo Talisona, barem ovu polusezonu? Prekrižen je u Slobodi
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Pozz,
Krov se radi, gotov svaki dan su radnici dole. Prema informacijama iz firme najveci gubitak u vremenu je cinjenica da je svaki dio konstrukcije morao biti pregledan od strane zavoda iz Sarajeva ili Tuzle. Doslovno je svaki var na glavnim nosacima skeniran da se provjeri da li zadovoljava kriteriji. Isto tako, projekat i konstrukcija za srednji dio tribine je mijenjana u par navrata od inzinjera sto rade na tome.
Najbitnije je da je to sigurno za ljude ispod, pa neka se i radi malo duze
Plastika i pomocni teren se odrzavaju katastrofalno, suma jest iza i isto tako pirika je pocela ulazit u plasticnu podlogu... Prosloj gradskoj vlasnickoj strukturi je apelovano da se to dole sa parkinzima dovede u red, vidjet cemo da li ce nova vlast sta uradit po tom pitanju.
Treba napomenut da je glavni teren isto tako katastrofa.
Talisom ostaje u Brazilu, igrat ce tamo njihovu neku ligu.
Krov se radi, gotov svaki dan su radnici dole. Prema informacijama iz firme najveci gubitak u vremenu je cinjenica da je svaki dio konstrukcije morao biti pregledan od strane zavoda iz Sarajeva ili Tuzle. Doslovno je svaki var na glavnim nosacima skeniran da se provjeri da li zadovoljava kriteriji. Isto tako, projekat i konstrukcija za srednji dio tribine je mijenjana u par navrata od inzinjera sto rade na tome.

Plastika i pomocni teren se odrzavaju katastrofalno, suma jest iza i isto tako pirika je pocela ulazit u plasticnu podlogu... Prosloj gradskoj vlasnickoj strukturi je apelovano da se to dole sa parkinzima dovede u red, vidjet cemo da li ce nova vlast sta uradit po tom pitanju.
Daj, Nahide, jesi li više naporan s tim parkinzima? Nisu oni krivi, i njima dolaze naređenja od većih. Svi znamo da si SDA i da ti smetaju parkinzi. Eto, tvoji su pruzeli vlast, ali ništa se neće promijeniti. Smeta ti ruglo oko stadiona, a ne smeta ti ruglo unutar stadiona – za nepovjerovatiNah1d je napisao/la: ↑15 jan 2025, 10:55Kakva crna PL, mi u ovom momentu imamo stadion koji je na granici igranja 1.lige FBiH.
260 hiljada za plate 

. Pa ja bi sa tim budzetom premier ligu igro 
I meni nije jasno kako dodje do te cifre kad znamo a I sam je rekao da npr jedan Alyson igra za 400 eura.
Pola miliona za prezivljavanje u ligi iz godine u godinu u stadion se nije ulozilo nista sve se ofucalo.
Nema konkretnog ni sistema ni plana,izgleda da bolje od ovoga niti imamo niti možemo.
Pola miliona za prezivljavanje u ligi iz godine u godinu u stadion se nije ulozilo nista sve se ofucalo.
Nema konkretnog ni sistema ni plana,izgleda da bolje od ovoga niti imamo niti možemo.
260 k na 50 uposlenih ti ispadne 5.200 plata, a nemaju 50 uposlenih i plus pola uposlenih oprosti duga klubu itd itd. Ne ulaze se u omladinski pogon. Samo plate ono sto trebaju tako da ne pije im to vode od 260k da idu na plate uposlenim. Al bitno je reklamirat po fb svaki mjesec kladionicu. Ajmo registruj te se na bet ole uz promo kod Zvijezda i dobijate 100 besplatnih spinova akcija vazi samo jos danas ajmo omladino navalite ajmo igraci ajmo kockatEdo1922 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 20:04I meni nije jasno kako dodje do te cifre kad znamo a I sam je rekao da npr jedan Alyson igra za 400 eura.
Hvala na informaciji.MT369 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 11:27Pozz,
Pa to i jest najveći problem, održavanje. Za npr. hibridni teren ti treba nekih 100k KM godišnje za održavanje i sređivanje.
Mislim da bi nam fokus trebao biti na ovim stvarima, bolje igrati i 2.Ligu FBiH, a pare ulagati u infrastrukturu, vraćanje dugova i omladinski pogon.
1.FBiH je postala astronomsko skupa i uzaludna, ako se ne reorganizira, igrati nju je preskupo i nizašto.
@Sarayo sponzoru, milijarderu, po pu ši ga. Nisi relevantan biše za diskusije i bolje ti je da se izbrišeš.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- VivaLaStella
- Kontakt:
bolje se izbrišite vi što nasjedate na tako jeftine provokacije. Čuj milioner preko foruma najavljuje preuzimanje kluba i oni povjerovali
Nije ni čudo onda što vjerujete i u stabilizaciju ovog kluba, dok 1.15 miliona maraka duga prema poreznoj i dalje visi u zraku. Razmišljat ćemo o tome kad nam opet blokiraju račun jelde

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Ljudino igrači primaju 10plata u toku godine plus ostali uposleni pa ti sad izračunaj kolko je to. Ti samo pišeš onako kako tebi paše a nećeš nimalo realno da sagledaš situaciju
A bilo ti je lijepo kad si me ispitivao privatnim porukama ko sam i ko ulazi u klubVivaLaStella je napisao/la: ↑16 jan 2025, 10:51bolje se izbrišite vi što nasjedate na tako jeftine provokacije. Čuj milioner preko foruma najavljuje preuzimanje kluba i oni povjerovaliNije ni čudo onda što vjerujete i u stabilizaciju ovog kluba, dok 1.15 miliona maraka duga prema poreznoj i dalje visi u zraku. Razmišljat ćemo o tome kad nam opet blokiraju račun jelde

Ja se izvinjavam za sve moja greska jbg nisam bas najbolji u matematici bio. Podrska za upravu od mene samo tako nastavite. Izvinite jos jednom

Samo mozes li mi navesti jedan razlog potpisivanje onog iranca? Znam da agencija sve troskove snosi ali ima tu jos nesto. Hajde reci nam koliko si ti licno kesa dobio od tog potpisivanja?
Sve ce ti biti oprosteno ali pod uslovom da vise ne smaras na ovom forumu. Ocito je tvoj nahveci problem Piska, lijepo bi bilo da se privatno s njim obracunas a da ne rastjerujes sve nas sa ovog foruma. Drugacije misljenje je pozeljno ali treba imati mjeru, ovo lici na opsesiju. LPSarayo je napisao/la: ↑16 jan 2025, 14:50Ja se izvinjavam za sve moja greska jbg nisam bas najbolji u matematici bio. Podrska za upravu od mene samo tako nastavite. Izvinite jos jednom
Samo mozes li mi navesti jedan razlog potpisivanje onog iranca? Znam da agencija sve troskove snosi ali ima tu jos nesto. Hajde reci nam koliko si ti licno kesa dobio od tog potpisivanja?
Izvinjavam seProgres je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:01Sve ce ti biti oprosteno ali pod uslovom da vise ne smaras na ovom forumu. Ocito je tvoj nahveci problem Piska, lijepo bi bilo da se privatno s njim obracunas a da ne rastjerujes sve nas sa ovog foruma. Drugacije misljenje je pozeljno ali treba imati mjeru, ovo lici na opsesiju. LPSarayo je napisao/la: ↑16 jan 2025, 14:50Ja se izvinjavam za sve moja greska jbg nisam bas najbolji u matematici bio. Podrska za upravu od mene samo tako nastavite. Izvinite jos jednom
Daj piska sad talisona potpisi na barem 2 sezone pa da se I proda poslije jer realno covjek nije za ovu šaban ligu prevaziso je davno.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Od Tuzle do Gradačca ga uvijek neko moro šlepat. Idi ti po njega sad u Brazil 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.