juve-genova x-1
aue-karlsruhe 1
blecpol-arsenal x-2
zenit-csk 1
trebalo bi ici ovako pa nek probere kome sta godi
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mozda samo to Lazio parma postoji velika mogucnost da bude X.....mirza_it je napisao/la:evo jedan za danas samo poluvrijeme talijansaka liga moja prognoza, ko je me ispratio proslu nedelju mogo je dobiti finu paru ja,ja sam uzo 90e![]()
a za danas nije sigurno samo prognoziram![]()
bologna-napoli x
lazio-parma 1
palermo-cesena x
sampdorija-lece x
fiorentia-milan x
ovo je sve prvo poluvrijeme da nebi bilo kakve zabune![]()
sretno svima ko me isprati![]()
daj ti nama legendo nesto za danas da se vadimo , sta sigurnolegenda reala je napisao/la:Čim mi pehovi odigramo Carolina gubi ,a da nismo ona bi lagano dobila
moguce ja negarantujem nista samo dajem svoju prognozu prihvatam ispravke,sugestije itdEmirrr je napisao/la:Mozda samo to Lazio parma postoji velika mogucnost da bude X.....mirza_it je napisao/la:evo jedan za danas samo poluvrijeme talijansaka liga moja prognoza, ko je me ispratio proslu nedelju mogo je dobiti finu paru ja,ja sam uzo 90e![]()
a za danas nije sigurno samo prognoziram![]()
bologna-napoli x
lazio-parma 1
palermo-cesena x
sampdorija-lece x
fiorentia-milan x
ovo je sve prvo poluvrijeme da nebi bilo kakve zabune![]()
sretno svima ko me isprati![]()
![]()
![]()
Ostal tu je to negdje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e našo si ko će ti dati ,pa ja ti padam 4 od 4 ,ne mogu da prođem 1.01 kvotumirza_it je napisao/la:daj ti nama legendo nesto za danas da se vadimo , sta sigurnolegenda reala je napisao/la:Čim mi pehovi odigramo Carolina gubi ,a da nismo ona bi lagano dobilana veci ulog
ja vjerujem u preokret ,4:3 za Carolinu vidjećete ,ja ih imam na sistemu Wasinghton vodi oni gube ,dobro je ,biće boljeneko_iz_mase je napisao/la:Mislim da je vrijeme da polako počnemo kukati, dok još ima vremena
ma daj izbaci sta ludo makarlegenda reala je napisao/la:e našo si ko će ti dati ,pa ja ti padam 4 od 4 ,ne mogu da prođem 1.01 kvotumirza_it je napisao/la:daj ti nama legendo nesto za danas da se vadimo , sta sigurnolegenda reala je napisao/la:Čim mi pehovi odigramo Carolina gubi ,a da nismo ona bi lagano dobilana veci ulog
![]()
![]()
Ja nikad tolike pare ne bi ulozio na toliko parova, ne budi pohlepan izaberi 2,3 najsigurnija i zveknii tu lovuEmirrr je napisao/la:Juventus - Genoa 1/1,55
Bayer L. - St. Pauli 1/1,20
Marsiglia - Tolosa 1/1,45
Psv Eindhoven - Sc Heerenveen 1/1,35
Montpellier - Nizza 1/1,75
Rubin Kazan - Spartak Nalchik 1/1,45
Fc Twente - Roda Jc 1/1,35
Quota:12.01
Ulog 50€
Dobitak:695,18€
Moj listic za danas....... dali da se sta mjenja dodaje ili oduzima![]()
![]()
![]()
..... Hvala
![]()
![]()
Pa de ti mi proberi neke "najsigurnije" po tvome misljenju, dao sam svoje misljenje, i pitao sam naravno na dodavanja oduzimanja....a nije to pohlepa nego obicno igram tako, jer sada da uzmem dva para kvoa 1,10 i 1,15 radi cega da rizikujem onda 50€, kao NPR. REAL MADRID kao sto je izgubio, pa glazgov, jbg ovako ako prodje prodje....Dejo je napisao/la:Ja nikad tolike pare ne bi ulozio na toliko parova, ne budi pohlepan izaberi 2,3 najsigurnija i zveknii tu lovuEmirrr je napisao/la:Juventus - Genoa 1/1,55
Bayer L. - St. Pauli 1/1,20
Marsiglia - Tolosa 1/1,45
Psv Eindhoven - Sc Heerenveen 1/1,35
Montpellier - Nizza 1/1,75
Rubin Kazan - Spartak Nalchik 1/1,45
Fc Twente - Roda Jc 1/1,35
Quota:12.01
Ulog 50€
Dobitak:695,18€
Moj listic za danas....... dali da se sta mjenja dodaje ili oduzima![]()
![]()
![]()
..... Hvala
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.