HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Titova-Juga
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2011, 01:53

Josip321 je napisao/la: Protiv Slobode smo vidjeli snimku na kojoj se ništa ne vidi.
za sada je dakle samo ovaj potencijalno sumnjiv. Ali pričekajmo ponedjeljak. Ja ću prvi priznati da nije penal ako to snimka pokaže. Ali da li će te se vi ispričati ako bude suprotno?

Naravno da se na toj snimci u tvojim očima ne vidi stoper ispred napadača koji gradi loptu a dotični iza njega pada k'o pokošen jer je rijec o Zrinjskom a ne nekom za koga ne navijaš.
Većini nam je u ovoj zemlji ali i regiji urođena ta "strašna objektivnost" koja je tek počela koštati glave, a
ovo sa suspenzijom je samo njen početak.
Dajte više ljudi prestanite se prepucavati, dajte da se udružimo svi protiv lopovluka a ne da plješćemo istom !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2011, 01:58

Ako Zapadni nije urban,ne znam koji je!!!Sta ima u Istočnom djelu urbano,stari most je posbnost al da je nesto nanovo izgrađeno nije brate.Bas se crta razgranicenja lijepo vidi,ovamo zgrade tamo kolibe.Koliko pricate o Zrinjskom a nitko nesto da kaze o utakmici u Gradačcu koja je dogovorena.Gdje je sad ss.ba da pise tekstove.Nema vas nigdje a navijači i jednih i drugih govore o kupovini i čestitaju tesko osvojeni bod.Sramota!!!

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 10 apr 2011, 01:59

Volio bih još jednom vidjeti tu snimku. Može li se naći igdje na internetu pa da baš pogledamo???
Momče Hercegovče

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 10 apr 2011, 02:00

Kad te tata dovede ovamo onda pričaj nešto, sve dotad tišina. Nisi još preko Starog prešao a ne nešto drugo jadan ne bio... dok je drugačija situacija s nama. ;)
Who dares, wins !

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 apr 2011, 02:01

Josip321 je napisao/la:Snimka ima, moramo čekati ponedjeljak i BHT Sport.
Tako je se lajalo kako je za Zrinjski nategao protiv Čelika samo zato što ga je dosudio u kasnoj fazi utakmice. poslije snimke se nitko nije ispričao navijačima i klubu. Čak što više vidjelo se da za Zrinjski nije dosudio još jedan penal.
Protiv Slobode smo vidjeli snimku na kojoj se ništa ne vidi.
za sada je dakle samo ovaj potencijalno sumnjiv. Ali pričekajmo ponedjeljak. Ja ću prvi priznati da nije penal ako to snimka pokaže. Ali da li će te se vi ispričati ako bude suprotno?
e pa vidis momcino..tom tvojom logikom ni ja ne vidim zasto ste vi napustali stadion u orasju prije par sezona i povlacili ekipu sa terena..mislim...21. je vijek :roll: ...da se ne lazemo :roll: :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2011, 02:02

ŠB.TRN je napisao/la:Ako Zapadni nije urban,ne znam koji je!!!Sta ima u Istočnom djelu urbano,stari most je posbnost al da je nesto nanovo izgrađeno nije brate.Bas se crta razgranicenja lijepo vidi,ovamo zgrade tamo kolibe.Koliko pricate o Zrinjskom a nitko nesto da kaze o utakmici u Gradačcu koja je dogovorena.Gdje je sad ss.ba da pise tekstove.Nema vas nigdje a navijači i jednih i drugih govore o kupovini i čestitaju tesko osvojeni bod.Sramota!!!

Ja sam reagirao odmah na momkov post na Veležovoj temi, iako nisam ni isječak utakmice vidio a kamoli cijelu tekmu. Ali kao što rekoh i ranije, gdje ima dima, ima i vatre i ko kaže da je jedan klub u ovoj ligi 100% čist laže i sebe i ostale. Možeš li me napomenuti pošto se ne sjećam, gdje si ti osobno pričao o neregularnosti utakmice u Tuzli, preciznije neregularno dosuđenog penala za koji opet ima video materijal kao dokaz što nije slučaj (još uvijek) sa utakmice Zvijezde G. i Veleža ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2011, 02:04

Josip321 je napisao/la:Volio bih još jednom vidjeti tu snimku. Može li se naći igdje na internetu pa da baš pogledamo???

Ne znam, dao mi je drug jedan link neki dan, link je bio s youtube, potraži ako te baš interesuje.
Ja sam imao kraću sudačku karijeru i za ono što je izveo napadač Zrinjskog na toj utakmici bi dobio pošteni žuti karton za simulaciju.

Smrt nacionalizmu !!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 10 apr 2011, 02:09

Josip321 je napisao/la:Volio bih još jednom vidjeti tu snimku. Može li se naći igdje na internetu pa da baš pogledamo???
[youtube][/youtube]

Evo ga. Ništa se ovdje ne vidi, ja ne znam kako su jedni sa tolikom sigurnošću zaključili da penal nije postojao, a drugi da jest. Realno, kao neutralan posmatrač u ovom slučaju, mogu reći da meni ovaj snimak skoro ništa ne govori. Činjenica jest da je Nikolić ispred igrača Zrinjskog, ali prije samog pada se igrač Zrinjskog uspio izboriti za, čini mi se, bolju poziciju. Da li se za to uspio izboriti povlačenjem Nikolića, pitanje je sad. Po kretnjama igrača, očito je da neko nekog povlači, ili je povlačenje obostrano. Ali, ko je napravio faul, ja ne vidim, a vid me jako dobro služi. Malo objektivnosti ne bi smetalo.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2011, 02:10

Titova-Juga je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ako Zapadni nije urban,ne znam koji je!!!Sta ima u Istočnom djelu urbano,stari most je posbnost al da je nesto nanovo izgrađeno nije brate.Bas se crta razgranicenja lijepo vidi,ovamo zgrade tamo kolibe.Koliko pricate o Zrinjskom a nitko nesto da kaze o utakmici u Gradačcu koja je dogovorena.Gdje je sad ss.ba da pise tekstove.Nema vas nigdje a navijači i jednih i drugih govore o kupovini i čestitaju tesko osvojeni bod.Sramota!!!

Ja sam reagirao odmah na momkov post na Veležovoj temi, iako nisam ni isječak utakmice vidio a kamoli cijelu tekmu. Ali kao što rekoh i ranije, gdje ima dima, ima i vatre i ko kaže da je jedan klub u ovoj ligi 100% čist laže i sebe i ostale. Možeš li me napomenuti pošto se ne sjećam, gdje si ti osobno pričao o neregularnosti utakmice u Tuzli, preciznije neregularno dosuđenog penala za koji opet ima video materijal kao dokaz što nije slučaj (još uvijek) sa utakmice Zvijezde G. i Veleža ?!
Ovdje govore navijači Zvijezde da je bilo dogovoreno.Zar treba i video???? Sudac je zbog penala dobio koliko znam losu ocjenu,znaci penal nije bio!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2011, 02:13

gollum je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Evo ga. Ništa se ovdje ne vidi, ja ne znam kako su jedni sa tolikom sigurnošću zaključili da penal nije postojao, a drugi da jest. Realno, kao neutralan posmatrač u ovom slučaju, mogu reći da meni ovaj snimak skoro ništa ne govori. Činjenica jest da je Nikolić ispred igrača Zrinjskog, ali prije samog pada se igrač Zrinjskog uspio izboriti za, čini mi se, bolju poziciju. Da li se za to uspio izboriti povlačenjem Nikolića, pitanje je sad. Po kretnjama igrača, očito je da neko nekog povlači, ili je povlačenje obostrano. Ali, ko je napravio faul, ja ne vidim, a vid me jako dobro služi. Malo objektivnosti ne bi smetalo.

Brate, najiskrenije, ja nigdje ne vidim da se ovaj izborio za poziciju ispred stopera, a faul se jedino mogao svirati za eventualno povlačenje (što je iz pozicije stopera Tuzlaka veoma teško uraditi jer mu pozicija to spriječava) ili pak lakat u glavu ili slično što ovaj snimak ne otkriva, tako da mi ovo nije uopće dvojbena situacija.

Smrt nacionalizmu !!

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 10 apr 2011, 02:22

Ovako stvarno ne mogu reći jer nije iz dobroga kuta snimljeno ali se čini da ga nije bilo (iz ove situacije). Ali kako da budemo sigurni da ga Nikolić nije vukao. Neko je nekoga vukao, ili su obojica vukla drugoga. Ali signifikantno je to što se Nikolić nikako ne budi, niti ne čudi. Što to??
Momče Hercegovče

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 10 apr 2011, 02:28

Titova-Juga je napisao/la:Brate, najiskrenije, ja nigdje ne vidim da se ovaj izborio za poziciju ispred stopera, a faul se jedino mogao svirati za eventualno povlačenje (što je iz pozicije stopera Tuzlaka veoma teško uraditi jer mu pozicija to spriječava) ili pak lakat u glavu ili slično što ovaj snimak ne otkriva, tako da mi ovo nije uopće dvojbena situacija.
Cijelo vrijeme je igrač Slobode bliži lopti, ali u trenutku prije pada, ona dolazi ispred igrača Zrinjskog. Nije baš "ispred stopera", ali je igrač Zrinjskog na trenutak bio u boljoj poziciji. Da, povlačenje od strane igrača Slobode bi bila pomalo neprirodna reakcija, ali nije nemoguće, jer čini se da je igrač Zrinjskog brži.
Kad bih morao izabrati, rekao bih i ja da nije penal, ali htio sam kritikovati to što su se ovi svezali za "jest penal", a ovi za "nije penal", i kao 100% su sigurni i jedni i drugi.
Ne znam, kod mene postoji dilema još uvijek.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2011, 03:49

gollum je napisao/la: Cijelo vrijeme je igrač Slobode bliži lopti, ali u trenutku prije pada, ona dolazi ispred igrača Zrinjskog. Nije baš "ispred stopera", ali je igrač Zrinjskog na trenutak bio u boljoj poziciji. Da, povlačenje od strane igrača Slobode bi bila pomalo neprirodna reakcija, ali nije nemoguće, jer čini se da je igrač Zrinjskog brži.
Kad bih morao izabrati, rekao bih i ja da nije penal, ali htio sam kritikovati to što su se ovi svezali za "jest penal", a ovi za "nije penal", i kao 100% su sigurni i jedni i drugi.
Ne znam, kod mene postoji dilema još uvijek.

Kod mene definitivno dileme nema.
A to što tvrde definitivno jeste bio, pa šta više da kažem a da već nisam.
Kratko i jasno, objektivna balkanska publika.

Smrt nacionalizmu !!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 10 apr 2011, 04:01

Haj kupit 1 Utakmicu al dvije zaredom pa stvarno !

:mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 10 apr 2011, 08:38

Malo penala koji to nisu,nas je svaki barem upitan! :lol:

Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 apr 2011, 08:50

Mjerilo cijele sezone za Zrinjski ce biti iduce kolo i tekma sa Borcem.Ko ce se kladiti da ce Vas uzeti dole?Ja sam 100% siguran,mada bi iskreno zelio da nisam u pravu.

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 10 apr 2011, 10:22

igraj zrinjski volim ajmo
mozda je penal stvarno bio
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 apr 2011, 10:31

neznam je li penal bio,treba sacekati pregled,......nadam se da je bio postojan penal,
a igraci buducnosti nisu trebali ono raditi,ovako tri siguren boda su otisla nama
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 apr 2011, 10:36

Jadno! Jos jadniji klub.
Smijesni klub koji nema karakter. Sve ostale bi bilo sramota.
Kada budu prisutni ljudi iz UEFA rasprsice vam se snovi da ste veliki klub.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 10 apr 2011, 10:46

slani grad je napisao/la:
napravljenje je napisao/la:Deremo guzove, Borac neka dobro čuva vrh jer dolazi zahuktala mašinerija iz zapadnog Mostara :lol:
drhti borce,drhti banjaluko....sve pred sobom melje masinerija iz west penalcity-a :lol: :lol: ....al najjace je ovo...iz zapadnog mostara....ko nije bio i ne konta o kakvom se i kolkom prostoru radi mogo bi pomislit da u london dolazi,j.e.b.o.t.e :lol: :lol:[/quote

eto tuzla je london,nema sta
misevi mali vi dobro pamtite zap.mostar
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.