Najprecijenjeniji igrač u historiji lige
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Upravu si, eden imao srece sto nije igrao u luzerskom klubu pa ih mogao voditi do titula.
Trossard koji je kako vidis bolji igrac al nema tu srecu da povuce ekipu do trofeja
Trossard koji je kako vidis bolji igrac al nema tu srecu da povuce ekipu do trofeja
Porediti Edena i Trosarda...ne znam uopće ima li smisla i kako to nekome može pasti na pamet....
Bio u penziji 14 dana.
Hazard je u Trossardovim godinama imao 100kila
Hazard je u Trossardovim godinama imao 100kila
- Marsal
- Kontakt:
To što neko zalijepi jedan statistički podatak ne znači da ih poredi. Mislim da niko pri zdravoj pameti neće tvrditi da je Trossard bolji igrač od Hazarda ali isto tako smiješno je kako je Hazard (koji je po meni bio magičan igrač) protraćio svoju karijeru.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
61 nastup a samo 10 golova u ligi prvaka. Realno gledano plavci ga hajpuju vise nego sto vrijedi, jest bio igracina al samo na posebne dane kad mu se igralo i vecinom protiv manjih timova ukljucujuci i Arsenal jer smo u tom periodu bili kanta za nabijanje
- Marsal
- Kontakt:
Nije uvijek bio konstantan ali i na loš dan bio je opasnost. Ne znam jeste li vi gledali tad fudbal uopšte jbt pa se u pitanje dovodi jedan Hazard. Fakat mi se gadi sve sad u vezi današnjih navijača, izvlačenje nekakvih statističkih parametara i ocjenjivanje igrača isključivo po njima. Pa Eden i kad bi prehodao utakmicu bez da mu se qurac digne da šta igra bio je koristan jer su ga uvijek dvojica čuvala i obraćala pažnju na njega.
Daj ne serite!
Osjećam se glupo da moram branit fudbalera tima kojeg mrzim
Daj ne serite!
Osjećam se glupo da moram branit fudbalera tima kojeg mrzim
-
Majstorinho
- Kontakt:
Pa nisu golovi jedini parametar po kojem se mjeri kvalitet igrača jbt
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Hazard kao i Neymar preran peak i onda osudjeni da budu poredjeni sa Salahom. Nije lahko
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hazard je Zajko Zeba za bogate.
- JayCatwright
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Naravno da golovi nisu jedino mjerilo, al se mora istaci (ne)ucinkovitost u najjacem klupskom takmicenju koje je valjda relevantno pa jel.
Ne dovodi niko u pitanje to da je bio igracina, samo kolika eh to je ono sto iz primjera Neymar/Salah rasprave ne treba ni pocinjati.. koliko ko rejta nekog igraca u svojim ocima prica ide samo u krug
- JayCatwright
- Kontakt:
jedna od najboljih partija nekog igrača je ona njegova protiv Brazila na svjetskom 2018, a mislim da nije imao ni gol ni asistencijuMarsal je napisao/la: ↑16 jan 2025, 10:02Nije uvijek bio konstantan ali i na loš dan bio je opasnost. Ne znam jeste li vi gledali tad fudbal uopšte jbt pa se u pitanje dovodi jedan Hazard. Fakat mi se gadi sve sad u vezi današnjih navijača, izvlačenje nekakvih statističkih parametara i ocjenjivanje igrača isključivo po njima. Pa Eden i kad bi prehodao utakmicu bez da mu se qurac digne da šta igra bio je koristan jer su ga uvijek dvojica čuvala i obraćala pažnju na njega.
Daj ne serite!
Osjećam se glupo da moram branit fudbalera tima kojeg mrzim![]()
- Marsal
- Kontakt:
Zajko Zeba hahaha daj ba zaključajte ovu temu, brukamo se kolektivno svi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Samo kad Arsenal profitira, o tome se prica 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
O Bože koj ne vrti se svijet oko Arsenala. Jbte ako ima gorih navijaca na svijetu, a najjace sto su svigdje isti, u Pondonu, na twitteru, na stadionu, na ovom forumu. Daj vise s tim sucima, sta bi da ste neki Ipswich.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
? Nisam znao da su MOTD navijaci Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.