Serie A

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ko će biti prvak Italije za sezonu 2023/2024?

Anketa je završila: 23 dec 2023, 07:43.

1. Napoli
7
9%
2. Inter
21
26%
3. Milan
26
32%
4. Juventus
17
21%
5. Roma
8
10%
6. Lazio
2
2%
7. neko drugi
1
1%

Ukupno glasova: 82

ronaldo99
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la ronaldo99 » 15 jan 2025, 22:51

koeficijent je napisao/la:
15 jan 2025, 22:47
ronaldo99 je napisao/la:
15 jan 2025, 22:45
15 jan 2025, 22:43

Ne pravi se debil, da ustvari gledaš utakmicu vidio bi da je čista lopta, prikazali su iz suprotnog kuta snimak.
Tako je bitno je da su prikazali iz suprotnog KUTA
Tako, bitno je praviti se debil i imati obraza pisati o čistoj situaciji nakon superkupa.
Kut, ugao, ćošak, kako ti još treba? Danas na našoj Areni Hrvat komentator, kada nemamo naših navikneš se na tuđe izraze.
Pusti superkup ili te jos boli :)

Vidis ovaj vam vas ima pravo dobar nick mago, tako ljudi inace tepaju magarcu

koeficijent
Kontakt:

Post Postao/la koeficijent » 15 jan 2025, 22:55

ronaldo99 je napisao/la:
15 jan 2025, 22:51
ronaldo99 je napisao/la:
15 jan 2025, 22:45

Tako je bitno je da su prikazali iz suprotnog KUTA
Tako, bitno je praviti se debil i imati obraza pisati o čistoj situaciji nakon superkupa.
Kut, ugao, ćošak, kako ti još treba? Danas na našoj Areni Hrvat komentator, kada nemamo naših navikneš se na tuđe izraze.
Više me bole 2 boda večeras nego superkup koji je osvojen 3 put zaredom.
Samo govorim kako nemaš nimalo obraza jer odmah skačeš na situaciju koja je bila čista, a niko da spomene kako je Skorupski naletio na Thurama koji je bio u posjedu lopte i nije je izbio nego je ostala na istom mjestu. Nigdje provjere za moguće čist penal.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 jan 2025, 23:01

15 jan 2025, 22:55
ronaldo99 je napisao/la:

Samo govorim kako nemaš nimalo obraza jer odmah skačeš na situaciju koja je bila čista, a niko da spomene kako je Skorupski naletio na Thurama koji je bio u posjedu lopte i nije je izbio nego je ostala na istom mjestu. Nigdje provjere za moguće čist penal.
Naravno da cu skakati na cist faul, bez obzira sto je dirao loptu iznjeo je igraca, izbio ga iz cipela.

Grijesio je na obe strane al ja cu uvijek vise gledati kad je greska u vasu korist, jer volim da gubite :)

koeficijent
Kontakt:

Post Postao/la koeficijent » 15 jan 2025, 23:12

ronaldo99 je napisao/la:
15 jan 2025, 23:01
15 jan 2025, 22:55
ronaldo99 je napisao/la:

Naravno da cu skakati na cist faul, bez obzira sto je dirao loptu iznjeo je igraca, izbio ga iz cipela.
Onda je Giroud na Alexius napravio faul, nema mi ništa mrže nego likovi koji samo okreću priču i kriterij kako im odgovara.

Čist faul.
slika
slika
slika

Nego je li ovo penal?

Thuram dolazi do lopte, Skorupski ga ruši.
Bitno je samo biti debil i pisati Marotta league, nakon superkupa Inter drastično oštećen i u ovoj utakmici.
Gori sam ja što sam uopšte nastavio pisati na ovom forumu, nema sveukupno 10 ljudi s kojima se normalno može diskutovati o fudbalu.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 15 jan 2025, 23:19

15 jan 2025, 23:12
...
Daj nadji i onu situaciju sa Fratessijem u sudijskoj nadoknadi
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 jan 2025, 23:21

Ti raspravljaš s navijačem Milana kome je nick Ronaldo?

Vazda bio debil,debil ostao...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

koeficijent
Kontakt:

Post Postao/la koeficijent » 15 jan 2025, 23:28

arminz je napisao/la:
15 jan 2025, 23:19
15 jan 2025, 23:12
...
Daj nadji i onu situaciju sa Fratessijem u sudijskoj nadoknadi
Nema videa, najsmiješnija odluka od svih.
Čovjek zagrlio Frattesija, ovaj jači u duelu i svira faul.
slika

Thuramu je svirao dva faula kada okreće stopera u trku i ovaj samo pada.
Na Lautaru nije sviran čist faul udaranje u lice prije Bastonijevog izbijanja lopte kod gola za 2-1.
Korner u prvom poluvremenu kada je Sommer odlično obranio Bologna napravila nakon Odgaardovog udaranja Lautara laktom u rebra.
Par minuta nakon toga za lagano guranje Lautara svira faul Bologni iskosa.
Ok, sudije imaju različite kriterije, ali mora biti konstantno.
Casale vuče Thurama 10 metara, pusti, pa opet vuče 10 metara i ne dobije žuti za faul u tranziciji.
Prije drugog gola Bologne Ndoye u metarskom ofsajdu, svi maltene stali, izbijena lopta u aut, pomoćni ništa. Iz auta naravno gol.
Leverkusen, Milan, Bologna direktno oštećeni.
Nije teorija zavjere nego fakt, dešava se, iako su sve greške bile očite. A kad ode na Interovu stranu onda je Marotta league.
Pairetto je prije par sedmica pokrao Cagliari protiv Atalante, stavljao sam situaciju, čist penal.
Sudio Rimski derbi bez ikakve kontrole, glavni krivac za incident na kraju.
Apsolutno nema šta tražiti u ozbiljnim utakmicama.
Mago je napisao/la:
15 jan 2025, 23:21
Ti raspravljaš s navijačem Milana kome je nick Ronaldo?

Vazda bio debil,debil ostao...
To mi je najjače, od svih legendi Milana ova dvojica našli Ronalda i Zengu. :urnebes:
Zadnja izmjena: koeficijent, dana/u 15 jan 2025, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 jan 2025, 23:37

Gledaj copora sto se udruzio, nesto im nije po volji :)

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 jan 2025, 23:40

Oj čopor... De bolan glup si dovoljno,ne moraš se više brukati. Bgm znamo svi da si glup. Prestani.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 jan 2025, 23:43

Doduse ti nisi u tom coporu, ti si magarac

koeficijent
Kontakt:

Post Postao/la koeficijent » 15 jan 2025, 23:44

ronaldo99 je napisao/la:
15 jan 2025, 23:37
Gledaj copora sto se udruzio, nesto im nije po volji :)
Gledaj tebe?
Ne znam za ostale, ali ja i kada sam se posvađao s nekim na forumu sam nastojao iznijeti argumente, mislio sam da si malo ozbiljniji, bar se prilagodi i odgovori svakom po zasluzi ako sam ja ispoštovao sa slikama i videom, nemoj bacati te dječje fazone.
Fino kažeš nisam gledao utakmicu, čista situacija i idemo dalje. Nikada mi neće biti jasno zašto je toliko teško priznati grešku na anonimnom forumu, nije mrtva glava u pitanju.

Ugl. nema smisla pisati na ovoj temi gdje se teško može naći kvalitetan post.
Kada se nekome ozbiljnije pisalo o fudbalu bujrum, neka započne sa kvalitetnim postom, na infantilne pokušaje zajbancije se više ne javljam, laku noć.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 jan 2025, 23:47

Nisam znao da je forum mjesto samo za ozbiljnu raju i za ozbiljne postove.

Faul je bio sto nije sviran ostace misterija

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 16 jan 2025, 00:00

Znaš da si jak kad protivnički navijači bod protiv CL ekipe smatraju velikim kiksem i slave :urnebes: . Doduše zadnji veliki kiks (remi protiv Napolija) je bio prije 2 mjeseca pa se valjalo načekat
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 jan 2025, 09:59

Kakve su ovo pizdarije ovdje :D Nekoc ste i vi 'skakali' i tvrdili da je Giroud napravio prekrsaj nad Sancezom, a gle sad spike i kontre :D
Sve je OK i podyebavanje dok ne predje u vrijedjanje, to ne valja yebem ga ja :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 jan 2025, 10:25

Hajd za ovog magu(magarca) sam znao da je ovakav kakav je, al za ovog koeficijenta sam mislio da je malo kulturniji i normalniji ,ali eto i njegov post poceo vrijedjanjem.

Sta ces ne znaju oni drugacije

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 16 jan 2025, 12:02

15 jan 2025, 12:23
ik0ik0 je napisao/la:
15 jan 2025, 08:12
Inače, Atalanta se lagano ali sigurno sama isključuje iz borbe za Scudetto. Ostaju Inter i Napoli, gdje je Napoli u ozbiljnoj prednosti, izgledaju sigurno na terenu i do kraja sezone igraju samo Seriju A. Teško će to Conte prosuti. Jedino da ih pokose ozljede.
Toliko si nasrao na temama svih klubova ove sezone da moram izvući par postova.
ik0ik0 je napisao/la:
22 sep 2024, 22:43
Nema Inter šanse za titulu ove godine, u 5 kola, 3 kiksa. Nije to ona momčad od lani, fali im želje u ekipi. Dobio ih Milan večeras samo na puno veću želju i trku.
ik0ik0 je napisao/la:
02 sep 2024, 07:30
Gledam malo na transfermarkt transfere Napolia. Po meni jedan od najlošijih transfer rokova nekog kluba u Seriji A godinama u nazad. Dugo će se oni oporavljati od Contea i njegovih otpadaka.

Potrošili 150M€ a jedini vrijedan spomena Buongiorno.
S druge strane, nisu uspjeli prodati Osimhena koji će izgleda sjediti na tribinama, Zielinski im otišao za dž, svega 11M€ prihoda.
Ne znam kako vas pojedine koji pet puta sedmično promijenite mišljenje više nije sramota pisati samouvjerene prognoze, nego je stalno neko veliki favorit i biti će iznenađenje ako ne osvoje.
U redu pisanja da su Juventus, Milan, Napoli i Atalanta kandidati za Scudetto jer je bilo argumenata, ne može se sve pogoditi, ali konstantne priče o nekoj ekipi ko najjačoj u ligi itd samo pokazuju koliko pojedini ustvari ne prate fudbal. Ili ako prate ne znaju kako funkcioniše.

A za sigurnost na terenu, ako ti nije problem malo detaljnije napiši.
Npr. Inter u zadnjih 10 utakmica ima 8-2-0, prva od tih 10 Juventus 4-4 i X protiv Napolija koji je čitavu utakmicu tri puta prešao centar, a Hakan promašio penal. U zadnjih 9 gol razlika 21-2, ali valjda to nije uvjerljivo.
Zato je uvjerljivo Napolijevih 7-1-2 u istom periodu uz gol razliku 13-8.
Istog Napolija koji si optisao na početku sezone.
Prodali daleko najboljeg igrača u ekipi, zamjenu još nisu doveli. Ali to nije bitno za tvoju ekspert analizu.

Sinoć čist crveni za Kolašinca, ali su Milanisti preuzeli kontrolu nad sudijama, jbg. :)
Opa opa, vidi što se prati moj opus, neka neka. Hvala! ;)

Vidim opasno se trigeraš svaki put kad netko napiše da je netko kandidat br.1 za titulu ako to nije Inter, šta je reć, postalo se nervozno, lakija prebacilo? Conteov Napoli bolje fura nego si očekivao pa sad panic mode on? :tralala:

No i tako nervozan, hajde molim te pojasni mi svoju mentalnu gimnastiku i logiku gdje vidiš promjenu mišljenja u ta dva posta koja si kopao mjesecima u nazad? Kopao si mjesecima u nazad i samo si to uspio pronaći za svoju šizologiku? :clap:

1) Napoli je favorit broj jedan jer igraju samo Seriu A, to je ogromna prednost, doslovno mogu izgurati sezonu sa 15-16 igrača. Inter igra na 3 fronta a nema tako široku klupu kao što se ovdje voli nekad gurati narativ, Fratessi, Taremi, Asllani, sve igrači koji nisu dovoljno dobri igrači da bi zamijenili one koje bi trebali.

2) Napoli je odradi loš mercato, potrošene ogromne pare, a od igrača na koje su one otišle jedino je Buongiorno klasa koja će se uklopiti u sistem tko god dođe nakon Contea. Ili misliš da će Lukaku i McTominay biti od velike koristi nekome osim Conteu, Gilmoura ni Conte ne koristi, a nakon njega će tražiti nekoga da ga poklone. Svaka budala, pa valjda tako i ti znaš da Conte iza sebe ostavlja "spaljenu zemlju", a to vrlo brzo dođe, kad još u računicu dodamo tko vodi Napoli, jasno je da njih 2 ne mogu potrajati. A šta onda, ostaje ti Lukaku s velikom platom kojeg više nitko ne želi, a radi tog Lukakua i Contea si Osimhena poslao u Tursku ligu, strmoglavio vrijednost svog najskupljeg igrača i nekad jednog od najboljih napadača u Europi. Dugoročno pametan potez, nema šta.

Malo je jadno da ti kao navijač Intera ne znaš kako funkcionira Conte pa tu za neku statistiku izvlačiš nekih Napolijevih 13-8, Conte je uvijek igra na onih, što bi talijani rekli uno zero basta. Koliko tebe god žuljalo, realnost je da tvoj voljeni Inter ove godine na terenu izgleda lošije nego lani, protiv Venezije jedva iščupali 3 boda, sinoć kiks protiv Bologne,
15 jan 2025, 12:23
Istog Napolija koji si optisao na početku sezone.
Gdje to? :think:

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 16 jan 2025, 12:06

milanist je napisao/la:
15 jan 2025, 12:43
Nemoj ga puno :urnebes:
Hajde ti malo, pa da po jubilarni 100 put ispadneš debil. ;)

Ili ti nisi za malo duže upise, što ti je pametno, jer na temi Milana te svakako već preko 50% korisnika smatra debilom, kreneš li i ovdje pisati, počet će i ovdje. ;)

Mada, s obzirom da si neki dan za čist crveni karton pokušao zatrollati kako nije za crvenog, a nitko od Juventina se nije upcao, očito da i oni čitaju Milanov podforum pa znaju o kojem se mozgu radi pa te nitko i ne doživljava. :D

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 jan 2025, 12:24

Ne moze ono 10 rijeci sastaviti a da pri tome ne upotrijebi neku uvrjedljivu. Doduse to sto kazes smatraju samo oni koje sam po 100 put demantovao na Milanovom pdf, pa u nedostatku argumenata se okrecu kocijaskom rjecniku kao i ti. Ajde imas mahanje.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 16 jan 2025, 12:45

jbt navijači Intera kukaju na suđenje više od navijača Arsenala :tokralju:

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 16 jan 2025, 12:51

milanist je napisao/la:
16 jan 2025, 12:24
Ne moze ono 10 rijeci sastaviti a da pri tome ne upotrijebi neku uvrjedljivu. Doduse to sto kazes smatraju samo oni koje sam po 100 put demantovao na Milanovom pdf, pa u nedostatku argumenata se okrecu kocijaskom rjecniku kao i ti. Ajde imas mahanje.
Ti si nekog demantovao samo u toj svojoj glavi, nigdje drugo. :wave:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.