Ali najluđe je bilo u januaru 2016, neki portali objavili da je Adnan Zahirovic nas novi igrac, da je sve gotovo, da se samo ceka zvanična objava.....a nama tada hitno trebao zadnji vezni. Kad ono pred ponoc slika Zahirovica u dresu Želje. Kakav muk je tada zavladao, nevjerovatno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jan 2025, 22:58Samo sto je tad pipa bila zavrnuta.Da je Tan stisnuo muda i kesirao 3 ozbiljna igraca koji bi donijeli prevagu uzeli bi duplu krunu na proljece umjesto sto je Jesicu prethodnu zimu ispunjavao zelje sa brazilcima i polovnjacima
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 16 jan 2025, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da će do 19.1. sve biti završeno, odnosno do polaska u Rovinj.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma ne vjerujem ja vama ništa dok se naš Fabrizio Romano Mirzoni Teletas ne javi.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Renan je sam sebe omeo hodajući sa Penarandom po klubovima.Mirza87 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 21:57Pa teško da bi nam neko i ponudio pare za Renana koji se ugasio, pogotovo za Liju koji je uvijek ulazio sa klupe a i bez neke statistike su. Renana su sigurno i sudije omele ponistile golove u Lištici,...Lucas je napisao/la: ↑15 jan 2025, 21:39Kamo srece da su nam to prvi slučajevi, gdje smo za džaba pustili igrace, za koje je placeno fino obestecenje za naše uslove i koji su kod nas imali fine plate.To nam je tradicija postala.Maroon1946 je napisao/la: ↑15 jan 2025, 19:38Znači ni marku klub neće zaraditi od Renana, Đurija, i Lije? Šteta.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
a što su seljačine života ti... nije da sam iz Visokog, ali šta je, krivo ti što su kup uzeli igrači sa sela i okoline?
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Imam info da je Barać u gradu.
-
- Kontakt:
Nedo kaze da danas predstavljamo 3 igraca
Hajde nece li Bog dat koliko ovdje lupamo o nekim igracima samo da se ne pokoljemo
Jesmo li dosli do toga da nam je nedo legitiman izvor informacija? Puhni israfile
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- luckystrike
- Kontakt:
Ministarstvo pravde i uprave Kantona Sarajevo odbilo je upisati u registar Udruženja odluke koje su donesene na sjednici Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo (FSKS), koja je održana 11. decembra prošle godine u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBiH), saznaje Raport.
To praktično znači da sve odluke koje su donesene na sjednici – od izmjena čelnih ljudi FSKS, pa do odluka o imenovanju predstavnika FSKS u tijelima i organima entitetskog i državnog saveza – padaju u vodu!
Nema sumnje, težak je to udarac za aktuelne čelnike FSKS, odnosno struju predvođenu aktuelnim potpredsjednikom FSKS i predstavnikom Fudbalskog saveza KS u Izvršnom odboru Nogometnog saveza BiH Fuadom Čolpom.
To praktično znači da sve odluke koje su donesene na sjednici – od izmjena čelnih ljudi FSKS, pa do odluka o imenovanju predstavnika FSKS u tijelima i organima entitetskog i državnog saveza – padaju u vodu!
Nema sumnje, težak je to udarac za aktuelne čelnike FSKS, odnosno struju predvođenu aktuelnim potpredsjednikom FSKS i predstavnikom Fudbalskog saveza KS u Izvršnom odboru Nogometnog saveza BiH Fuadom Čolpom.
Yebem te Željezničareee
Vlahadija sa grbavice na aparatima. Ali koliko je to bolesno, 23 kluba na jednoj strani i oni kontaju da su jedini u pravu.luckystrike je napisao/la: ↑16 jan 2025, 11:41Ministarstvo pravde i uprave Kantona Sarajevo odbilo je upisati u registar Udruženja odluke koje su donesene na sjednici Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo (FSKS), koja je održana 11. decembra prošle godine u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBiH), saznaje Raport.
-
- Kontakt:
Joj uljepsase mi dan, dao bi milion vidite odvratne,pokisle face Colpe,gubavaca sa sugavice,Dzemidzica,Vice. Sve ladje su potonule familiji Brkovic najvecim lopovima sa porodicom Osim i Vico u historiji naseg sporta. Nadam se da ce zeljkan zauzeti mjesto koje je zasluzio,jedini odlaze u savez spasioci BH fudbala da nam kroje statut u kantonu klosari mrtvi,onda nam prosipaju filozofije radnicka klasa i slicne nebuloze. Inace nikakva pojacanja nisu bitna,ovdje se vodi borba, malo pogledajte sta se pokusava i sve ce vam jasno biti. Zadnje uporiste koje treba Vico da uzme je FSKS,da izmjeni statut u nasem kantonu,onda ide izmjena statuta u FSBIH i tad cemo ga gledat narednih 20 godina,balija je cak i na to pristao.skoJaa je napisao/la: ↑16 jan 2025, 12:00Vlahadija sa grbavice na aparatima. Ali koliko je to bolesno, 23 kluba na jednoj strani i oni kontaju da su jedini u pravu.luckystrike je napisao/la: ↑16 jan 2025, 11:41Ministarstvo pravde i uprave Kantona Sarajevo odbilo je upisati u registar Udruženja odluke koje su donesene na sjednici Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo (FSKS), koja je održana 11. decembra prošle godine u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBiH), saznaje Raport.
Ma to je samo privremena odgoda, Željo će nažalost da provuče ovaj Vicin statut prije ili kasnije i tu ni ministarstvo ni ovih 25 klubova i škola fudbala ne mogu ništa. Muka mi je kad vidim kako hinjski kao "pozivaju sve klubove da sudjeluju u nacrtu i daju svoje prijedloge" iako su temeljne odredbe već odavno napisane i uklesane u kamen... 

-
- Kontakt:
Zato jer je tu sve dogovoreno,Vico ce tako lakse odrediti ko ce biti prvak iz reda bosnjaka i mirna Bosna. Nadam se da ce ovaj Dzemidzic odapet u najtezim mukama,od srca mu zelim dugotrajnu bolest.hazarder je napisao/la: ↑16 jan 2025, 12:30Ma to je samo privremena odgoda, Željo će nažalost da provuče ovaj Vicin statut prije ili kasnije i tu ni ministarstvo ni ovih 25 klubova i škola fudbala ne mogu ništa. Muka mi je kad vidim kako hinjski kao "pozivaju sve klubove da sudjeluju u nacrtu i daju svoje prijedloge" iako su temeljne odredbe već odavno napisane i uklesane u kamen...![]()
-
- Kontakt:
Ne može provuci statut.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 12:37Zato jer je tu sve dogovoreno,Vico ce tako lakse odrediti ko ce biti prvak iz reda bosnjaka i mirna Bosna. Nadam se da ce ovaj Dzemidzic odapet u najtezim mukama,od srca mu zelim dugotrajnu bolest.hazarder je napisao/la: ↑16 jan 2025, 12:30Ma to je samo privremena odgoda, Željo će nažalost da provuče ovaj Vicin statut prije ili kasnije i tu ni ministarstvo ni ovih 25 klubova i škola fudbala ne mogu ništa. Muka mi je kad vidim kako hinjski kao "pozivaju sve klubove da sudjeluju u nacrtu i daju svoje prijedloge" iako su temeljne odredbe već odavno napisane i uklesane u kamen...![]()
Fudbalaki savez BiH nema nikakve ingerencije za kantonalni savez. Sama činjenica da oni rade na statutu je bolesna. Logično je da klubovi članovi tog saveza rade na statutu a ne neko zbog koga se i mijenja statut.
Neće im proći ovo jer je sad do Magode i od njegovog mišljenja dalje zavisi, jedino ako je picka prodana pa da za sitnu korist pristane na neke ucjene. Ali ne vjerujem u to.
Ovo su za nas pozitivne vijesti kako za nas tako i za ostale klubove u Sarajevu osim željezničara , bojnika i El tarika
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Volio bih da griješim i da bude tako kako ti kažeš al' puno je para u pitanju da bi Vico i hobotnica tako lako odustali. Ova konferencijska liga i taj **** keš su nam ubili fudbal u državi.
Želji je ovo win-win situacija, dobiju sudijsku protekciju, pare, licencu, vjerovatno kup i ono najvažnije, priliku da nas naguze. E sad ne znam kako će sve to da izgleda jednog dana kad budu imali ekipu za titule jer sve dok im je pojam uspješne sezone četvrto mjesto i pobjeda u derbiju ne predstvaljaju prijetnju po Vicin džep. Problem bi mogao da nastane kada apetiti porastu.
Želji je ovo win-win situacija, dobiju sudijsku protekciju, pare, licencu, vjerovatno kup i ono najvažnije, priliku da nas naguze. E sad ne znam kako će sve to da izgleda jednog dana kad budu imali ekipu za titule jer sve dok im je pojam uspješne sezone četvrto mjesto i pobjeda u derbiju ne predstvaljaju prijetnju po Vicin džep. Problem bi mogao da nastane kada apetiti porastu.
-
- Kontakt:
Nema šanse. Jedini način da ovi nešto ostvare je bio da ih ona upise u registar. Sad ne mogu sazvat ništa, i da sazov moraju pozvat sve klubove na glasanje. Tako da oni su izgubili ovu trku nažalost.hazarder je napisao/la: ↑16 jan 2025, 12:54Volio bih da griješim i da bude tako kako ti kažeš al' puno je para u pitanju da bi Vico i hobotnica tako lako odustali. Ova konferencijska liga i taj **** keš su nam ubili fudbal u državi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.