I još im ministarstvo nije dalo pare za zaostale doprinose i porez.
A radi se o oko milion km.
A nedavno sos linija radila za 600.000 km
I ovi opet milion napraviše isti ti koji su liniju otvorili.
Težak dan bas.
I još im ministarstvo nije dalo pare za zaostale doprinose i porez.
Hansestadt je napisao/la: ↑16 jan 2025, 13:07Eto vidis. Uopste se ne radi o demokratiji i da ljudi glasaju svojom voljom. U tome meni najvise lezi problem, jer ih je Mirvic podmazao raznoraznim benefitima, s ciljem da ima podrsku. Svi mi iz vana znamo da u Sarajevu ne mozes yebeni papir izvaditi ako barem ne nudis nesto sa strane. Sto bi to bilo drugacije u fudbalu? Ali sve pod parolom dobrobit BiH fudbala, ja dobrobita i qurca...BungaBum je napisao/la: ↑16 jan 2025, 13:01logicno, ko vam je kriv sto nemate za kifle, skupljajte pare, u tome ste najboljiHansestadt je napisao/la: ↑16 jan 2025, 12:58Drugim rijecima, Mirvic kupio manje klubove u kantonu da podrzaju njegov program.
Ne zna on bez računovođe , zna samo smajli staviti, to ti njegov krajnji domet. Čekaj da se onaj vrati pa će se zakuhat.
Serbian World
Nisam ni sumnjao da si kapacitet da odgovoriš na par jednostavnih pitanja. Uredu je paša, izvini.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2025, 13:43Tobe sa svojim sto prvim profilom i duskica koji vec 5 punih dana pise po forumu od jutra do navecer, pisu nekome gdje su i sta su
Cek, koji si ti, sta hoces? Odakle iskacetePendulum je napisao/la: ↑16 jan 2025, 13:47Nisam ni sumnjao da si kapacitet da odgovoriš na par jednostavnih pitanja. Uredu je paša, izvini.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2025, 13:43Tobe sa svojim sto prvim profilom i duskica koji vec 5 punih dana pise po forumu od jutra do navecer, pisu nekome gdje su i sta su
![]()
![]()
Zamisli kad vam je ovo mjerilo necega,uspjeh haha pa nema vas nigdje 15 godina.
Joj Tokene sam potisnuo.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 jan 2025, 13:51A tokeni? Sta je s njima,dokle su stigli s tim projektom,zna li se sta?
Zamisli samo jednu golu cinjenicu,kad se stavis na stranu kriminalnog sistema i ociglednog rusitelja svega u fudbalu sto ima predznak BiH.
Dok s druge strane imas 23 subjekta koji se pokusavaju otrgnuti iz ralja te nemani koja te zeli srozati na najnize moguce grane,bukvalno te zeli unistiti.
I sad oni frikovi,intelektualci,svi ostali budale i ludjaci i kupljeni od nas pa moraju s nama,e to je glavni adut u toj bljuvotini od price.
Nisu oni ni za Vicu koliko su za sitni ćar i protiv FKS.
Mislio sam sve do sad da mi se ne mogu zgaditi vise nego sto jesu,ali oni se uvijek potrude za jos vise..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta je bilo tih blamaza u zadnjih 10 godina to vise bog ne moze zapamtiti, dobro ikako prate premijer ligu od sramote.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 jan 2025, 13:51A tokeni? Sta je s njima,dokle su stigli s tim projektom,zna li se sta?
Zamisli samo jednu golu cinjenicu,kad se stavis na stranu kriminalnog sistema i ociglednog rusitelja svega u fudbalu sto ima predznak BiH.
Dok s druge strane imas 23 subjekta koji se pokusavaju otrgnuti iz ralja te nemani koja te zeli srozati na najnize moguce grane,bukvalno te zeli unistiti.
I sad oni frikovi,intelektualci,svi ostali budale i ludjaci i kupljeni od nas pa moraju s nama,e to je glavni adut u toj bljuvotini od price.
Nisu oni ni za Vicu koliko su za sitni ćar i protiv FKS.
Mislio sam sve do sad da mi se ne mogu zgaditi vise nego sto jesu,ali oni se uvijek potrude za jos vise..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.