FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imaju neki kriteriji valjda, kad igrac dolazi na probu i kada odmah potpisuje. Rahimic i Coric su nam donijeli toliko dobrog nakon svih ovih godina, tako da nemamo razloga za sumnju. Igraci su skautirani i praceni, nisu sigurno dovodeni iz Brasila na osnovu yt snimka...na kraju krajeva, i Santos je igrao po nekim vukojebinama, pa je postao najopasniji igrac lige. Sretno momcima u svakom slucaju.
Jos 3 potpisa uskoro sa 3 glavna igraca vrlo vjerovatno i to bi bilo to. Nikad spremniji i kompletniji pred pripreme, sa sto manje rotacija u ekipi. Vidjeti cemo sta ce biti s Jaberom, planirano je da ode ovaj prelazni rok.
Jos 3 potpisa uskoro sa 3 glavna igraca vrlo vjerovatno i to bi bilo to. Nikad spremniji i kompletniji pred pripreme, sa sto manje rotacija u ekipi. Vidjeti cemo sta ce biti s Jaberom, planirano je da ode ovaj prelazni rok.
- MocMahale444
Polako sabur samo pamti koji su forumasi garantovali za brazilce da šarnu bez probe.
Ako zeznu treba im se krvi napiti.
Valjda Denis i Elvir znaju sta rade.
Ako zeznu treba im se krvi napiti.
Valjda Denis i Elvir znaju sta rade.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Apsolutno nemamo šta izgubiti, ne plaćamo naknade, ne koštaju puno, ne očekujemo da nam budu nosioci igre, imaju treninge pa bujrum. Možemo biti samo na dobitku, nikako na gubitku.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ako Coric i Rahimic dosad nisu zaslužili naše povjerenje, neće nikad.
Po meni možemo biti prezadovoljni njihovim radom dosad.
Dugo se pričalo da treba dovoditi ovakve igrače, sad kad se desilo, počinjemo nalaziti mane.
Sretno svima
Po meni možemo biti prezadovoljni njihovim radom dosad.
Dugo se pričalo da treba dovoditi ovakve igrače, sad kad se desilo, počinjemo nalaziti mane.
Sretno svima
Upravu ovaj kaze ovi dolaze iz preporuke skauting tima Shaktara..jer vi mislite stvarno da bi ih potpisali odma da nemaju preporuke dobre.Ako ih zdravlje posluzi i nadam se samo da im porodica nece faliti da smo uboli...najace smo igrace dobivali kad smo.mislil da su tarabe...Karamarko,AlJaber,pa vidi sad
-
- Kontakt:
Skoro bez minute profesionalnog fudbala. Izuzev toga sto su igrali ove nize lige po Brazilu, ako su ovi na transfermarketu.gegenpressing je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:15Po čemu ne obećavaju,navedizeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:08Sta mislis da ih je Coric negdje gledao?Riquelme1921 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:02
Ispostavilo se tačno..igrači su bili dugo skautovani, nisu dovedeni napamet. Ja vjerujem šefu.
Nikako mi se ovo ne svidja.
Od Loncara do ovih.. u svakom slucaju nek im je sa srecom.
Da obecavaju, ne obecavaju.
Ali eto lazimo se da su potencijali i da ih je iz Sahtara neko poslao nama, valjda da ih priviknu na Evropu do 25te.
Ovaj mi sa mindzusama izgleda opasan a i ovaj sa tetovazama komsija iz Svrakina.Sad ću Remzu prozvat da baci grah da vidimo na čemu smo.
-
- Kontakt:
Kako ne kosta?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:32Apsolutno nemamo šta izgubiti, ne plaćamo naknade, ne koštaju puno, ne očekujemo da nam budu nosioci igre, imaju treninge pa bujrum. Možemo biti samo na dobitku, nikako na gubitku.
Sta ako budu teski flopovi?
Plate im trenutno puno vece nego Efendicu (saljemo ga na posudbu), a moze hladno dati ruke.
A ovaj za minute koje bi Foci (vide u Feneru, kod nas ne vide) mogao dati, dajes nekakvom liku, samo zato sto je porijeklo Brazil.
-
- Kontakt:
Nadam se. Vjerujem Ćoriću i Rahimiću. Do sada su radili super poso nadam se da će biti super i sa ovim.
I karic je bio na probi u unitedu, pa je u Gosku zavrsio.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:06Kako ne kosta?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:32Apsolutno nemamo šta izgubiti, ne plaćamo naknade, ne koštaju puno, ne očekujemo da nam budu nosioci igre, imaju treninge pa bujrum. Možemo biti samo na dobitku, nikako na gubitku.
Plate im trenutno puno vece nego Efendicu (saljemo ga na posudbu), a moze hladno dati ruke.
A ovaj za minute koje bi Foci (vide u Feneru, kod nas ne vide) mogao dati, dajes nekakvom liku, samo zato sto je porijeklo Brazil.
Fk Željezničar.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Pa šta te košta? Sića. Ne plaćaš naknade, ne plaćaš odštetu, plate su male, ne očekuješ da ti budu nosioci igre, realno šta god da urade, dobro će biti. Simoni igra na štoperu, rijetko igra na sredini terena. A što se tiče Foče, znaš li kako je došao do Fenerbahčea?zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:06Kako ne kosta?
Što se tiče Efendića, za njega je bolje da igra, nego da sjedi kod nas na klupi i dobija minute na kapaljku.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ozbiljna osoba je preporučila obojicu, praćeni su dugo, praćene su im utakmice, Ćorić i Rahimić su dobili detaljne podatke o njima, dosta. I da, ni Srna ni Štilić ih nisu pratili da ne spinujete džabe.
- gegenpressing
- Kontakt:
Kako nije potencijal,momak bio pozivan u omladinske selekcije Brazila pored Bog zna koliko miliona igrača.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:00Skoro bez minute profesionalnog fudbala. Izuzev toga sto su igrali ove nize lige po Brazilu, ako su ovi na transfermarketu.gegenpressing je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:15Po čemu ne obećavaju,navedizeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:08
Sta mislis da ih je Coric negdje gledao?
Nikako mi se ovo ne svidja.
Od Loncara do ovih.. u svakom slucaju nek im je sa srecom.
Da obecavaju, ne obecavaju.
Ali eto lazimo se da su potencijali i da ih je iz Sahtara neko poslao nama, valjda da ih priviknu na Evropu do 25te.
Nemaju veze sa Shakhtarom,skroz druga linija,dobili smo toliko materijala da im znamo krvnu grupu.
E sad,koliko će im trebati vremena da se priviknu ovde to je pitanje.
Sa obzirom da nas ne koštaju(Biber bio skuplji) puno,nemamo šta izgubiti.Nek jednog ubodemo,mi smo na dobitku.
Teren je mjerilo kao i svakom igraču,sretno im.
Brohra ribo se...
Niko nije ni rekao da ih Srna pratio,vec skauting sluzba njegova...nije Srna dzabe bio na Grbavici...sve stoji sto smo skepticni na njima je da se dokazu..
-
- Kontakt:
U U20 druze, to je bilo prije cetri godine otprilike. Koju je utakmicu odigrao za U20?gegenpressing je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:28Kako nije potencijal,momak bio pozivan u omladinske selekcije Brazila pored Bog zna koliko miliona igrača.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:00Skoro bez minute profesionalnog fudbala. Izuzev toga sto su igrali ove nize lige po Brazilu, ako su ovi na transfermarketu.
Nemaju veze sa Shakhtarom,skroz druga linija,dobili smo toliko materijala da im znamo krvnu grupu.
Sa obzirom da nas ne koštaju(Biber bio skuplji) puno,nemamo šta izgubiti.Nek jednog ubodemo,mi smo na dobitku.
Ma smijesno je i porediti ih bilo s kim.
Od cega ce zivjeti ovdje, ako je to bas tako mizerno?
Niko sretniji od mene da budu A reprezetativci.
-
- Kontakt:
A to mi imamo luksuz da kazemo "sica"?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:23Pa šta te košta? Sića. Ne plaćaš naknade, ne plaćaš odštetu, plate su male, ne očekuješ da ti budu nosioci igre, realno šta god da urade, dobro će biti. Simoni igra na štoperu, rijetko igra na sredini terena. A što se tiče Foče, znaš li kako je došao do Fenerbahčea?zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:06Kako ne kosta?
Što se tiče Efendića, za njega je bolje da igra, nego da sjedi kod nas na klupi i dobija minute na kapaljku.
Mora da sam prespaavao zadnje godine.
Na stoperu imamo Sukilovica, Karamarka, Cavnica, Mahmica, Semdina. Izvinite mozda je do mene.
Nek ih PSG otkupi, bio bih najsretniji.
Pa kad kaze mizerno ne misli za 500km, ako ima smjestaj i solidnu platu za nase uslove zivotne, ne fudbalske, zasto ne bih prezivio?zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:41U U20 druze, to je bilo prije cetri godine otprilike. Koju je utakmicu odigrao za U20?gegenpressing je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:28Kako nije potencijal,momak bio pozivan u omladinske selekcije Brazila pored Bog zna koliko miliona igrača.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:00
Skoro bez minute profesionalnog fudbala. Izuzev toga sto su igrali ove nize lige po Brazilu, ako su ovi na transfermarketu.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Mozerni yu uslovi koje dajemo juniorima..Pablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:45Pa kad kaze mizerno ne misli za 500km, ako ima smjestaj i solidnu platu za nase uslove zivotne, ne fudbalske, zasto ne bih prezivio?zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:41U U20 druze, to je bilo prije cetri godine otprilike. Koju je utakmicu odigrao za U20?gegenpressing je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:28
Kako nije potencijal,momak bio pozivan u omladinske selekcije Brazila pored Bog zna koliko miliona igrača.
Ocekujemo od Hirosa (nek ide u pm) da uzme manju platu, sponuje se da nam ne treba jer smo popunjeni.
Sad dovodimo dva brazilca koja imaju platu kao on i od kojih nista ne ocekujemo.
Ali ocekujemo od juniora, da djeca ne idu u akademiju, tad su svi krivi samo nije uprava i ss.
A gori sam ja sto raspravljam. Jeste, fantastican posao Plavih. Ljudi nemaju ni cijena na tm, ali su potencijal.
Trenutno korisnika/ca: almaron, WeekendOffender i 28 gostiju.