Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako parlaju Portugalski jezik
Pa ovo je savršenstvo
GOLEM SI ŽELJO
Švr mene zanima na koji nacin ce komunikacija ici sad sa brazilcima?svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:48
Pa ovo je savršenstvo
GOLEM SI ŽELJO
Nit ovaj izgleda zna engleski nit Coric, znam da Jaberu kaze samo go play i on igra sta hoce.
Prosvijetli me prijatelju.
- MocMahale444
Ovaj prvi paša izgleda kao fudbaler a drugi gurabije mi kao Gusar zemberek te yebO
Najjaci smo ima da vas nema, Renana je strah sigurno.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ovi ce bit otpisani nakon 3 utakmice.Jesicevi brazilci bar imali nekakvi 100 golova u sezoni izmisljeniMocMahale444 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:52Ovaj prvi paša izgleda kao fudbaler a drugi gurabije mi kao Gusar zemberek te yebO![]()

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- egocentrik
- Kontakt:
A sta tek reci o olimpijcima u Lillehammeru mamu im dezerterskuVirtu4l je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:32Hansestadt je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:25Covjek samo treba upaliti sportski vremeplov. Sami ga sebi najbolje suknu.
https://sportsport.ba/fudbal/ljupko-pet ... evo/128737
Zato se ja uvijek volim prisjetiti nekih bitnih crtica iz istorije,
Virtu4l je napisao/la: ↑15 nov 2024, 20:29Zanimljive opservacije kobiljoglavaca.
Naravno, ponovo u rangu mitomanije, jer ćemo se prisjetiti ko je u sred rata išao da širi "istinu o Bosni". Dakle, 1993. godine, dok je na Sarajevo padalo 3000 granata dnevno, u jeku agresije, su malo otišli da proputuju po svijetu, naravno da se svega par njih nakon toga vratilo u Sarajevo.
U normalnom društvu bi se to nazvalo dezerterstvom.
Delegacija Sarajeva je krajem februara 1993. godine uspjela napustiti opkoljeni glavni grad Bosne i Hercegovine i otputovala je u Hrvatsku, gdje je počela turneja.
Nogometaši koji su tada predstavljali Sarajevo su bili Elvir Baljić, Almir Turković, Mirza Varešanović, Memnun Suljagić, Alen Avdić, Senad Repuh, Nermin Vazda, Emir Granov, Nudžein Geca, Azrudin Valentić, Adnan Pervan, Samir Mekić, Dragoslav Vukadin, Elmir Behlulović, Said Fazlagić, Nedžad Fazlagić, Samir Abdurahmanović, Emir Vazda, Jasmin Kukuljac, Mladen Šimunović, Šemsudin Memović, Kenan Ćehajić, Mirsad Mujkić i Slobodan Franković, a ekipi su se kasnije pridružili i Mirsad Dedić, Almir Hurtić, Rusmir Cviko i Amar Ferhatović.
Delegaciju sarajevskog kluba su činili Muhamed Granov, Mirsad Fazlagić, Nijaz Merdanović, Salem Prolić, Fuad Muzurović, Denijal Pirić, Fahrudin Zejnilović i Dževad Tarakčija.
Sarajevo je u prvom susretu početkom marta igralo protiv Hajduka i izgubilo 4:0 na Poljudu, a turneja je nastavljena u Sloveniji, Turskoj, Saudijskoj Arabiji…
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- svrakino1921
- Kontakt:
bvsic je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:50Švr mene zanima na koji nacin ce komunikacija ici sad sa brazilcima?svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:48
Pa ovo je savršenstvo
GOLEM SI ŽELJO
Nit ovaj izgleda zna engleski nit Coric, znam da Jaberu kaze samo go play i on igra sta hoce.
Vrlo jednostavno moj prijatelju
Preko našeg Zolotića
Koji igra u Portugalu
Preko viber - video poziva
Mi smo prodavali igrace i po Belgiji a i onda i u Portugalu
Kad cemo na kafu
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 18:21bvsic je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:50Švr mene zanima na koji nacin ce komunikacija ici sad sa brazilcima?svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:48
Pa ovo je savršenstvo
GOLEM SI ŽELJO
Preko našeg Zolotića
Koji igra u Portugalu
Kad cemo na kafu

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nevjerovatno. K'o da im je maternji.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:48
Pa ovo je savršenstvo
GOLEM SI ŽELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovaj drugi izgleda kao da je imao 23 godine prije 15 godina.MocMahale444 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:52Ovaj prvi paša izgleda kao fudbaler a drugi gurabije mi kao Gusar zemberek te yebO![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 18:21bvsic je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:50Švr mene zanima na koji nacin ce komunikacija ici sad sa brazilcima?svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:48
Pa ovo je savršenstvo
GOLEM SI ŽELJO
Preko našeg Zolotića
Koji igra u Portugalu
Kad cemo na kafu

Posteno, svaka cast na tako razvijenim igracima.
Teska situacija prijatelju, ispiti idu uci se, nema se vremena mjesec dana
-
- Kontakt:
5 dana pričaju da dolazi Samba na Grbavicu
Kad se ispostavi da dolaze iz 17 ranga fudbala u Brazilu onda je proba i nemaju šta izgubit
Evo sad opet kaže igrao za u20 top igrač šta će proba
Ne znaju ni oni hudni
Cujem da igraju za tokene i da ništa neće koštati
Kad se ispostavi da dolaze iz 17 ranga fudbala u Brazilu onda je proba i nemaju šta izgubit
Evo sad opet kaže igrao za u20 top igrač šta će proba
Ne znaju ni oni hudni
Cujem da igraju za tokene i da ništa neće koštati
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Šta tebe briga, nisu CG napustili.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:32Hansestadt je napisao/la: ↑16 jan 2025, 17:25Covjek samo treba upaliti sportski vremeplov. Sami ga sebi najbolje suknu.
https://sportsport.ba/fudbal/ljupko-pet ... evo/128737
Zato se ja uvijek volim prisjetiti nekih bitnih crtica iz istorije,
Virtu4l je napisao/la: ↑15 nov 2024, 20:29Zanimljive opservacije kobiljoglavaca.
Naravno, ponovo u rangu mitomanije, jer ćemo se prisjetiti ko je u sred rata išao da širi "istinu o Bosni". Dakle, 1993. godine, dok je na Sarajevo padalo 3000 granata dnevno, u jeku agresije, su malo otišli da proputuju po svijetu, naravno da se svega par njih nakon toga vratilo u Sarajevo.
U normalnom društvu bi se to nazvalo dezerterstvom.
Delegacija Sarajeva je krajem februara 1993. godine uspjela napustiti opkoljeni glavni grad Bosne i Hercegovine i otputovala je u Hrvatsku, gdje je počela turneja.
Nogometaši koji su tada predstavljali Sarajevo su bili Elvir Baljić, Almir Turković, Mirza Varešanović, Memnun Suljagić, Alen Avdić, Senad Repuh, Nermin Vazda, Emir Granov, Nudžein Geca, Azrudin Valentić, Adnan Pervan, Samir Mekić, Dragoslav Vukadin, Elmir Behlulović, Said Fazlagić, Nedžad Fazlagić, Samir Abdurahmanović, Emir Vazda, Jasmin Kukuljac, Mladen Šimunović, Šemsudin Memović, Kenan Ćehajić, Mirsad Mujkić i Slobodan Franković, a ekipi su se kasnije pridružili i Mirsad Dedić, Almir Hurtić, Rusmir Cviko i Amar Ferhatović.
Delegaciju sarajevskog kluba su činili Muhamed Granov, Mirsad Fazlagić, Nijaz Merdanović, Salem Prolić, Fuad Muzurović, Denijal Pirić, Fahrudin Zejnilović i Dževad Tarakčija.
Sarajevo je u prvom susretu početkom marta igralo protiv Hajduka i izgubilo 4:0 na Poljudu, a turneja je nastavljena u Sloveniji, Turskoj, Saudijskoj Arabiji…

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Zar nisu brazilci trebali doći na probu, pa tek onda potpisati ugovor ?
-
- Kontakt:
maloje dva zanakog igraca
menstrual
-
- Kontakt:
Dok se nije znalo ko su nisu trebali doći na probu jer spektakularna pojačanja
Kad se saznalo ko su onda je proba jer gdje ćeš ove dovoditi be probe
Sad kad su potpisali pokušava se naći neko opravdanje sto ih potpisaše, skauting , ukrali ih ispred europskih velikana
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Izvini, propustio si par obrata. Bilo je isto da su preporuka Srne i Sahtara. Nije ipak Stilic hodao po Brazilu da ih skautira. Sad nisu preporuka Sahtara, neko drugi ih je ipak preporucio. Ne zna se jos da li je Stila. A ovaj Vini, on je prvi igrac u istoriji fudbala koji i na highlight videu izgleda lose. Zato je promakao europskim velikanima. Strasan posao kako god pogledas.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2025, 20:02Dok se nije znalo ko su nisu trebali doći na probu jer spektakularna pojačanja
Kad se saznalo ko su onda je proba jer gdje ćeš ove dovoditi be probe
Sad kad su potpisali pokušava se naći neko opravdanje sto ih potpisaše, skauting , ukrali ih ispred europskih velikana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.