Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Večeras ako u 1. četvrtini ubaci 15+ možda i dobije 20 + minuta
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
au kako ih ovi veceras skoluju....doduse, malo ih je i posrrao sut, ali ne vidim kako real u ovom sastavu moze do zavrsnice eurolige.
Hezonja je igrac bez mozga koji kad naumi, ide i na 3 covjeka, kepec kampaco smijesan, musa pretezno puca protiv jacih odbrana, tavares smijesan ove sezone, ostali nisu vrijedni ni spomena. Top 4 bi me bas iznenadilo ako se ne pojacaju a i tada ce se konobar tek pogubiti sa rotacijama:-)
post od prije 3 mjeseca, svaki levat kao ja je mogao vidjeti da od sezone nema nista...meni je neshvatljivo da u takvom gigantu ne vide kakav levat im vodi kosarkaski tim:-)
Hezonja je igrac bez mozga koji kad naumi, ide i na 3 covjeka, kepec kampaco smijesan, musa pretezno puca protiv jacih odbrana, tavares smijesan ove sezone, ostali nisu vrijedni ni spomena. Top 4 bi me bas iznenadilo ako se ne pojacaju a i tada ce se konobar tek pogubiti sa rotacijama:-)
post od prije 3 mjeseca, svaki levat kao ja je mogao vidjeti da od sezone nema nista...meni je neshvatljivo da u takvom gigantu ne vide kakav levat im vodi kosarkaski tim:-)
Zadnja izmjena: babino, dana/u 23 apr 2025, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
pa za ovako poslozen Oly tako nekako:-)
De druze ne pisi gluposti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jbg, da su koju trojku vise ubacili, dobili bi sigurno. A i sudije su u par navrata gluposti radile.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- legenda reala
- Kontakt:
Ma imo Oly sudenje, a sut ih isao kao Hrvate protiv nas u Zagrebu
, al i meni je Oly bolje poslozena ekipa nego Real realno

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa imaju 12 ozbiljnih EL igraca,isto kao Real prosle sezone.
- legenda reala
- Kontakt:
Real je fulio realno ove godine s ovim pojacanjima nista nisu doveli.
Vcrs i odbrana tanka skroz Edy nije sjena onog u zastiti obruca od prije probijaju ga bez problema
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Doveli su Dennis Smitha Jr, top igrac, bice im od koristibabino je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:29au kako ih ovi veceras skoluju....doduse, malo ih je i posrrao sut, ali ne vidim kako real u ovom sastavu moze do zavrsnice eurolige.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma nekako bas glupo sklopljena ekipa,zasitili su se igrači vjerovatno,trebali su napraviti rez nakon prošle sezone,oni u suštini ništa nisu uradili.
Doveli su low cost pojacanja.Mislio sam da je to odlicna situacija za Musu al na kraju se njegova uloga nista nije promenila,dijelom i zbog njega,a dijelom znamo vec zbog koga.legenda reala je napisao/la: ↑16 jan 2025, 23:00Real je fulio realno ove godine s ovim pojacanjima nista nisu doveli.
Vcrs i odbrana tanka skroz Edy nije sjena onog u zastiti obruca od prije probijaju ga bez problema
Da,Edy definitivno nije igrac kakav je bio,pa i prosle sezone je pokazivao odredjena usporavanja,ove je bas vidljivo.Zadnjih par utakmica Ibaka je puno bolje izgledao od njega.
Pa dobar je Hezonja bio veceras. Vukao jedini Real kad niko nista nije mogao pogoditi. Ne bi im ni LeBron pomogao, sta su sve ovi iz Olympiakosa pogadjali. 53% za tri poena. Real samo 27%.babino je napisao/la: ↑16 jan 2025, 22:29au kako ih ovi veceras skoluju....doduse, malo ih je i posrrao sut, ali ne vidim kako real u ovom sastavu moze do zavrsnice eurolige.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hezonja u zadnje dvije minute pokazao ono što Musa, nažalost, nikad neće biti.
Prvo je Mario dao preokret Baskoniji sa svojim srljanjem u dva napada, a onda je uspio strpati dvije trojke i donijeti pobjedu Realu (zadnja sekunda) i sve to u dvije minute. Musa je za to vrijeme jednom dobio loptu u ruke i izgubio je, ostatak je proveo u ćošku
Prvo je Mario dao preokret Baskoniji sa svojim srljanjem u dva napada, a onda je uspio strpati dvije trojke i donijeti pobjedu Realu (zadnja sekunda) i sve to u dvije minute. Musa je za to vrijeme jednom dobio loptu u ruke i izgubio je, ostatak je proveo u ćošku

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jbga 4 minute je proveo u coskarenju prije te izgubljene lopte,onda nije ni cudno da je izgubis,dok dodje tvoj red ne pipnes loptu u napadu haman 10 minuta.Jbga ili se nametnes ili stojis po strani.Hez je sto puta pokazao da nema savjesti,usere sefa i stanicu,a onda usere i protivnika.Raonffa je napisao/la: ↑23 jan 2025, 22:44Hezonja u zadnje dvije minute pokazao ono što Musa, nažalost, nikad neće biti.
Prvo je Mario dao preokret Baskoniji sa svojim srljanjem u dva napada, a onda je uspio strpati dvije trojke i donijeti pobjedu Realu (zadnja sekunda) i sve to u dvije minute. Musa je za to vrijeme jednom dobio loptu u ruke i izgubio je, ostatak je proveo u ćošku![]()
Mislim da je molio Boga da ne dobije loptu u zadnjem napadu...Raonffa je napisao/la: ↑23 jan 2025, 22:44Hezonja u zadnje dvije minute pokazao ono što Musa, nažalost, nikad neće biti.
Prvo je Mario dao preokret Baskoniji sa svojim srljanjem u dva napada, a onda je uspio strpati dvije trojke i donijeti pobjedu Realu (zadnja sekunda) i sve to u dvije minute. Musa je za to vrijeme jednom dobio loptu u ruke i izgubio je, ostatak je proveo u ćošku![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pisete gluposti,
Musa je jedan od kljucnih igraca i ove sezone. Igra tacno onoliko koliko treba i isporucuje ono sto se od njega ocekuje. To sto nazivate coskarenje nema veze sa njegovim strahom i sakrivanjem. Tako je igra akcija postavljena a on je tu da ostane slobodan kao opcija B ili C zavisno od akcije, odnosno kd se akcija ne radi za njega. Mario cluch player. Ko god kaze da je Campazo “kepec” los play, nema veze o kosarci. Besmisleno i objasnjavat bilo sta..
Musa je jedan od kljucnih igraca i ove sezone. Igra tacno onoliko koliko treba i isporucuje ono sto se od njega ocekuje. To sto nazivate coskarenje nema veze sa njegovim strahom i sakrivanjem. Tako je igra akcija postavljena a on je tu da ostane slobodan kao opcija B ili C zavisno od akcije, odnosno kd se akcija ne radi za njega. Mario cluch player. Ko god kaze da je Campazo “kepec” los play, nema veze o kosarci. Besmisleno i objasnjavat bilo sta..
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Hoće ljudi da se Musa zaleti na Hezonju i Campazza i otme im loptu iz ruku.badboy je napisao/la: ↑23 jan 2025, 23:01Pisete gluposti,
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.