AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 08 apr 2011, 14:48

amell 2 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Milan otpočinje pregovore oko Gansa

Ariedo Braida će sledeću nedelju provesti u Brazilu gde bi trebao da otpočne pregovore sa Santosom oko Paulo Henrique Gansa.

Il Corriere dello Sport javlja da je AC Milan na pol poziciji kada je reč o transferu Gansa već sada možemo reći zvezde Santosa. Braida bi trebao sledeće nedelje da se sastane sa čelnicima brazilskog kluba i da počne pregovore.

Brazilski ofanzivni vezista, koji ima i italijanski pasoš, javno je rekao, ne samo jednom, da želi da igra u Evropi u skorijoj budućnosti i izgleda kako je dolazak u Italiju najrealniji.

Sportski direktor AC Milana Ariedo Braida će biti sledeće nedelje u sedišti Santosa ne bi li uspeo da ubedi čelnike brazilskog da smanje cenu za ovog 21-godišnjaka (€54 miliona).

Thiago Silva priča svakodnevno sa Gansom; budućnost Leonarda u Interu je neizvesna nakon dva poraza, od Milana (3-0) i Schalkea (2-5) i ukoliko on dobije otkaz, malo je verovatno da će se Ganso priključiti Nerazzurrima.

Oop!

„Uzimam kesu , uzimam papir , gledam , prelazim preko ulice , kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slucajno gore u Avaz vidim frajera kako…Skace! Ali znaš kako skače on? Isto ko da skače u bazen ba co’ece ba . Bas ono HOP . Uhvati ‘vako jaknu , valjda mu vjetar , znaš ? To ode jakna AAAA , na po glasa mu puce , stade mu glas onaj . Na po sprata stade mu glas. Brate , eno dole dje je onaj motor . Kad sam cuo kad je puklo , gotovo , mrtav covjek . Govorim ba ljudima , tebe isto govorim , zovi ba policiju , zovi policiju , ne mogu da vjerujem . Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem dole covjece , govorim onom … ŠOŠONU rek’o :“Aj majke ti , vidi , bacio ti se fraer“. On konta da ga zajebajem ba . Bacio ti se fraer ja ga licno vidio kad je skocio popeo se , odozgo , bacio se . Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom ja ga uhvatim vako za ruku gore …trci ne mogu a vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelio drugi svijet fraer , pa ja .“

„ Uzimam kesu , uzimam papir , gledam , prelazim preko ulice , kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slučajno gore u Avaz vidim frajera kako…Skače! Ali znaš kako skače on? Isto ko da skače u bazen ba čo’eče ba . Baš ono HOP. "

anonymousHD

Lokacija: Bistua Nova, BiH 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :mrgreen:
ha-ha, a evo moje REMEK DJELO ;)
slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 apr 2011, 14:52

Taiwo i Mexes gotova stvar, naši su ;)

Ariedo Braida je u Brazilu i trenutno pregovara oko Gansa. Što znači da je naš jer smo mi jedini klub koji se trenutno raspituje za njega 8-)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 apr 2011, 14:59

ako to odradite sve, dakle navedenu trojicu igraca, scudetto je opet vas, al ceka se uzvrat intera na mercatu, Juve ce tu biti cini mi se na 4-tom mjestu po kvalitetu, Roma ce da se razbaca, slijedece sezone tri mjesta u CL, bice krvavo :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 15:01

scudetto je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Nema nista od spektakularnih transfera na leto. Inter mozda kupi Teveza, verovatnije ce Sancheza. Milan ce verovatno uzeti Gansa. Juve ce opet troskarati na skart igrace. Napoli ce dovesti dvojicu-trojicu mladjih igraca. Ostali nemaju kintu za top igrace. Jedino Roma moze da napravi neki jaci transfer (Kaka ili neko slican).
Izvini "vidovnjak" nismo te prepoznali :roll:

prelazni rok jos nije ni blizu a ti vec znas da nema nista od spektakularnih transfera ovoga ljeta,poznato je da se u Italiji zadnjih dana desavaju najzanimljiviji transferi,tu prvenstveno mislim na Milan,kako god sigurno ce neko od velikana italijanskog fudbala dovesti neko zvucno pojacanje.
Jel "zvucno ime"="spektakularni transfer"?
Zna se sta je spektakularan transfer - Ronaldinho, Eto'o, Ibrahimovic = svetska klasa igraca.
Da neces mozda da kazes da verujes u to da ce talijanski klubovi dovesti ovog leta top igrace (CR7, Messi, Ramos, Bale, Robben...)? Mozda samo Tevez zbog lude glave bude otisao u Italiju.
Ja ne verujem u tako nesto, ali nisam "vidovnjak".

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 15:04

JuveSissoko je napisao/la:ako to odradite sve, dakle navedenu trojicu igraca, scudetto je opet vas, al ceka se uzvrat intera na mercatu, Juve ce tu biti cini mi se na 4-tom mjestu po kvalitetu, Roma ce da se razbaca, slijedece sezone tri mjesta u CL, bice krvavo :mrgreen:
Roma je najveca nepoznanica. Ovo im je prva i poslednja sansa da naprave show na mercatu, jer su FIFA FPR nadomak. Sad sve ekipe moraju da misle i na to.
Videcemo. Mislim da ce opet tu biti dosta pozajmica, free transfera, zamena igraca, a najmanje "bombi".

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 apr 2011, 15:15

MaGiCa je napisao/la:
scudetto je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Nema nista od spektakularnih transfera na leto. Inter mozda kupi Teveza, verovatnije ce Sancheza. Milan ce verovatno uzeti Gansa. Juve ce opet troskarati na skart igrace. Napoli ce dovesti dvojicu-trojicu mladjih igraca. Ostali nemaju kintu za top igrace. Jedino Roma moze da napravi neki jaci transfer (Kaka ili neko slican).
Izvini "vidovnjak" nismo te prepoznali :roll:

prelazni rok jos nije ni blizu a ti vec znas da nema nista od spektakularnih transfera ovoga ljeta,poznato je da se u Italiji zadnjih dana desavaju najzanimljiviji transferi,tu prvenstveno mislim na Milan,kako god sigurno ce neko od velikana italijanskog fudbala dovesti neko zvucno pojacanje.
Jel "zvucno ime"="spektakularni transfer"?Zna se sta je spektakularan transfer - Ronaldinho, Eto'o, Ibrahimovic = svetska klasa igraca.
Da neces mozda da kazes da verujes u to da ce talijanski klubovi dovesti ovog leta top igrace (CR7, Messi, Ramos, Bale, Robben...)? Mozda samo Tevez zbog lude glave bude otisao u Italiju.
Ja ne verujem u tako nesto, ali nisam "vidovnjak".
Meni je to isto pa sta,jel to problem kakav? zabijem mu qurac da li je spektakularan transfer ili je zvucno ime...

i zasto to nebi doveli neko extra pojacanje kao sto je Milan uradio sa Zlatanom ili Robinhom ove sezone,a druga je stvar sto ti ne vjerujes da je nesto tako moguce u Italiji.

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 08 apr 2011, 19:01

robovi88 je napisao/la:Taiwo i Mexes gotova stvar, naši su ;)

Ariedo Braida je u Brazilu i trenutno pregovara oko Gansa. Što znači da je naš jer smo mi jedini klub koji se trenutno raspituje za njega 8-)
Gdje si citao za Taiwa ??

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 apr 2011, 19:03

Red or Dead je napisao/la:

pa na milannews.it i acmilan-serbia.com

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 08 apr 2011, 19:09

robovi88 je napisao/la:
Red or Dead je napisao/la:

pa na milannews.it i acmilan-serbia.com
Citao sam i ja za mene je to sve jos uvijek samo nagadjanja...jedino vjerujem u ovaj odlazak Braide u Brazil ,znaci pocinju neki pregovori,mislim da tu nece biti pregovori samo oko Gansa vec i onog defanzivca iz Flamenga mislim,mogli bi i njega da dovedu..
-RIVALDO-

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 09 apr 2011, 09:54

Super onda, za Taiwa. Da hoće vratiti Astorija 8-) , treba nam više Talijana.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 apr 2011, 10:04

Pa da spominje se povratak i Astorija koji će nam sigurno koristiti kao odličan Backup Nesti 8-)
______________________________________________________________________________________________
Fiorentina-Milan

Dobili smo ih zadnjih 5 utakmica. Igramo bez Gattusa,Cassana,Inzaghija,Ambrosinija.

Nesta neće igrati jer ima neku povredu. :? .Umjesto njega Yepes igra.
______________________________________________________________________________________________

Phapastatopulos moguće da napusti ove sezone Milan jer je "zakazao" na utakmicama i treninzima a kao moguće destinacije su Bari,Lecce,Napoli,Zenit :(
_______________________________________________________________________________________________

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 apr 2011, 13:52

Pozvani: Abbiati, Amelia, Piscitelli (br. 60), Abate, Antonini, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Boateng, Emanuleson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Ibrahimović, Pato, Robinho

Out: Ambrosini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Pirlo, Inzaghi.

Suspendirana: Cassano

Ko što sam i govorio NESTA OUT :(

sad ce za 5-6 min. Konferencija Allegrija. Obavijestit cu vas o izjavama ;)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 apr 2011, 13:59

:arrow: Izjavio je da Nesta ima problemima sa koljenom. Pato i Ibra ce igrati zajedno u napadu. Pitali su ga o izjavi Prandellija da će Napoli osvojiti Skudeto, on je odgovorio da ga njegove izjave ne zanimaju te da ćemo mi osvojiti Skudeto.

:arrow: Nastavak : Nemojte gledati na kalendar, sve utakmice su teške i moramo ih odigrati bez greške.Dodao je da je Ibrahimović raspoložen, te da očekuje njegov doprinos. Izjavio je kako Fiorentina ima Timski Duh i dobro su tehnički potkovani.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 apr 2011, 16:52

Evo izašla je igrica A.C Milan Fantasy Manager - Facebook. Ovdje uzimate poziciju allegrija i imate budzet od 90m i od toga sastavljate sebi ekipu koji hocete. Predobra igrica ja se pravo zarazio :D odlično je odrađena nije ko one glupe igrice, bgm pravo dobra ;)

LINK: http://apps.facebook.com/acmilanfm/

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 09 apr 2011, 20:04

eto ga 2-0 :mrgreen: sad vi opet strepite u firenci 2 boda su nista 8-) :lol: :mrgreen:
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 09 apr 2011, 21:37

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 10 apr 2011, 04:28

Omerovic je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
:shock:
www.ulicni-muzicar.****

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 10 apr 2011, 10:00

Ulični Muzičar je napisao/la:
Omerovic je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
:shock:
Trening Milanello 08/04/2011 [ part 1-2-3 ] samo nece nesto da se prikazu video clipovi :D

http://acmilan-bih.****/2011/04 ... 1-2-3.html

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 10 apr 2011, 10:02

Milan je vec poceo sa pripremama za sljedecu sezonu.Na popisu se nalaze mnogobrojni igraci a jedan od najuocljivijih je mladi 21-godisnji Brazilac Paulo Henrique Ganso koji je ove sezone postao meta svih europskih velikana.Za Brazilca su pokazali interes Milan,Inter,Barcelona i Real Madrid ali on jos nije odlucio gdje zeli nastaviti karijeru kada dodje ljetni prijelazni rok.

Napadac Milana,Brazilac Robinho proveo je dosta vremena sa Gansom dok je bio na posudbi u Santosu.Robinho je naravno dobar prijatelj i zelio bi vidjeti Gansa naredne sezone u Milanu.Medjutim,Robinho se nada da Ganso nece napraviti istu gresku kao i on te otici u Real,za koji smatra da bi 'unistio' mladog Gansa.

"Ganso je osobit igrac.Sto namjerava to i ucini.Svakako je jasno da bi ga svi navijaci zeljeli vidjeti u dresu svog kluba.Ja se nadam da ce klub koji izabere Ganso,biti AC Milan.Nadam se da samo nece ponoviti stu gresku kao i ja kada sam otisao u pogresan klub..On je veliki igrac i nadam se da ce njegov izbor na kraju biti Milan",izjavio je Robinho.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 10 apr 2011, 10:17

Super je što Udinese pada u formi jer sam se pribojavao gostovanja kod njih. Od prestojećih tekmi jedno od težih gostovanja je u Rimu i vjerovatno najteža tekma od preostalih. No ako je vjerovati ikakvim statistikama i fudbalskim " zakonima" scudetto je naš. Glavne konkurente Napoli i Inter smo uzeli 2 puta.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.