Ovo je golemo, kakav je god ovo portal
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 17 jan 2025, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Ne znam samo je li tri četiri ili čak neodređeno.luckystrike je napisao/la: ↑16 jan 2025, 12:59Skontao sam u jeku dešavanja oko skupština i izbora da su moji dobri prijatelji ustvari komšije ministrice, te sam preko njih dosta urgirao da shvati situaciju i okolnosti, naročito ono što se dugoročno potencijalno spremalo.
Ja se nadam da će pojačanja doći danas ili najkasnije da će u ponedjeljak biti sa ekipom. Jel 19-tog idemo u Rovinj?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Teško je iole kvalitetnog igrača potpisati odmah na početku prelaznog roka, naročito u našu Ligu gdje se ne dešava ništa pozitivno niti je neko preporučuje.
Neke igrače možeš potpisati na početku ali to je već ranije dogovoreno pa se u toku prelaznog rokaa samo ozvaniči.
Neki igrači sa kritičnih pozicija su otišli.
Zekić je rekao da će nam se priključiti neki novi tako da, no sikiriki.
Neke igrače možeš potpisati na početku ali to je već ranije dogovoreno pa se u toku prelaznog rokaa samo ozvaniči.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ocito je da necemo da potpisemo one kojima je Sarajevo najveci klub u kojem su igrali.AVNOJ je napisao/la: ↑17 jan 2025, 10:32Teško je iole kvalitetnog igrača potpisati odmah na početku prelaznog roka, naročito u našu Ligu gdje se ne dešava ništa pozitivno niti je neko preporučuje.
Za zimski prelazni mozes dogovoriti da se prikljuce pripremama samo oni koji nemaju gdje.
Stoga ovo cekanje, koje nas sviju izludi, ima smisla.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kako ste dosadni dan vas ebo, isto curice neke kukaju svaki dan. Doći će igrači, to je najbitnije.
A fazon je što smo "navikli" da se do sad dovede barem 3-4 igrača pa nam malo čudno i neobično što (još uvijek) nema nikoga.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jan 2025, 10:49Kako ste dosadni dan vas ebo, isto curice neke kukaju svaki dan. Doći će igrači, to je najbitnije.
Nemoj nas ružiti odmah ba.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Nema niko jer se ne pregovara sa amaterima
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Aaaaa sto nas brat naruzi jesi vidio. Mozda je ljutih paprika jeo pa se naljutioPendulum je napisao/la: ↑17 jan 2025, 11:56A fazon je što smo "navikli" da se do sad dovede barem 3-4 igrača pa nam malo čudno i neobično što (još uvijek) nema nikoga.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jan 2025, 10:49Kako ste dosadni dan vas ebo, isto curice neke kukaju svaki dan. Doći će igrači, to je najbitnije.
Nemoj nas ružiti odmah ba.![]()
Bolje smisleno dovesti igraca nego dovoditi amatere ko komsije. I mi smo prije radili i sovosili sta se nudilo pa ni nasta to nije licilo. Sto bi rekli, sabura!
U novi boj ...
- MokraKifla
- Kontakt:
Volio bi da dodju do polaska u Rovinj da 100% prodju pripreme sa ekipom tamo
-
- Kontakt:
Sigurni da budete, Zekić nece dovesti nesto sto mu ne treba i sto nije pojacanje, tu se prica zavrsava, budite mirni

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Daj, isto su curice svaki dan, "gdje su pojacanja", "ako ne dodje niko do ponedjeljka gotovo je", "samo raskidi nigdje potpisa" itd. Biće novih igrača i to je najbitnije. Hoće li biti danas, sutra, ponedjeljak, najmanje je bitno za nas.Pendulum je napisao/la: ↑17 jan 2025, 11:56A fazon je što smo "navikli" da se do sad dovede barem 3-4 igrača pa nam malo čudno i neobično što (još uvijek) nema nikoga.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jan 2025, 10:49Kako ste dosadni dan vas ebo, isto curice neke kukaju svaki dan. Doći će igrači, to je najbitnije.
Nemoj nas ružiti odmah ba.![]()
To još nismo dočekali.MokraKifla je napisao/la: ↑17 jan 2025, 12:16Volio bi da dodju do polaska u Rovinj da 100% prodju pripreme sa ekipom tamo
-
- Kontakt:
Koliko ste čekali online članske u Sarajevu, ja evo dvije sedmice
Neznam ucemuje fazon ali da radimo konstantno pogresne stvari na isti nacin radimo..
Zoran Zekic podpisao na 2 godine, uredu to vec isteklo pola godine (ovde ima jos pola godine da se nesto uradi) al po mom misljenju trebalo se vec dogovorit na produzenju njegovog ugovora na godinu, ako kojim slucajem to Zekic ne zeli (razumijem ako nebi htio VICO CO) mi moramo vec imat 2-3 trenera u opticaju (raspitat se koliko kosta dalibi htio doc u kokuruz ligu itd) koji gaje slicnu filozofiju fudbala kao Zoran. Naravno netreba bit iskljuciv ako u medjuvremenu neko iskoci extra al filozofija trenera mora bit slicna i da mu roster igraca odogovar +- 2 igraca max
Drugo raskidanje ugovora, mi skoro zavrsili pola zimski priprema tek radkidamo Traku Durakovica Djurickovica, mislim da je to trebalo sve bit spremno sa strane kluba do 17 kola i da se to saigracima trebalo iskomunicirat do bozica. Takodje imas Serbedzica kojeg jos nisi rijesio.
E sad sto se tice pojacanja, ja mislim da pojacanja Nemoraju striktno bit igraci koje trener zeli po imenu i prezimenu, lupam tipa zelim MUDRAZIJU i samo on dolazi u obzir, i sta sad lokomotiva trazi 500 k€ ostetu 200 k€ da mu mi platimo dugovanja koje lokomotiva ima i sigurno platu 200-250 k€ godisnje, i igrac te kostao 1m€ za prvu godinu koji je bio povrijdjen 2,5 mjeseca do tog trenutka.. Naravno nema nista i da se dovede poneki igrac imenicne zelje trenera ali mora bit glavna rijec SD kluba (najvaznija pozicijs u sportskom djelu kluba znaci mora tip znat poso uskladit sa procjena kvaliteta igraca procjena alternativnog igraca ako nemozes dovest A VERZIJU i znat u 99% posto procjenit sta klub moze platit podnijet)
Ja licno neznam imamol mi SD, jel onaj belgijanac na toj pozici znam da je bio samo na 3 mjeseca podpisao.
Takodje unas se negleda da stvoris kostur ekipe konstantno se stvara kostur a konstantno nemamo kostur ekipe. Nazalost vec se sad vidi da je i ZZ (SD) po tom pitanju pao (i mislim da je Jakir u tom segmentu bolje radio) na ispitu, ako neko misli da je kostur ekipe LULIC PAVICIC to je totalna greska ti ljudi nece ostat duze od godinu (koliko traje posudba) a ako kojim slucajem zadrzimo Lulica to ce toliko skupa igracka bit da cemo morat na druge 3 pozicije imat igraca tipa mustafic.
Ako neko smatra da je Gulashvili kostur ekipe on je u zabludi ili celik.
Mi jedino imamo 4 igraca u koje se mozemo posobitat da bi mogli bit kostur ekipe al i to je 40/50% da ce otic i da nisu igraci koji mogu drzat nivo igre koji imaju ili malo bolji naredne 4 godine a da pritom zele bit u pl bh
Beganovic Djordjevic Rogic Jovic Soldo Turkes, e sad od ovih 6 igraca jedino Djordjevic i Jovic imaju prostora da budu jos bolji i koje mozes nekako produzit, Beganovic on definitivno ima prostora za napredovat al nebih rekao da on ima kvalitet da bude bolji nego sto je, Turkes e sad on je skup ima potencijal da bude dobar (vidicemo sad kad prodje pripreme) nadam se da ce procepit e sto se tice njega sko bi on mogo donosit 10-11 golova po sezoni on ni mogao bit ono sto je bio Ahmet jer on je nekvalitetan za euro fudbal al mogao bit dobar nabotac za pl bh, Rogic mislim da bi mogao bit neki kostur a i nebit mislim da je skup i da se za pare koje njemu dovamo moze dovest neki golman sa 30 godina tipa Delac (golman moze do 35 godina branit na vrh
Nivou nisu oni izhaubani ko igraci)
Soldo moze tu bit al covjek nije da bude kostur jer on i danas je samo ok igrac i vec za 1 godinu on ce bit nivo dupovca il djurickovica al on nije tip koji bi bio u SARAJEVU da zivi tu da pomaze usmeno. On nema nikakve emocije prema klubu tako da ni on nije za tu pricu.
Mi moramo nac 3-4 igraca tipa biblije jakovojevica ahmeta igraca koje niko nece a dobri su za pl bh, jer tipovi ko bubanja lulic pavicic gulash (naravmo moras imat i takvih) nisu za kostur
Zoran Zekic podpisao na 2 godine, uredu to vec isteklo pola godine (ovde ima jos pola godine da se nesto uradi) al po mom misljenju trebalo se vec dogovorit na produzenju njegovog ugovora na godinu, ako kojim slucajem to Zekic ne zeli (razumijem ako nebi htio VICO CO) mi moramo vec imat 2-3 trenera u opticaju (raspitat se koliko kosta dalibi htio doc u kokuruz ligu itd) koji gaje slicnu filozofiju fudbala kao Zoran. Naravno netreba bit iskljuciv ako u medjuvremenu neko iskoci extra al filozofija trenera mora bit slicna i da mu roster igraca odogovar +- 2 igraca max
Drugo raskidanje ugovora, mi skoro zavrsili pola zimski priprema tek radkidamo Traku Durakovica Djurickovica, mislim da je to trebalo sve bit spremno sa strane kluba do 17 kola i da se to saigracima trebalo iskomunicirat do bozica. Takodje imas Serbedzica kojeg jos nisi rijesio.
E sad sto se tice pojacanja, ja mislim da pojacanja Nemoraju striktno bit igraci koje trener zeli po imenu i prezimenu, lupam tipa zelim MUDRAZIJU i samo on dolazi u obzir, i sta sad lokomotiva trazi 500 k€ ostetu 200 k€ da mu mi platimo dugovanja koje lokomotiva ima i sigurno platu 200-250 k€ godisnje, i igrac te kostao 1m€ za prvu godinu koji je bio povrijdjen 2,5 mjeseca do tog trenutka.. Naravno nema nista i da se dovede poneki igrac imenicne zelje trenera ali mora bit glavna rijec SD kluba (najvaznija pozicijs u sportskom djelu kluba znaci mora tip znat poso uskladit sa procjena kvaliteta igraca procjena alternativnog igraca ako nemozes dovest A VERZIJU i znat u 99% posto procjenit sta klub moze platit podnijet)
Ja licno neznam imamol mi SD, jel onaj belgijanac na toj pozici znam da je bio samo na 3 mjeseca podpisao.
Takodje unas se negleda da stvoris kostur ekipe konstantno se stvara kostur a konstantno nemamo kostur ekipe. Nazalost vec se sad vidi da je i ZZ (SD) po tom pitanju pao (i mislim da je Jakir u tom segmentu bolje radio) na ispitu, ako neko misli da je kostur ekipe LULIC PAVICIC to je totalna greska ti ljudi nece ostat duze od godinu (koliko traje posudba) a ako kojim slucajem zadrzimo Lulica to ce toliko skupa igracka bit da cemo morat na druge 3 pozicije imat igraca tipa mustafic.
Ako neko smatra da je Gulashvili kostur ekipe on je u zabludi ili celik.
Mi jedino imamo 4 igraca u koje se mozemo posobitat da bi mogli bit kostur ekipe al i to je 40/50% da ce otic i da nisu igraci koji mogu drzat nivo igre koji imaju ili malo bolji naredne 4 godine a da pritom zele bit u pl bh
Beganovic Djordjevic Rogic Jovic Soldo Turkes, e sad od ovih 6 igraca jedino Djordjevic i Jovic imaju prostora da budu jos bolji i koje mozes nekako produzit, Beganovic on definitivno ima prostora za napredovat al nebih rekao da on ima kvalitet da bude bolji nego sto je, Turkes e sad on je skup ima potencijal da bude dobar (vidicemo sad kad prodje pripreme) nadam se da ce procepit e sto se tice njega sko bi on mogo donosit 10-11 golova po sezoni on ni mogao bit ono sto je bio Ahmet jer on je nekvalitetan za euro fudbal al mogao bit dobar nabotac za pl bh, Rogic mislim da bi mogao bit neki kostur a i nebit mislim da je skup i da se za pare koje njemu dovamo moze dovest neki golman sa 30 godina tipa Delac (golman moze do 35 godina branit na vrh
Nivou nisu oni izhaubani ko igraci)
Soldo moze tu bit al covjek nije da bude kostur jer on i danas je samo ok igrac i vec za 1 godinu on ce bit nivo dupovca il djurickovica al on nije tip koji bi bio u SARAJEVU da zivi tu da pomaze usmeno. On nema nikakve emocije prema klubu tako da ni on nije za tu pricu.
Mi moramo nac 3-4 igraca tipa biblije jakovojevica ahmeta igraca koje niko nece a dobri su za pl bh, jer tipovi ko bubanja lulic pavicic gulash (naravmo moras imat i takvih) nisu za kostur
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel ti stiglo danas?TarpiTarpi je napisao/la: ↑17 jan 2025, 13:08Koliko ste čekali online članske u Sarajevu, ja evo dvije sedmice
Ja sam prije tačno 2 sedmice obnovio članstvo, evo još nije stiglo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, mnon46, mosarajvosa83, MSOZ101, Serha i 50 gostiju.