jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:02
Može li jedno pitanje za Nodija ili Vendetu jer eto pričamo o pojačanjima. Svejdoci smo da se piše po forumima da su ova dva brazilca produkt serioznog skautiranja (3 mjeseca se skautirali) pa onako jer ne kontam kako niko od vas to pitanje ne postavi ovaj Vini nije od marta odigrao utakmicu i na to odigrao 321 minutu za godinu dana , a ovog Simonija da ne govorim. Pa pitanje bi bilo gdje ste ih skautirali ? Mislim jel tako da je to logično , moraju negdje igrati da ih vi skautirate ili kako kod vas ide to skautiranje ?
Drugo pitanje Odinaka, Al Jaber, dva Brazilca a zapisnik trpi 3 stranca ? I to malo čudno , jel to ide lagani u Nant za 4,2 mil eura, nešto ste mi utanjili s tim.
Dakle ako sumiramo otišao vam je top igrač u konkurenta Hiros
Otišao je Karić kojem ste ovdje predvidjeli reprezentativnu karijeru
I ako ode lagani onda 2 top igrača , slabiji 50%
A došli Brazilci koje ste skautirali kad su igrali picigina jer drugog objašnjenja nema, i hajmo reci dva perspektivna momka.
Jeste li vi zadovoljni ? A vidim da jeste piše se o ozbiljnom radu nekakvom. I sve na vrijeme ovo ono. Meni se čini da ćete vi uci slabiji u ovu godinu nego prošlu.
Ne znam ko ih je skautirao i na ciju su preporuku dosli, nek teren pokaze jesu li pojacanje ili flop.
Simoni ima neke poveznice sa Italijom, mozda se moze voditi kao Italijan.
A Hiros nije nikakav pretjeran gubitak. Covjek za utakmice jedva dva sprints istrci, ponasao se kao da je iz Reala dosao ovdje, a ne kao visak iz Osijeka.
Karic svakako bio rezerva, njegov izostanak se nece ni osjetiti.
Lagumdzija i Sosic bi trebali biti pojacanja.
Jaber vec sad ima ponudu, ali ne zeli da ide u taj klub, ne znam tacno ko je poslao ponudu.
U slucaju njegove prodaje vjerovatno ce doci neka zamjena za njega.
Pored svega ovoga, ako se jos i produze ugovori sa Radovcem, Boljevicem i Karamarkom, ja sam zadovoljan svim postignutim.