Ima na teletextu koji je igrac u pitanju, tv vogosca.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve ove koji najave igrače a slažu, treba trajno banovati.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Lahko je za nas sto znamo ove poput mirzeteleta da se blamira svakodnevno ali ima brate gostiju i likova koji su tek dosli na forum, ruzno je za citati ovo lupetanje svaki dan svake polusezone.
Koliko godina moras imati da se predstavljas kao lazni insajder i da ti je to satisfakcija u zivotu, s tim da si se obrukao vec 475 puta i to idalje radis?
Kako će potpisati sutra kad je subota?

- f0rest1946
- Kontakt:
U narednih 10 dana će potpisati igrač za nas 100%, provjeren info ako mene lažu lažem i ja vas.
Ma daj ja čuo u narednih 7 danaf0rest1946 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 20:26U narednih 10 dana će potpisati igrač za nas 100%, provjeren info ako mene lažu lažem i ja vas.
-
- Kontakt:
100x smo potpisivali igraca vikendomKarlMarx je napisao/la: ↑17 jan 2025, 19:21Kako će potpisati sutra kad je subota?Radi li iko od vas, pa da zna da treba odnijet prijavu u poreznu upravu. Porezna ne radi subotom.
Nema potpisa prije ponedjeljka. Jedino da su predali prijavnicu ove sedmice, a ugovor počinje od ponedjeljka. Mada čisto sumnjam, niko ne nosi u Poreznu prijavnicu prije nego se sklopi ugovor.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma bolan samo bez veze pišu drug...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2025, 20:41100x smo potpisivali igraca vikendomKarlMarx je napisao/la: ↑17 jan 2025, 19:21Kako će potpisati sutra kad je subota?Radi li iko od vas, pa da zna da treba odnijet prijavu u poreznu upravu. Porezna ne radi subotom.
Nema potpisa prije ponedjeljka. Jedino da su predali prijavnicu ove sedmice, a ugovor počinje od ponedjeljka. Mada čisto sumnjam, niko ne nosi u Poreznu prijavnicu prije nego se sklopi ugovor.
Duraković 2 asistencije za Šibenik.
-
- Kontakt:
Aj majko cuj poreznu prijavnicu hahaahahahahaah e stomak me zabolivisokohz je napisao/la: ↑17 jan 2025, 20:43Ma bolan samo bez veze pišu drug...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2025, 20:41100x smo potpisivali igraca vikendomKarlMarx je napisao/la: ↑17 jan 2025, 19:21
Kako će potpisati sutra kad je subota?Radi li iko od vas, pa da zna da treba odnijet prijavu u poreznu upravu. Porezna ne radi subotom.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pa ne potpisuje brate ugovor u Telekom da pocne raditiKarlMarx je napisao/la: ↑17 jan 2025, 19:21Kako će potpisati sutra kad je subota?Radi li iko od vas, pa da zna da treba odnijet prijavu u poreznu upravu. Porezna ne radi subotom.
Ne moze brate ni u ponedjeljak, sad mi javise Sefika sa saltera je na bolovanju pa ce odlozit potpis za utorak...KarlMarx je napisao/la: ↑17 jan 2025, 19:21Kako će potpisati sutra kad je subota?Radi li iko od vas, pa da zna da treba odnijet prijavu u poreznu upravu. Porezna ne radi subotom.
E čuj Duraković 2 asistencije.U generalci pred drugi dio sezone u HNL-u ekipa Šibenika dominirala je nad bosanskohercegovačkim premijerligašem GOŠK-om iz Gabele te ostvarila ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:0.
U redovima Šibenika, posebno se istakao Laća koji je postigao dva pogotka, te Elvir Duraković koji je stigao na posudbu iz FK Sarajevo. Duraković je upisao dvije asistencije i osvojio simpatije stručnog štaba, pokazujući da će biti značajno pojačanje na lijevom beku.
Šibenik je poveo u 32. minuti preko Laća, a u 45. minuti Prekodravac je preciznim udarcem udvostručio prednost. U 50. minuti Duraković je sjajno centrirao, a Santini je postigao treći gol za domaćine. Samo devet minuta kasnije, Šibenik je postigao i četvrti gol. Ponovno je Duraković asistirao, a Laća se sjajno postavio i s lakoćom savladao golmana GOŠK-a.
Šibenik će otvoriti drugi dio sezone HNL-a duelom sa Osijekom na Opus Areni, dok će GOŠK nastaviti pripreme za nastavak sezone Premijer lige BiH.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zar nije Šefika u penziji ?spezial je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:41Ne moze brate ni u ponedjeljak, sad mi javise Sefika sa saltera je na bolovanju pa ce odlozit potpis za utorak...KarlMarx je napisao/la: ↑17 jan 2025, 19:21Kako će potpisati sutra kad je subota?Radi li iko od vas, pa da zna da treba odnijet prijavu u poreznu upravu. Porezna ne radi subotom.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
18.juna 2024 sam ovo napisao frajer tek sad dogovorio
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
E jest nas popiso sto je upisao 2 asistencije protiv Goska u prijateljskoj dusa nasa on klasa ali mi mu nismo dali da igra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Elham. Iako smo se opekli sa igracima sa jakim CVom, ovo ce biti odlicno ako dodje do saradnje jer ga Zekic veoma dobro poznaje i vjerujem da je i to prevagnulo ako potpise.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 22:0618.juna 2024 sam ovo napisao frajer tek sad dogovorio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.