Idemo dalje Bože moj...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nista idemo dalje,hvala mu i sretno.On i klub njegov imaju svoje zahtjeve mi smo bili sasvim korektni
Valjda imaju od pocetka spreman plan B
Valjda imaju od pocetka spreman plan B
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa realno teško je i dovesti ozbiljnog igrača u ovu našu ligu htjeli mi to priznati ili ne.
Neznam dalice Zekic igrat istu formaciju, al kako god da sagledamo Turkes je NEISKORISTIV, pa skoro nikako.
Ako prodamo/posudimo Renana mi moramo dovest igraca koji ima iste karakteristike kao on plus da zna glavom dosta bolje nego Renan i pomogucnosti da ima jaci sut od catakovica. Takav NATIKAC kosta od prilike (posebno ako je 27-28 ljeta) ko 2 RENANA . Preciznije ko BENKO U NAJBOLJIM GODINAMA. Koliko god smo Real Madrid za premijer ligu, ipak nismo toliko jaki da mi to dovedemo jer takvi tipovi imaju ugovor za koji moras dat minimum 400-500 k€ plus placa puna vreca uz nagurivanjem nogama da sto vise stane..
Uveznom redu smo ok, posebno ako Anes procepi
E sad zadnja linija je bila najmanje dobra a nju smo jos skratili sa odkaskom elvira i djurickovica
Ako prodamo/posudimo Renana mi moramo dovest igraca koji ima iste karakteristike kao on plus da zna glavom dosta bolje nego Renan i pomogucnosti da ima jaci sut od catakovica. Takav NATIKAC kosta od prilike (posebno ako je 27-28 ljeta) ko 2 RENANA . Preciznije ko BENKO U NAJBOLJIM GODINAMA. Koliko god smo Real Madrid za premijer ligu, ipak nismo toliko jaki da mi to dovedemo jer takvi tipovi imaju ugovor za koji moras dat minimum 400-500 k€ plus placa puna vreca uz nagurivanjem nogama da sto vise stane..
E sad zadnja linija je bila najmanje dobra a nju smo jos skratili sa odkaskom elvira i djurickovica
Ovi iz Trabzona su to prenijeli, jedino da lazu zbog onog incidenta sa juniorima
Mislim on ima tamo platu 1.8 miliona eura, ako bi dosao, dosao bi na posudbu ali mi ni 30% plate ne mozemo pokriti realno.
https://www.61saat.com/borna-barisic-te ... D8zvVIKEyw
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Odakle da ima 1.8mil?Aduka87 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:20Ovi iz Trabzona su to prenijeli, jedino da lazu zbog onog incidenta sa juniorima
Mislim on ima tamo platu 1.8 miliona eura, ako bi dosao, dosao bi na posudbu ali mi ni 30% plate ne mozemo pokriti realno.
Mislim oni bi se rado rijesili igraca s 1.8m platom koji sjedi na klupi

Teško da će ti Krdžalić nešto pomoći al eto.Pitar6785 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:15Neznam dalice Zekic igrat istu formaciju, al kako god da sagledamo Turkes je NEISKORISTIV, pa skoro nikako.
-
- Kontakt:
Dzaba objasnjavas cuj on govori kakvi klocevi. De se djecace malo raspitaj prije nego napisesErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jan 2025, 11:15Predstavljanje i potpis se moze izvrsiti u svakom trenutku, oni ugovori koje igraci potpisuju na predstavljanju svakako u vecini slucajeva nisu pravi. Naravno da se to prijavi i zavrsi radnim danima, ali kompletno predstavljanje i potpisivanje moze biti i u nedjelju u 22h ako zele.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Nadam se da u klubu imaju rezervni plan ako je već propao Barišić. Treba nam pored stopera i napadač a da je bolji od Renana.
Mislim da nemaju, propada sve ostalo ako on ne dodje
Kradžalić ti je kao Lulić samo na lijevoj strani, zna često zabit, samo da se vrsti u fulu. Valjaće on nama sko Bog da.fks74 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:28Teško da će ti Krdžalić nešto pomoći al eto.Pitar6785 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:15Neznam dalice Zekic igrat istu formaciju, al kako god da sagledamo Turkes je NEISKORISTIV, pa skoro nikako.
bvsic je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:25Odakle da ima 1.8mil?Aduka87 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 18:20Ovi iz Trabzona su to prenijeli, jedino da lazu zbog onog incidenta sa juniorima
Mislim oni bi se rado rijesili igraca s 1.8m platom koji sjedi na klupi
![]()
Turci tako kazu brate, tako pise u tom tekstu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nadam se da će se ubrzo dovesti neka pojačanja,valja to uigrati,posložiti kup je pred vratima a Boga mi i proljetni dio sezone
- luckystrike
- Kontakt:
Ako je konačno kako su objavili maloprije, u istom terminu s Gostivarom u Rovinju a s Opatijom u Rijeci.luckystrike je napisao/la: ↑14 jan 2025, 16:04Još su u planu sljedeće utakmice:
FK Sarajevo - FC Slovacko 21. januar
FK Sarajevo - NK Koper 25. januar
FK Sarajevo - FK Gostivar 29. januar
FK Sarajevo - NK Opatija, 29. januar
FK Sarajevo - Croatia Zmijavci, 02. februar
Pri tome ne bi me čudilo da od dvije planirane utakmice na jedan dan, jedna i otpadne.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Da li je u pitanju greška ili igramo 2 utakmice na isti dan u isto vrijeme ?luckystrike je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:40Ako je konačno kako su objavili maloprije, u istom terminu s Gostivarom u Rovinju a s Opatijom u Rijeci.luckystrike je napisao/la: ↑14 jan 2025, 16:04Još su u planu sljedeće utakmice:
FK Sarajevo - FC Slovacko 21. januar
FK Sarajevo - NK Koper 25. januar
FK Sarajevo - FK Gostivar 29. januar
FK Sarajevo - NK Opatija, 29. januar
FK Sarajevo - Croatia Zmijavci, 02. februar
Pri tome ne bi me čudilo da od dvije planirane utakmice na jedan dan, jedna i otpadne.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, bvsic, Dave, gh0stHZ, JavierBosnia, Kyle88, newton_heath_lyr, OsmanhodzicBuco, skoJaa, Vanja8 i 77 gostiju.