FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKBilder
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKBilder » 17 jan 2025, 09:57

Sky9 je napisao/la:
16 jan 2025, 23:19
Sviđaju mi se nova imena.
Nemoj biti negativan nisam od tebe navikao :D
Bice sve ok.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 17 jan 2025, 17:13

Ko je ostao od acinih pojacanja,pridoslica za PL?
Ne racunam momke koji su iznijeli godinu u Federalnoj(Said,Kurta,Azir i dr).

Opstanak ako se izbori nakon katastrofalne polusezone,bilo bi ravno velikoj senzaciji.

Gosk cim dovodi Marata Z. nema namjeru opstanka.
Igman tesko da moze opstati.
Sloga D ko finansira uopste taj klub,ne vjerujem da politika ,grad Doboj mogu gurati ova skupa pojacanja na pauzi.

Sto se tice trenera,neka proba i Jankovic,kulturan,odmjeren,momak,valjda unese neku novu energiju u ekipu..
Nadam se samo da ce Azmir ako ima ozbiljne namjere,iznijeti imenom i prezimenom ko je uvalio klub zbog cega,i za koliko.
Unazad prije,bilo je nekih hvalospjeva od strane forumasa o S.Gipromu,taj covjek je duzan drzavi tj njegova firma skoro kao i nasa Sloboda,a uvalio je i nas polijepo,da ima drzave zavrsio bi iza resetaka,a ne slobodno hodao gradom,i cak se u medijima spominjao kao neki dobrocinitelj Slobode.O tom potom.

Ide se u Tursku na pripreme,mozda radi nekih drugih kontakata,prave pripreme Slobodi ne trebaju dalje od TK.
Fizika Mejdan,stepeniste,Ilincica,Konjuh...Tehnika uigravanje,dovoljno i na pomocnom Tusnja...Kao nekad sto se radilo..

Nadam se da ce ovi novi momci,vratiti osmijeh i zadovoljstvo navijaca,simpatizera koliko toliko,ovi predhodni su ubili volju za klubom.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 17 jan 2025, 17:28

FKBilder je napisao/la:
17 jan 2025, 09:57
Sky9 je napisao/la:
16 jan 2025, 23:19
Sviđaju mi se nova imena.
Nemoj biti negativan nisam od tebe navikao :D
Bice sve ok.
Pa i nisam negativan :mrgreen:

Ne zajebavam se, počelo je dobro, nadam se da će biti još dobrih igrača. :thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 18 jan 2025, 13:15

Berba sto je dosao jako jako dobar momak, igrao u Radniku prosao onladinske kategorije Slobode bio jako jako nizak mislim da je sa 98/99 generacijom osvojio pionirsko drzavno. Dobar kretator bas dobar igrac je bio e sad nez kakav je
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 jan 2025, 15:22

Igrači koji se dovode su izgleda nivo fedealne lige, što govori koji su daljnji planovi uprave....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 18 jan 2025, 15:47

Pa jedino realno i jeste ovo što se radi. Može se skrhat milion ovako al mi smo ispali i to nije nešto novo to je činjenice koju je dosta nas vidjelo još poslije 10ak kola. Navedite nekoga iz bilo koje lige svijeta da je nakon 17 kola imo 2 boda pa opstao, pa da jedna ekipa ispada u ovom trenutku opstanak bi bio čudo, a kamoli kad 4 ekipe opstaju. Baraž vam niko ne može garantovat to ima hiljadu slučajeva u kojima će se on igrat al isto toliko i u kojim neće tako da sve i da 9. završimo nekim čudom upitno je dal ćeš igrat protiv Stupčanice za PL. Nema tu prostora više mora se ovako raditi i ovo je i najbolja opcija planski se dobro pripremiti za federalke i onda ekspresno vratiti. Zna se ko je nas unazad i bitno je ne dopustiti njima da se ikada više vrate u klub, a Azmir neka iduće sezone pokaže šta zna. Samo bih volio da su zvanicne stranice aktivnije pa da tacno znamo ko dolazi ko odlazi.
#CarsijaOdjebi

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 18 jan 2025, 16:58

Meni se cini da se planski radi, dovode se mladji igraci koji bi trebali nositi ekipu narednih godinu i pol...i koji bi tek trebali pokazati nesto....A ne izlizana starudija koja nece da potrci...
Hajde vidicemo mene podsjeca sve na onu polusezonu kada smo bili u zoni ispadanja pa kantali redom 2 polusezonu.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 jan 2025, 19:09

Bratovcic otisao u Celik.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 jan 2025, 19:15

Nadam se da se ima neki plan u narednih dvije - tri godine. Bar nešto da se krene planirati
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 18 jan 2025, 20:54

DamirT je napisao/la:
18 jan 2025, 19:09
Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku
Sloboda je moja nacija

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 jan 2025, 21:17

Sunderland je napisao/la:
18 jan 2025, 20:54
DamirT je napisao/la:
Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku
Eno sad na onom forumu pisu ma nek je i od Husare, samo nek je dobar na terenu...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 jan 2025, 23:00

DamirT je napisao/la:
18 jan 2025, 21:17
DamirT je napisao/la:
Eno sad na onom forumu pisu ma nek je i od Husare, samo nek je dobar na terenu...
:rol: :rol: :rol: :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 18 jan 2025, 23:55

DamirT je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Nedavno smo i mi bili pod tim iluzijama, treba biti realan :mrgreen:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 jan 2025, 00:19

Agent kao i svaki drugi, samo sto piskara po fb pa nervira ljude. Sve njih boli qurac za klubovima vec gledaju da im je igracima sto bolje i da sto vise igraju. To sto smo mi kokuzi a on lokalni menadzer kojem se najlakse obratiti i koji ti uvijek moze uvaliti povoljnog skarta je problem nas a ne Husare.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 19 jan 2025, 00:27

FKBilder je napisao/la:
18 jan 2025, 16:58
Meni se cini da se planski radi, dovode se mladji igraci koji bi trebali nositi ekipu narednih godinu i pol...i koji bi tek trebali pokazati nesto....A ne izlizana starudija koja nece da potrci...
Hajde vidicemo mene podsjeca sve na onu polusezonu kada smo bili u zoni ispadanja pa kantali redom 2 polusezonu.
Da bar, mislim treba vjerovat i nadati se al nešto mi teško to zamisliti poslije ovakve polusezone.
#CarsijaOdjebi

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 19 jan 2025, 09:02

tuzlanskinacin je napisao/la:
19 jan 2025, 00:27
FKBilder je napisao/la:
18 jan 2025, 16:58
Da bar, mislim treba vjerovat i nadati se al nešto mi teško to zamisliti poslije ovakve polusezone.
Neka iskoriste polusezonu da se uigraju, posloze, dignu samopouzdanje.
Azmir neka rijesi neke stvari unutar kluba i to je to.Mi smo svakako ispali jbg. Jedino 10 pobjeda da zaredamo ali ..
Na ljeto ce doci 2-3 kapitalca i imacemo dobru ekipu. Potucemo se za trofej u kupu odma ici na oba fronta.
Ovo je prebitna polusezona iz mnogo razloga.
Meni je drago sto se radi u tisini bez pompe. Evo dolaze igraci, mladi poletni zeljni dokazivanja, imaju utakmica u nogama...Treba posloziti ovaj haos na terenu i u klubu. Polako.Mozda ne bude sve kako je planirano ali se radi.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 jan 2025, 09:34

Rimes87 je napisao/la:
18 jan 2025, 23:55
DamirT je napisao/la:

Ma naravno. Samo sto mi (navijaci) nismo mogli zabraniti da on svoje igrace uvaljuje nama. Njima navijaci vode klub, govore nema menadzerskih igraca i uvali im Husara dvojicu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 19 jan 2025, 09:56

DamirT je napisao/la:
19 jan 2025, 09:34
Rimes87 je napisao/la:
18 jan 2025, 23:55
DamirT je napisao/la:

Ma naravno. Samo sto mi (navijaci) nismo mogli zabraniti da on svoje igrace uvaljuje nama. Njima navijaci vode klub, govore nema menadzerskih igraca i uvali im Husara dvojicu.
Kako glupi komentari ,pa kakve veze imaju 2 igraca jednog menadzera ovog ili onog kad su ljudi u klubu posteni transparentni i rade ISKLJUCIVO ZA DOBROBIT KLUBA,sta ta 2 igraca mogu ili taj menadzer uradit NISTA .
Momci dokazuju svoje postenje svaki dan i dizemo se u svakom segmentu,uspjelu momci da se nametnu u ze-do kantonu kao klub od najviseg znacaja i dobijamo milionski iznos sad svake godine evo i akademija sad strateski partner za istu ,dobijamo jedan teren od saveza jedan pravi partner akademije,akB u februaru je Celik sa dugovima na 0km i idemo u nove projekte.
Zelim da i vas krene da pocnu ljudi u klubu radit iskljucivo za Slobodu a ne svoj licni interes i da se vratimo i mi i vi gdje pripadamo a to je stabilne ekipe u PL

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 19 jan 2025, 10:17

Ko Husarine pulene dovede, taj poslije puše i u jogurt :D

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 jan 2025, 10:24

Joj ne prizivajte ih, sad ce njih 20 doc i pisat o "projektu"
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []