Nemoj biti negativan nisam od tebe navikao
Bice sve ok.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa i nisam negativan
Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku
Eno sad na onom forumu pisu ma nek je i od Husare, samo nek je dobar na terenu...Sunderland je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:54Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku
DamirT je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:17Eno sad na onom forumu pisu ma nek je i od Husare, samo nek je dobar na terenu...Sunderland je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:54Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku
Nedavno smo i mi bili pod tim iluzijama, treba biti realanDamirT je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:17Eno sad na onom forumu pisu ma nek je i od Husare, samo nek je dobar na terenu...Sunderland je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:54Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku
Da bar, mislim treba vjerovat i nadati se al nešto mi teško to zamisliti poslije ovakve polusezone.FKBilder je napisao/la: ↑18 jan 2025, 16:58Meni se cini da se planski radi, dovode se mladji igraci koji bi trebali nositi ekipu narednih godinu i pol...i koji bi tek trebali pokazati nesto....A ne izlizana starudija koja nece da potrci...
Hajde vidicemo mene podsjeca sve na onu polusezonu kada smo bili u zoni ispadanja pa kantali redom 2 polusezonu.
Neka iskoriste polusezonu da se uigraju, posloze, dignu samopouzdanje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:27Da bar, mislim treba vjerovat i nadati se al nešto mi teško to zamisliti poslije ovakve polusezone.FKBilder je napisao/la: ↑18 jan 2025, 16:58Meni se cini da se planski radi, dovode se mladji igraci koji bi trebali nositi ekipu narednih godinu i pol...i koji bi tek trebali pokazati nesto....A ne izlizana starudija koja nece da potrci...
Hajde vidicemo mene podsjeca sve na onu polusezonu kada smo bili u zoni ispadanja pa kantali redom 2 polusezonu.
Ma naravno. Samo sto mi (navijaci) nismo mogli zabraniti da on svoje igrace uvaljuje nama. Njima navijaci vode klub, govore nema menadzerskih igraca i uvali im Husara dvojicu.Rimes87 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:55Nedavno smo i mi bili pod tim iluzijama, treba biti realanDamirT je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:17Eno sad na onom forumu pisu ma nek je i od Husare, samo nek je dobar na terenu...Sunderland je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:54
Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku![]()
Kako glupi komentari ,pa kakve veze imaju 2 igraca jednog menadzera ovog ili onog kad su ljudi u klubu posteni transparentni i rade ISKLJUCIVO ZA DOBROBIT KLUBA,sta ta 2 igraca mogu ili taj menadzer uradit NISTA .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.