AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Gledaj Tomorija i reakcije 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Isma los bio, ali Fofana pokaze da moze i gore. Bravo idioti jedni.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jes imamo losu ekipu to je strasno. Odbrana nam je smijesna, pocevsi od golmana pa nadalje. Ovaj Mike je kikser teski, zadnje dvije sezone nas je kostao mnogo bodova. On to nekad prikrije nekom vauuu odbranom al u golablu je kikser
Ne vidim ja kako je Mike kriv ovdje, prvi gol odbila se lopta, tu je gomlan nemocan, drugi gol kriv Fofana i odbrana, cim ti igrac dodje sam pred golmana ne moze ti golman biti kriv za gol.
Malo prije golova, skinuo je covjek dvije ciste sanse Juveu
Malo prije golova, skinuo je covjek dvije ciste sanse Juveu
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 18 jan 2025, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Najlošije drugo poluvrijeme Milana u ovoj sezoni, i to u najgorem mogućem trenutku. Addio Champions League, idioti!
Ma brate moj odbila se lopta u njega, morao je on biti booje postavljen. Kosta on nas pofino bodova svake godine, ili ono protiv kaljarija nije bio njegov go?
Kako samo fali energije u sredini, počinje biti ozbiljan problem ova premorenost određenih igrača. Jednostavno vidiš da to nije to.
Po običaju je brzo reagovao sa izmjenom, ali na našu žalost, Jimenez je jedini sa klupe koji može nešto donijeti. Eto, klupa je toliko jadna.
Po običaju je brzo reagovao sa izmjenom, ali na našu žalost, Jimenez je jedini sa klupe koji može nešto donijeti. Eto, klupa je toliko jadna.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ljudi su prodali Pobegu i Adlija i sad mi imamo rupu u sredini, nemas koga ubaciti.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Slažem se! Direktan krivac za ispuštena tri boda protiv Cagliarija. Svjetska klasa ne prima onakve golove.
Ma brate jedno je nama gledati na usporenom, a drugo je kad si na golu. Lopta kad se odbije od igraca a golman krenuo u drugu stranu tesko za braniti jbg. Za drugi gol ga ne krivim ni 1%, krivi nasi degeni ispred Mikea.
Za Cagliari ne pricam, tu se slazem da je mogao bolje.
Ova ekipa moze sigurno bolje, kad bi dosao bolji trener sigurno bi medju 3 najbolje ekipe bili...
Ovako slabo to Boga mi....
Ovako slabo to Boga mi....
To sam samo naveo kaljari jer je frisko svima nama, evo ja ga pratim vec duze vrijeme i nema tekme kad ne napravi neku glupost. On je meni samo prvu sezonu bio odlican, ostalo sve je tanjez. U italiji imas 5 golmana koji su bolji od njega
Za CL ce otprilike biti potrebno oko 70-72 boda.
Mi nakon 20 kola imamo 31 bod.
Znaci u narednih 18 kola bi trebali uzeti cca 40 bodova, sto ce biti jako tesko. Tako da vrlo vjerovatno vecerasnjim porazom se oprastamo od CL iduce godine.
Aferim upravi.
Mi nakon 20 kola imamo 31 bod.
Znaci u narednih 18 kola bi trebali uzeti cca 40 bodova, sto ce biti jako tesko. Tako da vrlo vjerovatno vecerasnjim porazom se oprastamo od CL iduce godine.
Aferim upravi.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Terracciano i Jović ulaze u igru pri rezultatu 0:2. Toliko o širini naše klupe i generalno kvalitetu ove ekipe.
Kakve izmjene
Jovica digli sa vecere k'o Poturka birvaktile 

Hjebem ga ja ljudi pod Fonsekom je bilo los trener, sad kad se trener promjenio losi igraci....pa kako to ? Zar nisu isti igraci ?
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 18 jan 2025, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kad se vidi ko ti ulazi sve ti je jasno kakvu ekipu imamo. Mi u dvije tekme (ne racunam onaj super kup) nismo dali gola ovakvom juventusu, kakvi smo tek onda mi jadni
Ja ne znam kako mi ne mozemo do mjesta koje vodi u LP, pa sa ovom ekipom bi to i domar mogao, ako bi vec ekonoma stavili na klupu to bi bio poduhvat za finale LP 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Abrahama vratiti u Rim.
Bennacer može u Arabiju.
Tomorija ostaviti u Torinu.
Moratu u Getafe.
Musha može u Como na kaljenje.
Bez 3 ozbiljna igrača do kraja Januara ovo će biti sezona za zaborav.
Bennacer može u Arabiju.
Tomorija ostaviti u Torinu.
Moratu u Getafe.
Musha može u Como na kaljenje.
Bez 3 ozbiljna igrača do kraja Januara ovo će biti sezona za zaborav.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jao kako ćemo se sad pojacat sa Walker texas rangerom, ma ej, kad sad krenu golovi padati. Ne znam samo na kojoj strani.
Svaka cast upravi, zasrali su sve što se moglo zasrat. Od trenera, dovedeni igraca, pa do prodani igraca.
I onda se mi čudimo sto se Leau i Theu ne igra? Pa sta ce igrat više. Bježi iz ovog kluba, ovo je sve, samo nije dobra sredina. Ko god dođe kod nas, potpisao je svoj završetak karijere.
Zato, ne čudi me da odu na ljeto, jer momci bi htijeli Ch Ligu a ne ispadanje u Europa League u februaru.
Mister, ako uspiješ bilo sta od ovih smotani igraca napravit, svaka ti cast
Svaka cast upravi, zasrali su sve što se moglo zasrat. Od trenera, dovedeni igraca, pa do prodani igraca.
I onda se mi čudimo sto se Leau i Theu ne igra? Pa sta ce igrat više. Bježi iz ovog kluba, ovo je sve, samo nije dobra sredina. Ko god dođe kod nas, potpisao je svoj završetak karijere.
Zato, ne čudi me da odu na ljeto, jer momci bi htijeli Ch Ligu a ne ispadanje u Europa League u februaru.
Mister, ako uspiješ bilo sta od ovih smotani igraca napravit, svaka ti cast