English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ja bih rekao sa Emery drugu sezonu za redom izbija titulu Arsenalu u Londonu.
4-IN-A-ROW
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa jel imate problema s vidom momci sta je problem jasno se vidi da ga je pogodila ispod ruke u stomak ja sam cak mislio da jest ruka dok ovo nisam vidio 
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav dan
Sad se napiti pošteno, kmecavci neka kmeče
Sad se napiti pošteno, kmecavci neka kmeče
Brought to you by same people koji tvrde da Konate nije napravio penal rukom koja je bila 2 metra od tijela.
Vjerovatno najgluplja skupina ljudi na forumu od njegovog postanka
Vjerovatno najgluplja skupina ljudi na forumu od njegovog postanka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Majstorinho
- Kontakt:
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Ruka
Ovo je inače stomak ako se ne varam
Ovo je inače stomak ako se ne varam
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Daj nemoj yebavat u ruku ga pogodila
Realno ruka je bila uz tijelo i Havertz se sklanjao svo vrijeme,ali da ga nije pogodila nebi bio ni gol.
Ko ih yebe sami su sebi krivi 2:0 imas i ti se povlacis idea u pm ,a i svakako nam je svejedno top 4 cemo na kraju biti a borbu za titulu su nam sudije uskratile u prvih 10 kola ,onda nas povrede nacele i **** ga jedno s drugim ide
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nisam vidio odmah ruku, sad vidim da je igrao rukom.
Inter je pobjedio Arsenala zbog napucane ruke s metra i penala. Ne znam kakva su pravila, Jel penal ili nije kad igraš rukom, nije u prirodnom položaju, mogao ih je staviti iza leđa, sudija pokaziva igraču Brentforda da je rame u pitanju što nema veze sa životom.
Pokrali Villu totalno i sad im sudija kriv sto ih nije pogurao do pobjede, kao protiv Uniteda na kraju ispada da su oni ti koji su zakinuti.
Vi ste na spektrumu sestre mi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
??QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:35pa jel imate problema s vidom momci sta je problem jasno se vidi da ga je pogodila ispod ruke u stomak ja sam cak mislio da jest ruka dok ovo nisam vidio![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovo tebi stomak? Nisi realan dječko...

Ok, jedno je šprdanje i kontriranje, ali momak stavlja video gdje ga lopta pogađa u ruku i govori da nije ruka. Level 9000 si dječko-
Zadnja izmjena: denimen99, dana/u 18 jan 2025, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Oca mi vode 2:0 i pri tome potpuno kontrolisu utakmicu, umjesto da to mirno zavrse, popisaju se po svemu ucinjenom i opet je neko drugi kriv...
Srce, čast i ponos!
Zasto se lopta nije odbila prema tlu ako ga je pogodila u ruku?HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:39??QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:35pa jel imate problema s vidom momci sta je problem jasno se vidi da ga je pogodila ispod ruke u stomak ja sam cak mislio da jest ruka dok ovo nisam vidio![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
druze posjeti ocnog jel vidis da mu lopta prolazi ispod ruke pa pogledaj samo putanju lopte a ruka iznad nje kako ce se ovako odbiti a nije ga direktno u ruku pogodila kakvi mozgovi vidi se da navijas za sarajevoHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:39??QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:35pa jel imate problema s vidom momci sta je problem jasno se vidi da ga je pogodila ispod ruke u stomak ja sam cak mislio da jest ruka dok ovo nisam vidio![]()
Nadam se da je ova prica da nije ruka trolanje. Inace je stanje ozbiljnije nego sam mislio.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kolektivna šizofrenija.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ako trolaju, svaka čast, trigerovali su narod.
Ako stvarno mislite da ovo nije ruka, vama treba pomoć.
Jebote hljeb

Ako stvarno mislite da ovo nije ruka, vama treba pomoć.
Brokula je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:41Zasto se lopta nije odbila prema tlu ako ga je pogodila u ruku?HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:39??QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:35pa jel imate problema s vidom momci sta je problem jasno se vidi da ga je pogodila ispod ruke u stomak ja sam cak mislio da jest ruka dok ovo nisam vidio![]()
Jebote hljeb
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 18 jan 2025, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Bookmark ovu stranicu nema dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.