La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- luckystrike
- Kontakt:
Re: La Liga
Kad se Vinicius pogurka smak svijeta, kad Balde i Raphinha šamaraju protivnički igrači dobijaju žute kartone?!
Predgradje Madrida>Real Madrid
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Evo potrosi se i Barcelona.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lažeš. Ne navijam za Barcelonu ali sam gledao tekmu.luckystrike je napisao/la: ↑18 jan 2025, 22:56Kad se Vinicius pogurka smak svijeta, kad Balde i Raphinha šamaraju protivnički igrači dobijaju žute kartone?!
Marokanac direktno provocira Baldea u facu, ovaj naslonio dlan na njega, žuti za obojicu.
Opet isti lik provocira Raphinhu, blago ga odgurnuo i Raphinha dobio žuti, nigdje šamara.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma yebo ligu, liga prvaka se osvaja
flick jos nije nasao recept za bunker, anceloti da se zatvorio i igrao na kontre ne bi primio devet komada u dvije utakmice ali hvala mu na tome.

- Shategabri
- Kontakt:
Real prvi na tabeli!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
A nije isto nalozit se protiv Madrida i igrat ligu.
Sa druge strane niko nije kriv Carlu i njegovim sto ne znaju lozit i sto ih ljudi tamburaju i sramote.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sutra nakon utakmice Reala kljucaj temu do augusta. Nije više zanimljivo.
- luckystrike
- Kontakt:
O ovom što sam ti podvukao i ja govorim.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:01Lažeš. Ne navijam za Barcelonu ali sam gledao tekmu.luckystrike je napisao/la: ↑18 jan 2025, 22:56Kad se Vinicius pogurka smak svijeta, kad Balde i Raphinha šamaraju protivnički igrači dobijaju žute kartone?!
Marokanac direktno provocira Baldea u facu, ovaj naslonio dlan na njega, žuti za obojicu.
Opet isti lik provocira Raphinhu, blago ga odgurnuo i Raphinha dobio žuti, nigdje šamara.
Ne navijam ni ja niti sam gledao tekmu ali sam uspio ovo vidjeti;

Ako laže koza, ne laže rog.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Postavi ili pogledaj video i vidjet ćeš da nije šamar uopšte bio nego da je naslonio ruku na njega samo.luckystrike je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:19O ovom što sam ti podvukao i ja govorim.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:01Lažeš. Ne navijam za Barcelonu ali sam gledao tekmu.luckystrike je napisao/la: ↑18 jan 2025, 22:56Kad se Vinicius pogurka smak svijeta, kad Balde i Raphinha šamaraju protivnički igrači dobijaju žute kartone?!
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- luckystrike
- Kontakt:
Pogledao sam video i stoji da ga je "provocirao" igrač Getafea, naspram ponašanja igrača Mallorce od neku noć ovo je zanemarivo, ali to ni u kom slučaju ne umanjuje prekršaj.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:20Postavi ili pogledaj video i vidjet ćeš da nije šamar uopšte bio nego da je naslonio ruku na njega samo.luckystrike je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:19O ovom što sam ti podvukao i ja govorim.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:01
Lažeš. Ne navijam za Barcelonu ali sam gledao tekmu.
Pravila fudbalske igre kažu da se igrač koji izvan borbe za loptu namjerno udari suparničkog igrača u lice isključuje iz igre.
Na stranu to, a daleko od toga da opravdavam Viniciusa i njegovo ponašanje, da je on ovo isto uradio gorili bi portali a on bi se čak i na ovom mjestu rasistički vrijeđao.
Jel realno da ce nafakasi opet uzet ligu?
Cist crveni karton po svim pravilima.luckystrike je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:19O ovom što sam ti podvukao i ja govorim.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:01Lažeš. Ne navijam za Barcelonu ali sam gledao tekmu.luckystrike je napisao/la: ↑18 jan 2025, 22:56Kad se Vinicius pogurka smak svijeta, kad Balde i Raphinha šamaraju protivnički igrači dobijaju žute kartone?!
Barca ili uvalja peticu ili kiksne, nema sredine. Za ligu je najvaznije da si konstantan, sto oni definitivno nisu.
⚽FK Garaže⚽
Mboppi je bas uhvatio formu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- luckystrike
- Kontakt:
Zamalo hettrik za poluvrijeme, frtalj ramena u ofsajdu.
Vaskez opet kriv za primljen gol
Vaskez opet kriv za primljen gol

Nema smisla ovo svirati ofsajd kad je vec pocela druga akcija. Ovaj izbio, drugi igrac Las Palmasa nabio loptu zrak. Znaci nije ga pogodila, imao kontrolu i odlucio da je nabije u zrak.
Smijesno.
Smijesno.
Vidim nešto se @jeftha ne žali na broj penala kao svojevremeno. Provjerim, kad imam i šta vidjeti. Ovo je deveti penal za Real ove sezone. Niti jedan dosuđen kontra Reala.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.