kelce sa hvatanjem preko pola terena a kamera nam ne pokazuje swift …treba li da se zabrinemo?
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
nisu trebali pucati, vjetar je, baš je opucao u nalet vjetra
kelce sa hvatanjem preko pola terena a kamera nam ne pokazuje swift …treba li da se zabrinemo?
chiefs/refs-texans 13-6 … dobro se bore texansi ali mislim da ću na spavanje, sutra treba ako ikako bude moglo ostat budan
sacekaj prvi drajv u trecoj, ako bude poena bice do kraja svega
Ostavili na Chiefse na 13 poena i imamo loptu u drugom, I'll take it
teksansi podjonili igru iz prve tekme, samo sto ovi imaju nacina da to kazne nekako
sve unutar 10 razlike je otvorena tekma pa vidimo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Chiefsi prije osvajali na dobar napad, sada je doslo vrijeme da osvoje na los napad i dobru odbranu 
jedino u nfl ne razumijem kako sudije ovo sve vide, neki nebitan par igraca i kontakt oni skontaju
vrhunski drajv
Joj promasi Pat. Nea veze tu smo. Nismo se obrukali dapace moze se i dobit ovo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma yebo im mahomes mater vise samo gledaju za sta da im svirnu
dobro, ovo nije bio ali da su ga oba dohvatili poslali bi ga u penziju
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma vidi covjek se zaletio sport je takav ne moze on predvidjet kad ce i da li ce mahomes sam zaleci shvatam da je to njegov skill al time ga stitis ko da je polarni medvjed ne smijes ga dotaci
A jesi ti burazeru nerealan. K'o da ne gledas sport citav zivot ( posebno sa Repkom BiH), kad si outsider ne ockujes pistaljku u svoju korist, igraj lopte i caoQUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:29ma yebo im mahomes mater vise samo gledaju za sta da im svirnu
-
numanumaye23
- Kontakt:
Razumijem da se kroz cijelu sezonu guraju određene ekipe, ali ovo sto Cheifsi i sudije rade je stvarno strasno, totalno unistavanje tekme
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne mogu nervira me to hinjsko favoriziranje i narativi koji se stvaraju u korist nekog zbog raznoraznih razlogaalemsa je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:32A jesi ti burazeru nerealan. K'o da ne gledas sport citav zivot ( posebno sa Repkom BiH), kad si outsider ne ockujes pistaljku u svoju korist, igraj lopte i caoQUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:29ma yebo im mahomes mater vise samo gledaju za sta da im svirnu
joooj, meni se ucini int kad ono td
Pa kako je meni ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:35ne mogu nervira me to hinjsko favoriziranje i narativi koji se stvaraju u korist nekog zbog raznoraznih razlogaalemsa je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:32A jesi ti burazeru nerealan. K'o da ne gledas sport citav zivot ( posebno sa Repkom BiH), kad si outsider ne ockujes pistaljku u svoju korist, igraj lopte i caoQUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:29ma yebo im mahomes mater vise samo gledaju za sta da im svirnu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nadoknadili su za to u drugom, svako hvatanje ide kamera u lozu sa Swift, jos malo pa ce vise snimati nju nego tekmu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.