Ja prebacio na neki albanski program da gledam,onu nisam mogao slusat,strašno,pod hitno joj zabranit da komentarišejelle je napisao/la: ↑19 jan 2025, 05:49Kakav je ovo zenski komentator ...mrtvac ziviErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jan 2025, 22:26Hoce li biti sve na arenafight? Ili valja traziti linkove![]()
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
-
- Kontakt:
Jel realno koliko ga je Khabib lose propremio
Ma realno nije do pripreme,vidi se koliko je merab prirodno fizički jači od umara,a cardio je vjerovatno ostao od građevine,ko je radio građevinu zna o čemu pričam

Umar nakon druge runde umro
-
- Kontakt:
Kako bih volio da neko ovoj dopingovanoj majmunčini hoće glavu otkinut kao Chandler Fergussonu.
umar je bio bolji u prvoj i drugoj rundi, ali, onda ga je cardio izdao, merab ima puno bolji cardio i to je pokazao u preostale tri runde i merab je vjerovatno i igrao na tu kartu (ne vjerujem da umar "nije spreman" da bude sampion, cardio je to sto je, naletio je na prirodni fenomen)
npr da je umar dvije godine stariji, iskusniji i da se bore veceras, opet bi isto zavrsilo ako ga umar ne bi zavrsio
npr da je umar dvije godine stariji, iskusniji i da se bore veceras, opet bi isto zavrsilo ako ga umar ne bi zavrsio
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 19 jan 2025, 06:41, ukupno mijenjano 1 put.
Umara su realno svjesno ubacili u vatru.
edit: Ipak je borba bila VEOMA blizu po meni, jeste ovaj umro ali ovaj nije pokazao ništa bolje sa čime se Umar nije mogao nositi.
edit: Ipak je borba bila VEOMA blizu po meni, jeste ovaj umro ali ovaj nije pokazao ništa bolje sa čime se Umar nije mogao nositi.
Fuck you fighter
-
- Kontakt:
Merab, Sterling i ostatak te ekipe se malo jače bodu i idu na taj adut cardia u borbama.Chinaglia je napisao/la: ↑19 jan 2025, 06:39umar je bio bolji u prvoj i drugoj rundi, ali, onda ga je cardio izdao, merab ima puno bolji cardio i to je pokazao u preostale tri runde i merab je vjerovatno i igrao na tu kartu (ne vjerujem da umar "nije spreman" da bude sampion, cardio je to sto je, naletio je na prirodni fenomen)
Ma merab ima nisko težište,gradjen je kao tenk i jak kao konj. To za cardio stoji,kad na svu prirodu dodaš i građevinu,**** stvar. Ali isto mi pije i ovo vode da je umar ruku sjebao,jer realno prevelik je pad bio nakon druge runde. Al evo gledam ovo sve poslije meča,malo je ne realno da je merab ovako svjez,možda je ipak neki secret juiceChinaglia je napisao/la: ↑19 jan 2025, 06:39umar je bio bolji u prvoj i drugoj rundi, ali, onda ga je cardio izdao, merab ima puno bolji cardio i to je pokazao u preostale tri runde i merab je vjerovatno i igrao na tu kartu (ne vjerujem da umar "nije spreman" da bude sampion, cardio je to sto je, naletio je na prirodni fenomen)

Baš tako, Merab jeste dobar borac, ali ništa nadrealno, nadrealan je samo kardio i tempo koji posjeduje. Tehnički je Umar bolji od njega.
Upravo, Merab izašao kao DDP protiv Stricklanda u 3. rundi. Ne znam iskreno kako se 100 takedowna (od kojih je 3 pogodio) mogu bodovati više nego šteta koju je ovaj nanio i isti ti takedowni koje je odbranio.
Umaru treba malo više iskustva i mrvicu bolji kardio i u revanšu ga može dobiti, dva-tri puta je bio blizu da ga završi
Fuck you fighter
Stara garda UFCa (McGregor na HGH i Jones na kokainu) se sprema za oktagon od kako je tata White odje*ao USADAuMuumii je napisao/la: ↑19 jan 2025, 06:44Ma merab ima nisko težište,gradjen je kao tenk i jak kao konj. To za cardio stoji,kad na svu prirodu dodaš i građevinu,**** stvar. Ali isto mi pije i ovo vode da je umar ruku sjebao,jer realno prevelik je pad bio nakon druge runde. Al evo gledam ovo sve poslije meča,malo je ne realno da je merab ovako svjez,možda je ipak neki secret juiceChinaglia je napisao/la: ↑19 jan 2025, 06:39umar je bio bolji u prvoj i drugoj rundi, ali, onda ga je cardio izdao, merab ima puno bolji cardio i to je pokazao u preostale tri runde i merab je vjerovatno i igrao na tu kartu (ne vjerujem da umar "nije spreman" da bude sampion, cardio je to sto je, naletio je na prirodni fenomen)![]()
Fuck you fighter
izgleda da je umar slomio ruku u prvoj rundi (njegove rijeci)
pitanje je dal bi ga nokautirao da se to nije desilo, ali, to ne mijenja cinjenicu da je poslije druge runde poceo teze da dise
pitanje je dal bi ga nokautirao da se to nije desilo, ali, to ne mijenja cinjenicu da je poslije druge runde poceo teze da dise
Ma ja Sam ubijedjen,kao neko ko ima iskustva sa steroidima,kroz borilačke sportove,merab je 1000% bio na steroidima,ovako sam i ja znao poslije 15 rundi kick boxa odradit tegovef16 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 06:49Stara garda UFCa (McGregor na HGH i Jones na kokainu) se sprema za oktagon od kako je tata White odje*ao USADAuMuumii je napisao/la: ↑19 jan 2025, 06:44Ma merab ima nisko težište,gradjen je kao tenk i jak kao konj. To za cardio stoji,kad na svu prirodu dodaš i građevinu,**** stvar. Ali isto mi pije i ovo vode da je umar ruku sjebao,jer realno prevelik je pad bio nakon druge runde. Al evo gledam ovo sve poslije meča,malo je ne realno da je merab ovako svjez,možda je ipak neki secret juiceChinaglia je napisao/la: ↑19 jan 2025, 06:39umar je bio bolji u prvoj i drugoj rundi, ali, onda ga je cardio izdao, merab ima puno bolji cardio i to je pokazao u preostale tri runde i merab je vjerovatno i igrao na tu kartu (ne vjerujem da umar "nije spreman" da bude sampion, cardio je to sto je, naletio je na prirodni fenomen)![]()

Moicano totalno nedorastao.
-
- Kontakt:
Daj onog Topuriu da mu Makhacjev **** mater
Islama dobiti bez da se pripremaš za njega je malo previše. Realno p4p King i jedan od najboljih ikad.
-
- Kontakt:
Pa gdje ces naprijed Money dragi umjesto od kavez da se dizes, steta fino se tuko al ovaj je iznad svih Nurmagomedova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.