Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
Ali ovaj piše da je Guirassy sa manje golova klasa u odnosu na Ermedina.
Kao da je Real peti na tabeli pa je to loše a ne yebeni Stuttgart. Koji i ne pamti mnogo bolje rezultate od ovih, od vremena Cacaua, Hitzlspergera, Hildebranda…
Ovdje se od Hamulica najavljivao igrac za neke top ekipe u Evropi
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kaunas je napisao/la: ↑19 jan 2025, 08:16Dobro haj objektivni forumasi koji domace igrace dizu u nebo a oni igraju u nekakvim drugoligasima i nebitnim ekipama pa onda dodje Luksemburg i otrese te klase. I onda se isti taj forumas cudi kako neki nas igrac nije zavrsio u Liverpoolu i kaze ma to je zato jer je Bosnjo pa mu ne daju.
I kakve to veze ima sa Demirovicem, Guirassyem i prosječnom ekipom kakva je Stuttgart ?Kaunas je napisao/la: ↑19 jan 2025, 08:16Dobro haj objektivni forumasi koji domace igrace dizu u nebo a oni igraju u nekakvim drugoligasima i nebitnim ekipama pa onda dodje Luksemburg i otrese te klase. I onda se isti taj forumas cudi kako neki nas igrac nije zavrsio u Liverpoolu i kaze ma to je zato jer je Bosnjo pa mu ne daju.
Hakovali mu profil
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da znas citat sta tu pise, znao bi.jasmin10 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 10:36I kakve to veze ima sa Demirovicem, Guirassyem i prosječnom ekipom kakva je Stuttgart ?Kaunas je napisao/la: ↑19 jan 2025, 08:16Dobro haj objektivni forumasi koji domace igrace dizu u nebo a oni igraju u nekakvim drugoligasima i nebitnim ekipama pa onda dodje Luksemburg i otrese te klase. I onda se isti taj forumas cudi kako neki nas igrac nije zavrsio u Liverpoolu i kaze ma to je zato jer je Bosnjo pa mu ne daju.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ok, huliganu iz Stuttgarta.Kaunas je napisao/la: ↑19 jan 2025, 11:02Da znas citat sta tu pise, znao bi.jasmin10 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 10:36I kakve to veze ima sa Demirovicem, Guirassyem i prosječnom ekipom kakva je Stuttgart ?Kaunas je napisao/la: ↑19 jan 2025, 08:16Dobro haj objektivni forumasi koji domace igrace dizu u nebo a oni igraju u nekakvim drugoligasima i nebitnim ekipama pa onda dodje Luksemburg i otrese te klase. I onda se isti taj forumas cudi kako neki nas igrac nije zavrsio u Liverpoolu i kaze ma to je zato jer je Bosnjo pa mu ne daju.
Nemoj se ljutit al pise ti tu sve i ti opet gluposti pitas, isto ko i jucer.
Zamisli da je Demirović ne daj Bože otišao u BVB, a Guirassy ostao u Stuttgartu, s tim našim mentalitetom krivili bi Demirovića za raspad BVB-a, a od Guirassya pravili zvijer sa 9 golova u StuttgartuDilah je napisao/la: ↑19 jan 2025, 01:37Kako ne kontas, upravo je to sto si opisao razlog, znas kako je neki pisac reko za bosance, ako se neko malo izdigne samo gledaju kako ce da ga otresu o zemlju. Smradovi kao ova Magla i slicni sljam, poserem im se u usta.Majstorinho je napisao/la: ↑18 jan 2025, 16:26Ja stvarno ne kontam hejt prema Demiroviću. Priznaću da ne gledam Bundesligu, ali 8 golova u 18 utakmica (u kojima je ponekad ulazio i sa klupe) uopšte ne zvuči loše. U reprezentaciji jedan od rijetkih koji je nešto uradio u ligi nacija
Bio je pod velikim pritiskom i nadati se da ce ga ovaj pogodak rasteretiti te da će u nastavku sezone pružati bolje partije.
Dobro haj prati sofascore i procjenjuj kakav je ko igrac
Btw. I vidi koji je Stuttgart bio do prije 2 kola dok se Undav nije vratio.
- Beduin
- Kontakt:
Poceo se baviti tudjim IQ-om i nepismenoscu te lupetati da ne zna ni sam sta je napisao. Ko pile u kucinu se zapleo u svojim glupostima. Sad nema nazad.
Valja objasniti ovu komparaciju Guirassya i Demirovica, a u startu pogrijesio.
075 ❤
-
Coolpanda24
- Kontakt:
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Eno ih vire iza zavjese, samo čekaju trenutak kad će upasti na temu
To je ako se ne varam neko drugi uporedio a ja se nadovezao. Nemam ja veze s tim.
Edit: a i vala malo je glupo kad napisete Stuttgart 5. a BVB 10. na talebi u tom poredjenju njega i Guirasya a Vfb bio 11. dok se Undav nije vratio, tj. dok je Ermedin bio prvi spic.
Trenutno korisnika/ca: ajaca, b00t, Bosanac90, Brokula, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, dariolovrinovic00, darker10, DeeWa, Elddar, enobarca, FerdinandF, Frankie, Fudo, GrbavicaHrammm, Hajdeee, HalaMadrid, HariTz, jasmin10, karajlo, Kaunas, KockarVicin007, komax, Kylian, lakilone, LeCoq, lol89, Lynx, Majstorinho, Marokanci58, MaroonBjelave, Marsal, Marsiano, Micron, PeppermintSA, RajvoSa89, rossonero85, s4mke, Shevko, Sheyi, StevieG8, TefalTava, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, VivaLaStella, Xaniesta, Zaxon i 278 gostiju.