Spremni smo mi, nego moras znati da niko ozbiljan nece doci u ligu gdje je ti svirne 37 faulova protiv Sloge,Bojca a njima 7,nece niko doci u ligu gdje ti je zabranjeno da budes prvi i gdje te protivnicki igrac moze ubit od batina bez da mu ne svirne faul,naravno ti njega ni pogledat neces,ako slucajno pogledas ide crveni,liga gdje ce provjeravati ofsajd pa kad vidi da nije gleda jel faul i ponisti ti cist go i to nakon pregleda VARA. Zamisli reklame lige kat ti Andy Bara u podcastu kaze da mu liga nasa nije zanimljiva i igraci iz iste jer tu je politika bitna a ne igra i kvalitet igraca i politika odredjuje ko ce biti prvi,naravno mi to nijemo gledamo i cekamo da promijene statut da Vico zvanicno postane kralj kao Putin i vladadok ne lipsa ker.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Greska je u pitanju, isti su dan obje utakmice, ali je ova na Kantridi u 15:00.
- feniksptica
- Kontakt:
Ima li negdje spisak putnika na zavrsni dio priprema?
Sjeverna Koreja. 

Odakle ovoga iskopaste
- BegovicRamiz
- Kontakt:
samo nek ne puca
Opet više smisla ima nego ovaj Bog druge kineske.
Šta je s ovim Nikolom Đurićem što Oslobođenje piše da će nama?
Šta je s ovim Nikolom Đurićem što Oslobođenje piše da će nama?
- luckystrike
- Kontakt:
"Nikola je privukao interes nekoliko klubova, a neki od njih su Crvena zvezda, Sarajevo, Slovan Bratislava, Viktoria Plzen i Lecce.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Da ce Zvezdu i ostale odbiti radi nas….to mi je malo prenapuhano, pogotovo ako je iz RSa.
Nadam se samo da su mu roditelji normalni, pa da skontaju da se postepeno razvija da ne izgori
P.S. Dobio sam info da smo mi dali bolju ponudu nego Zvezda sto je suludo! Ako je istina, aferim!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vidis ja ovo sad ne bih doveo, nesto najmrze kod nasih dovodjenja. Neko dijete se vec u medijima predstavilo ko neymar i onda kad stigne na kosevo flop, kaze bila velika ocekivanja. Kod nas ko god dolazi ili je najbolji mladi igrac kao ili je najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
I onda mi razocarani.
Ma ne izgleda kao losa opcija, 18 godina u najgorem slucaju ces izvuci plate sto mu das.ErosViverosViv je napisao/la: ↑19 jan 2025, 12:24Vidis ja ovo sad ne bih doveo, nesto najmrze kod nasih dovodjenja. Neko dijete se vec u medijima predstavilo ko neymar i onda kad stigne na kosevo flop, kaze bila velika ocekivanja. Kod nas ko god dolazi ili je najbolji mladi igrac kao ili je najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
I onda mi razocarani.
Poslati ga na posudbu sad jer imamo i previse mladih
Neko pametan ga savjetovao, Zvezda ima mnogo talenata kao on i tu bi imao manju mogućnost da dođe do izražaja.pjankesarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2025, 12:03Da ce Zvezdu i ostale odbiti radi nas….to mi je malo prenapuhano, pogotovo ako je iz RSa.
Nadam se samo da su mu roditelji normalni, pa da skontaju da se postepeno razvija da ne izgori
P.S. Dobio sam info da smo mi dali bolju ponudu nego Zvezda sto je suludo! Ako je istina, aferim!
Valjda mu je jasno da je u njegovom interesu da grize i trudi se. Ne očekujem sad da ljubi dres i kači Emira i smrznute kamile po storyju. Samo nek' radi ono za šta prima platu i onda za milion ode u Zvezdu uzdignute glave.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je dobar potez jer u ovakvim situacijama rizik je stvarno mali, a možemo dosta profitirati.
Sama činjenica da su momka pratili dosta ozbiljniji klubovi govori da sigurno ima potencijala.
Dobar zalog za budućnost, ali se nadam da ćemo u idućih dan do dva konkretno pojačati ekipu, vrijeme je.
Sama činjenica da su momka pratili dosta ozbiljniji klubovi govori da sigurno ima potencijala.
Dobar zalog za budućnost, ali se nadam da ćemo u idućih dan do dva konkretno pojačati ekipu, vrijeme je.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka