Eh, ta stara vremena...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Eh, ta stara vremena...
Nikada zaboravljeni B M W
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Re: Eh, ta davna vremena...
jeste taj bsk je ugasen, ali postoje jos X drugih bsk-a koji igraju u nizim i zonskim ligama.alan_kardec je napisao/la:90% navedenih klubova više ne postoji.BSK je danas Crvena zvezda,a HAŠK je Dinamo.
To su bila dobra vremena kad se na utakmice dolazilo da se uživa u fudbalu i navija za voljeni klub.Tada se na prvenstvenim utakmicama `ladno skupljalo po 40-50000 gledalaca
bsk inace nije predhodnik c.zvezdi. ofk beograd se poziva kao naslednih bsk-a ali im to nije priznato od sire javnosti.
stadion (mesto) na kojem je igrao bsk je danas stadion partizana (jna).
Re: Eh, ta davna vremena...
Babo legendaUnica_Liverpool_ je napisao/la: ↑09 okt 2008, 21:43ja ni neznam puno o juginom fudbalu znam da je moj babo navijao za velez kad je bila legendarna generacija

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Re: Eh, ta stara vremena...
ovo o navijackim dogadzajima sto si napisao je malo napumpano ,al vjeruj mi nijemci su nas zgazili u milanuTribalian je napisao/la: ↑26 okt 2011, 23:48Ja sam ubedjen da bi se stvari drugacije odvijale da smo kojim slucajem osvojili SP u Italiji. Osim je potpuno u pravu. Ako jedan narod moze da se okarakterise kao " nenormalan" to smo svakako mi. I zaboravih da pomenem ,nesto navijackiAdmir_Sa je napisao/la:
ivica osim je rekao da nikad nece prezalit sto nismo dobili iz razloga da vidi sta bi bilo sa drzavom, siguran je da bi se malo drugacije sve odvijaloFossa Dei Leoni dugo ce pamtiti jedan deo Delija i Horde Zla nakon nekih "dogadjanja" u Milanu ,ako se ne varam pre prve utakmice na prvenstvu
![]()
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.