Buddy na ljeto ide vjerovatno.
Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Disasi je otpisan to je potvrdjeno samo tesko naci kupca da vratis nesto para
.
-
Majstorinho
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Eh sad još da nas prestignu City, Villa i Bournemouth. 
Brajton hoće da kupi Tosina, to bi sigurno značilo da dovodimo štopera
Ko bi se tome nadao nakon 16. kola kad se bilo na 34 boda tj 4 boda ispred Arsenala i 11 ispred Newcastlea
Nisu trenirali Colwill, Enzo, Palmer i pazite sad Lavia. Nek nam je Bog na pomoći u ponedjeljak.
- wadethegreat
- Kontakt:
-
Majstorinho
- Kontakt:
Debilko jedan,da nema Palmera, proveo bi se ko poter.
Zadnja izmjena: ZOGLI, dana/u 18 jan 2025, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
- wadethegreat
- Kontakt:
Navodno smo se raspitivali za Garnacha i Gittensa.
Ja ih molim ko Boga da ne dovedu Garnacha
,
Kakvo bi to nerviranje ovdje bilo
Ja ih molim ko Boga da ne dovedu Garnacha
Kakvo bi to nerviranje ovdje bilo
-
Majstorinho
- Kontakt:
Svi ti transfer rumori su budalaštine žešće. Ništa ne vjerujem dok ne bude zvanično gotovo
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Opet se zanemaruju kriticne pozicije,tako su i letos doveli tosina,kupi krstenog stopera,golmana napadaca, i imamo tim za titulu,kakva polovna krila vise,sto bljesnu svaku 10-u tekmu.
Mah nemas ti vise igraca da mozes uperit prstom i rec to je taj sto ti fali.Stosta se promijenilo za 10,15 godina,malo je istinskih wc igraca.Sad ih bas moras pronac u moru prosjecnih ,dok se nekad mogao uperit prst na po 30-40 igraca iz svakih od liga petice za koje bi znao da ce ti donijet nesto timu.
Evo sad za napadaca konkretno,koji to ima napadac da se za njega ruka moze stavit u vatru da ce bit dobar bilo gdje?Mozda ih ima 3,4 takva trenutno (da se zna za njih) ,a ovi ostali su svi kocka.
Onaj Slovenac kada ga gledam(Šeško čini mi se),a gledam ga često čini mi se da ima nešto poput onih starih centarfora gdje od 4 zicera pospreme tri....dečko se odlično snalazi pred golom,ubitačan,vrhunski realizator...mi imamo Džeksona koji na kraju može imati i preko 20 a realno dva gola su bila da nešto znače,da su donijela pobjedu...
To ti je kategorija kocke.Frajer ima 20 ili 21 godinu i igra Leipzigu.Ni blizu da je to neko etablirano ime.Ja pricam o igracima koji bi dosli i gdje bi odmah imao instant impact .Nesto tipa Fabregasa i Coste u ljeto 2014.aqarius je napisao/la: ↑19 jan 2025, 15:51Onaj Slovenac kada ga gledam(Šeško čini mi se),a gledam ga često čini mi se da ima nešto poput onih starih centarfora gdje od 4 zicera pospreme tri....dečko se odlično snalazi pred golom,ubitačan,vrhunski realizator...mi imamo Džeksona koji na kraju može imati i preko 20 a realno dva gola su bila da nešto znače,da su donijela pobjedu...
Iskreno u Lajpcigu i ne možeš biti etablirano ime,ni Haland nije bio etablirano ime u Salzburgu,tek sada je to postao.Mi bi trebali gledati potencijal,kretanje na terenu,učinkovitost,iskreno ni Drogba nije bio poznat ali se vidjelo da zna..i ostalo je istorija.Ne kažem da bi bio pogodak ali za Džeksona i ostale naše bi bio Tito ,glavom i bradom...
Ma kakva njegova završnica, slabo je to. Recimo Isak ima sjajnu statistiku golova, a ako uzmeš statistiku Isak ima 10 promašenik velikih šansi, a naš invalid Jackson 14, ja bih volio Gyokeresa, ali sam siguran da ćemo ići prije na Liama Delapa, iskreno on bi se mogao pretvoriti u nekog Kanea. Mi ne gradimo jednostavno tim za sad, niti za sljedeću sezonu jer i tad dolazi Estevao, ali očekuješ napredak valjda, samo da opet počnu pobjeđivati, kad bi dobili sutra pa City u gostima to bi nam tako značilo, samo da uđemo u LŠ.aqarius je napisao/la: ↑19 jan 2025, 15:51Onaj Slovenac kada ga gledam(Šeško čini mi se),a gledam ga često čini mi se da ima nešto poput onih starih centarfora gdje od 4 zicera pospreme tri....dečko se odlično snalazi pred golom,ubitačan,vrhunski realizator...mi imamo Džeksona koji na kraju može imati i preko 20 a realno dva gola su bila da nešto znače,da su donijela pobjedu...
Eno Calobah odmah u prvoj postavi
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovaj Mareska ima pomračenje uma. Daj nam Bože normalnog trenera. Hajde Cunha riješi nas 
-
Majstorinho
- Kontakt:
Ovaj loš niz se mora završiti prije ili poslije. Nadajmo se da je to danas
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.