FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otiso Renan Djuruckovic durakovic, dosli Balta Krdzalic serbedzic kapetanovic vjerovatno jos 1-2 juniora koji ce bit pridruzeni..
Nas primarni cilj mora bit kvalitetan spic i stoper ako dovedemo kvalitet na te dvije pozicije njima netreba uigravanje ako su u kondiciono i fizicki spremni..
Nisam za opciju da dovodimo juzno amerikance u ZIMSKOM PRELAZNOM Roku posebno kao glavnoog spicca
Nas primarni cilj mora bit kvalitetan spic i stoper ako dovedemo kvalitet na te dvije pozicije njima netreba uigravanje ako su u kondiciono i fizicki spremni..
Nisam za opciju da dovodimo juzno amerikance u ZIMSKOM PRELAZNOM Roku posebno kao glavnoog spicca
Navodno, kone i Stupcanica idu u Antaliju.kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
@ kanarinac sef najbolje zna sta i kako treba vezano za nase momke, pustiti da covjek radi i meni se neke sitnice ne svidjaju, ali otom potom.
1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍
COYG ❤️🤍
Ovaj Brazilac sto ga svi spominju Kahuan Vinicius u zadnjih godinu dana od svih utakmica nije odigrao svega 10% pretezno klupa ili nije u protokolu. Na hair i na dobro da nam bude 

-
- Kontakt:
Odakle da on dolazi?
Ako je istina vracaj Renana
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hajde više dosadni ste sa kompletiranjem ekipe do odlaska negdje na pripreme. Pa nije vam to kao popiti čašu vode. Svako malo slušam ovu priču.kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
Kompletirati je možemo jako brzo ako ćemo dovoditi igrače kao Ristić, Anđušić, itd. Ako hoćemo Lulića, Guliashvilija, itd, onda već ide puno teže.
Problem je ako ti liga počinje za par dana, a ti daleko od kompletiranja ekipe.
Ni kod Borca i Zrinjskog se ne zna sve u vezi igračkog kadra, ali ovo naravno nećete spomenuti. Njih spominjete samo kada vama odgovara.
-
- Kontakt:
Ovo cekanje nije slucajno i ko misli drugacije kao i da se Zekicu ne daje prilika da na vrijeme dovede igrace kao njegovim prethodnicima jako je naivan.
Sve se desava upravo uz saglasnost sefa.
Necemo nikoga dovesti ako ne bude sef zadovoljan.
Za rotaciju smo vec imali igrace koje nismo morali pustiti,ali rotacija nije cilj. Da smo tako dovodili davno bi vec zavrsili prelazni rok.
Treba imati na umu da je Zekic preozbiljan strucnjak i da on nece pokrivati niciji eventualni hir.
Cinjenica je takodje da ono sto bi mi doveli i mogli ispostovati s finansijske strane takvi ne zele ovu ligu,i onda moras zaroviti jos vise i traziti,a to trazi vrijeme.
Prica izvali cifru i vidjeces hoce li doci,ne pije vode,jer igrac s milionskim transferom pogotovo ne dolazi u ovu za njih ne atraktivnu ligu pored toliko drugih prilika.
Istina vrijeme nam nije saveznik,ali takodje nema panike. Ovaj put nista se ne prepusta slucaju.
Dosta je i autobuskih stanica,udji,izadji,itd…
Sve se desava upravo uz saglasnost sefa.
Necemo nikoga dovesti ako ne bude sef zadovoljan.
Za rotaciju smo vec imali igrace koje nismo morali pustiti,ali rotacija nije cilj. Da smo tako dovodili davno bi vec zavrsili prelazni rok.
Treba imati na umu da je Zekic preozbiljan strucnjak i da on nece pokrivati niciji eventualni hir.
Cinjenica je takodje da ono sto bi mi doveli i mogli ispostovati s finansijske strane takvi ne zele ovu ligu,i onda moras zaroviti jos vise i traziti,a to trazi vrijeme.
Prica izvali cifru i vidjeces hoce li doci,ne pije vode,jer igrac s milionskim transferom pogotovo ne dolazi u ovu za njih ne atraktivnu ligu pored toliko drugih prilika.
Istina vrijeme nam nije saveznik,ali takodje nema panike. Ovaj put nista se ne prepusta slucaju.
Dosta je i autobuskih stanica,udji,izadji,itd…
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma mlad momak tek ga ove godine prekomandovali u prvi tim. Opet je dao 4 komada a za prvu polusezonu u seniorskom fudbalu nije lose ma da sumnjam da se on dovodi kao spic za prvih 11 ako se uopste dovodi.
-
- Kontakt:
Tesko je igraca koji ima dobar CV dovest u ovu ligu.
luckystrike je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:45To ti jaranski![]()
Nadam se i ja i očekujem dosta od njega akoBogda jer ima kvalitet, samo je pitanje koliko je povreda ostavila traga tj. kol'ko je psihički spreman a djeluje da jeste.
U vezi Borne, sve i da propadne deal neće mi biti žao jer mi na lijevom beku možemo dosta iskombinirati s Mujkićem, Jovićem i Kuprešakom ali i Kapetanovićem kad se vrati a uskoro će. Mada bi naravno bio ozbiljno pojačanje.
Koje to rezultate FKS ima od januara '21 do januara '25, a dovodili su se svakakvi igrači, kapitalci i tako jača imena.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Evo kazu Mudrazija na autoputu stopirao bus, uplatili nasi onaj dug dok su stajali na pumpi prije granice

Sa pretežno mladim u prvih 11, nikad niko nije ništa osvojio, doduše samo Ajax sa onom generacijom iz 95, koja se rađa jednom u 1000 godina. Još da dodam, da je Benković potpisao za AIK.
Renato Gojkovic moguce pojacanje za nas klub, trenutno on nema kluba, a u formi je i igrao je medju ostalim i za zrinjski?
1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍
COYG ❤️🤍
Ne kaže niko da treba svih 11 biti mladi igrači, čak ni 5,6, ali zar ne može makar 2 mlada igrača ispod 20 godina da budu u prvih 11 ? I to ne da budu zbog pravila, nego da imaju i neki kvalitet.Lucas je napisao/la: ↑19 jan 2025, 16:59Sa pretežno mladim u prvih 11, nikad niko nije ništa osvojio, doduše samo Ajax sa onom generacijom iz 95, koja se rađa jednom u 1000 godina. Još da dodam, da je Benković potpisao za AIK.
I opet ponavljam pitanje Koje to rezultate FKS ima od januara '21 do januara '25, a dovodili su se svakakvi igrači, kapitalci i tako jača imena ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa eto tebi dobro i ti zadovoljan Antalijom,mi ćemo se zadovoljiti nečim drugimLucas je napisao/la: ↑19 jan 2025, 14:45Navodno, kone i Stupcanica idu u Antaliju.kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
-
- Kontakt:
Pa igra Čelik svaku
Imaš pored toga Mujkica, Jattu, Hamzića pa sad i Krdzalica svi će u jednom trenutku igrati, pored toga imaš i mladog golmana i Mehmedovica ko neku opciju. Ovo je sve u21 i pogledajte druge ekipe i njihove u21 i shvatit ćete da smo u prednosti tu
A uz to imaš
Unusica 22
Kupresak 23
Jovic 24
Beganovic 25
Bubanja 25
Đorđević 25
Guli 23
Ne znam kud ćeš vise mladih igrača.
Imaš pored toga Mujkica, Jattu, Hamzića pa sad i Krdzalica svi će u jednom trenutku igrati, pored toga imaš i mladog golmana i Mehmedovica ko neku opciju. Ovo je sve u21 i pogledajte druge ekipe i njihove u21 i shvatit ćete da smo u prednosti tu
A uz to imaš
Unusica 22
Kupresak 23
Jovic 24
Beganovic 25
Bubanja 25
Đorđević 25
Guli 23
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Znači Renato prihvatio ponudu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Podatak da nam je jedini igrac koji je 30+ bio pavicic koji je imao tacno 30 godina govori da nemamo takozvanih djuturuma u ekipi. A moje misljenje je da je to mana i da treba imat jedno 2 do 3 takva igraca.jurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2025, 17:25Pa igra Čelik svaku
A uz to imaš
Unusica 22
Kupresak 23
Jovic 24
Beganovic 25
Bubanja 25
Đorđević 25
Guli 23
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sto je Rovinj sporan i sta ako komsije idu u Antaliju? Kakve to veze ima? Pa Dinamo ode u Rovinj na pripreme, a za nas nije dovoljno dobar, sta li.Lucas je napisao/la: ↑19 jan 2025, 14:45Navodno, kone i Stupcanica idu u Antaliju.kanarinac je napisao/la: ↑19 jan 2025, 13:11Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, UltraSa46 i 36 gostiju.